|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2012 Posty: 8
|
Otóź gdy chce wygenerować klucz wchodząc na stronę podaną na płycie(http://www.playpc.pl/ro). Po wpisaniu wszystkich danych-email.itp,wyświetla mi się napis:  Już się skończyły klucze?Niestety,nie dam się zrobić w konia przez ludzi którzy nawet nie kupili czasopisma z płytką a kody np. odsprzedają na allegro!BTW.bardzo fajny pomysł,dając możliwość wygenerowania keya takim idiotom... Jak zawsze,uczciwi są na końcu...(bardzo głębokim) Proszę o PILNĄ POMOC,i pozdrawiam.
|
|
|
REFRESH!!!!ehh,niestety ale będe zmuszony do reklamacji...
|
|
Przyłączony: 1/27/2012 Posty: 2
|
Również chciałem się dowiedzieć, klucze się już skończyły czy może jakiś błąd z automatem wysyłającym klucze?
|
|
|
Aż żal dupę ściska....Pewnie nikt nie odpowie...bo kogo to interesuje...
|
|
|
REFREEEEEEEEEEEEEEEEEESH,MOŻNA WIEDZIEĆ CO JEST Z TYMI KLUCZAMI???????!!???Kurna zero reakcji ze strony adma,itp......
|
|
|
REFRESH
|
|
|
!!!!!REFRESH!!!!!!!!!! napisałem maila do redakcji i mnie olali!
|
|
Przyłączony: 1/26/2012 Posty: 2
|
Mnie też choć pisałem 2 razy...
|
|
Przyłączony: 1/28/2012 Posty: 7
|
Mam identyczny problem jak przedmówcy.
|
|
|
Dołączam się, do tematu, mam identyczny problem. Jeżeli klucze się nie skończyły, prosiłbym o przesłanie jednego na mój email.
|
|
Przyłączony: 1/28/2012 Posty: 1
|
Mam problem tak jak inni powyżej. Prosiłbym redakcję Play'a o nadesłanie CD-Keya, bo to zwyczajne chamstwo, jak kupi się grę, a przez jakiś debili nie można jej uruchomić!
|
|
|
Myślę że przez takie osoby zabrakło dla nas kodów:http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-otrzymac-darmowy-klucz-do-gry-red-orchestra
|
|
|
Ale jakoś w innych czasopismach takie kody istnieją po kilka miesięcy, czasem lata, i jakoś się nie kończą. Może to jednak błąd redakcji lub serwera?
|
|
|
Tyle że napisali przecież że ilość kodów ograniczona
|
|
|
W takim razie po co dołączali taką dobrą grę do numeru, skoro za 2 tygodnie będzie już niedostępna? Szkoda, to była dobra gierka. Mogliby chociaż nam odpisać...
|
|
Przyłączony: 1/28/2012 Posty: 1
|
Mam identyczny problem i podłączam się do tematu.
|
|
|
Co do playa-strasznie profesjonalne zachowanie,nawet na przeprosiny liczyć nie można,schowali swoje zapchlone łby pod piach i mają nas głęboko w dupie. Zakupiłem kur.w* magazyn i liczę na grę,przecież ją do jasnej cholery zakupiłem,nie? A takie zasrane ch.ujk* dostali kody za darmochę,a co tam-nawet je sprzedają...niech sie nimi kur.w* zadławią,tego im własnie życzę! Tak się kończą takie "mondre" pomysły.
|
|
Przyłączony: 1/30/2012 Posty: 1
|
U mnie jest to samo kiedy będzie odp odnośnie tego problemu
|
|
Przyłączony: 1/30/2012 Posty: 3
|
noo pięknie ... w sumie kupiłem playa dla tej gry a wy takie numery odwalacie ... genialnie po prostu -.- gier raczej już nie dostaniemy zwrotu też ...
|
|
|
Ok,dzisiaj dostałem maila z kluczem...wszystko ok tylko szkoda ze tak trzeba sie bylo chrzanic za jeden kluczyk...
|
|
|
Guest |