|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/31/2012 Posty: 8
|
rafal zerknij kilka postów wyzej masz tan maila do redakcji. napisz ze chcesz klucz i ci go przysla. Mnie i kilku innym przysłali.
|
|
Przyłączony: 2/3/2012 Posty: 1
|
wysłałem wczoraj e-maila i jeszcze nie doszedł klucz... poczekamy
|
|
Przyłączony: 2/4/2012 Posty: 1
|
Cholera tez nie mam tego cholernego klucza,ale wiadomosc o przeslanie na mail poszla. Zobaczymy co dalej...
|
|
Przyłączony: 2/4/2012 Posty: 5
|
Też znalazłem się wczoraj wieczorem w gronie posiadaczy bezwartościowej kopii RO. Miałem nadzieje pograć trochę dzisiaj a tu zonk :/. Wysłałem maila do redakcji z prośbą o pomoc, ale nie sądzę, żeby pracowali w weekend... Mała sugestia jeśli można, żeby zamieszczać takie informacje w widocznym miejscu na okładce, tak żeby kupując gazetę w kiosku było wiadomo, że kupuje się niepełną wersję :/ A jeżeli do pobrania jest kod ze strony to może wprowadzić jakąś prosta weryfikację czy ktoś kupił gazetę? Np. losowo kilka słów z artykułów, tak jak kiedyś były zabezpieczenia na słowa z instrukcji do gry... Pozdrawiam
|
|
Przyłączony: 2/6/2012 Posty: 8
|
jak napisać tego maila do redakcji?
|
|
|
Też mam taki problem i zgadzam się z (volcaz256)Co do playa-strasznie profesjonalne zachowanie,nawet na przeprosiny liczyć nie można,schowali swoje zapchlone łby pod piach i mają nas głęboko w dupie. Zakupiłem kur.w* magazyn i liczę na grę,przecież ją do jasnej cholery zakupiłem,nie? A takie zasrane ch.ujk* dostali kody za darmochę,a co tam-nawet je sprzedają...niech sie nimi kur.w* zadławią,tego im własnie życzę! Tak się kończą takie "mondre" pomysły.
|
|
|
Też mam taki problem i zgadzam się z (volcaz256)Co do playa-strasznie profesjonalne zachowanie,nawet na przeprosiny liczyć nie można,schowali swoje zapchlone łby pod piach i mają nas głęboko w dupie. Zakupiłem kur.w* magazyn i liczę na grę,przecież ją do jasnej cholery zakupiłem,nie? A takie zasrane ch.ujk* dostali kody za darmochę,a co tam-nawet je sprzedają...niech sie nimi kur.w* zadławią,tego im własnie życzę! Tak się kończą takie "mondre" pomysły.
|
|
|
Volcaz256 a jak zdobyles tego klucza pierdo..nego ?????????? PROSZE oODPOWIEDZ!!!! NO BO PRZECIEŻ STRACILEM TE PIERDOLO.. 15ZŁ NA TĄ KUR..WA GRE W KTÓRĄ NAWET NIEMOGE POGRAC PRZEZ mugolOWY KLUCZ KTORY NIEPRZYCHODZI E-MAILEM DO CH........!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Do mnie klucz jeszcze nie dotarł, bardzo proszę redakcję o przysłanie go na mój e-mail
|
|
|
Naprawcię ten formularz do wypełnienia aby dostac klucz aktywacyjny do ro ostfront 41-45 , aby e-mail z kluczem aktywacyjnym poprawnie przychodził na e-maile tych którzy go wysylali na swoją poczte!!!!!!proszę szanowną redakcję!!!!!!!
|
|
Przyłączony: 2/7/2012 Posty: 8
|
ja tez wyslalem maila do nich i mam nadzieje ze przyjdzie bo jak nie to bede spamił
|
|
|
Jak się kulturalnie poprosi to przyślą, ale jak co poniektórzy stodoły nie zamkną, to nie przyślą...
|
|
Przyłączony: 2/9/2012 Posty: 2
|
Ja też wysłałem myślę, że przyślą mi kod.
|
|
|
mam pytanie ile czekaliscie na maila?? Ja czekam 4 dzień i nic.
|
|
Przyłączony: 2/11/2012 Posty: 2
|
Samael_tano@o2.pl proszę przesłać klucz na tego maila. Jeśli trzeba zeskanuje opakowanie od gry i czasopismo. W innym wypadku to jest ostatni raz jak zakupiłem waszą gazetę
|
|
Przyłączony: 2/12/2012 Posty: 1
|
Witam Wszystkich jestem tu nowy. Też mam podobny problem co Wy wszyscy. Wysłałem maila , czekam 5 dzień i brak odpowiedzi. Popieram użytkownika samaeltano. Proszę o wysłanie klucza na ten mail: vezokz@gmail.com Bardzo nieprofesjonalne zachowanie ze strony redakcji Playa.
|
|
|
Oni tu nie patrza lepiej wyslij im maila
|
|
|
@domel5: Ja poprosiłem przed zeszłym weekendem i dostałem chyba we wtorek... Ale użyłem tego samego maila w formularzu automatycznym, do rejestracji na forum, oraz do wysłania prośby do redakcji. Zgodziłem się tez w formularzu na oba warunki. Może komuś pomoże. W razie czego są już od 1.90 pln dostępne u kombinatorów na aukcjach, pewnie zwinięte z niezabezpieczonego formularza...
|
|
|
JA zrobilem tak samo
|
|
Przyłączony: 2/23/2012 Posty: 1
|
Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów się kłania i już.
|
|
|
Guest |