|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 12/1/2011 Posty: 1
|
Witam.Jako że nie znalazłem na forum działu z pomocą postanowaiłem napisać tutaj. Otóż kupiłem dzisiaj wydanie specjalne gazety Play z grą World of Tanks. W gazecie napisano,że dostanie się 300 darmowego golda. Postąpiłem z intrukcjami i po otrzymaniu kodu na maila od kilku godzin próbuje go wpisać na stronce world of tanks. Niestety wyskakuje mi komunikat,że "Nie można aktywować kodu dla wybranej usługi". Zatem co mam zrobić? Prosiłbym redakcje o pomoc. W końcu po to kupiłem tą gazete
|
|
Przyłączony: 12/5/2011 Posty: 6
|
Mam ten sam problem, czyżby Play mnie okradło?
|
|
Przyłączony: 12/12/2011 Posty: 2
|
Witam. Jestem w takiej samej sytuacji, kupiłem pismo a z kodu nici. Muszę też nadmienić iż nie zasilałem konta żadnym innym kodem bądz inną metodą płatności. Widząc brak reakcji osób odpowiedzialnych ze strony pisma, też zadaję pytanie czy zamieszczenie tego dodatku w postaci karty aby zwiększyć sprzedaż pisma do niczego nie zobowiązuje ? Liczę na wypowiedz kogoś odpowiedzialnego za tą przykrą sytuację.
|
|
|
Niestety Play ma nas w dupie, po prostu nas okradli i tyle.
|
|
Przyłączony: 12/12/2011 Posty: 2
|
Hej Przeglądałem inne fora w poszukiwaniu podobnego problemu i okazuje się że takich "oszukanych" osób jest więcej. Dziś już jest późno ale jutro wysyłam reklamacje do pisma skoro nikt nie raczy tu odpowiedzieć.
|
|
|
Dostałem informacje że te kody "niby" można wpisać tylko przy tworzeniu nowego konta!
A na pierwszej stronie playa pisze że kod ma nam ułatwić start bądź wzbogacić ISTNIEJĄCE JUŻ KONTO.
Z supportem daj sobie spokój, ja pisałem, odpowiedzi nie mam.
Możemy się umówić na zbiorowy spam na ich skrzynkę z pytaniami o kody - to czasami działa.
|
|
Przyłączony: 12/17/2011 Posty: 1
|
Bardzo chciałbym wiedzieć co wydawnictwo PLAYA chciało uzyskać robiąc takiego nędznego "wałka". Czasopismo jest nadal w regularnej sprzedaży w salonach prasowych, nigdzie na opakowaniu ani wewnątrz nawet słowem nie zająkneli się że jest jakaś data do jakiej owa akcja "promocyjna" jest aktualna. Jednym słowem zostaliśmy grupowo zrobieni w wała. Można to oczywiście reklamować jako "niezgodność towaru z opisem" Ewentualnie proponuję zastanowić się nad jakąś radosną zabawą w pozew zbiorowy, w końcu było nie było zostaliśmy oszukani.
|
|
|
Pchamy to dalej czy dajemy spokój?
|
|
Przyłączony: 12/30/2011 Posty: 1
|
mnie tez tak oszukali hamy jedne naprawde takie oszustwo za to powinni nakladac kare wiezienia nigdy juz nie bede tej glupiej gazety czytal powinnismy do sądu ich podać by sie nauczyli NIECH NIKT Z NAS TEJ GAZETY NIE KUPUJE
|
|
Przyłączony: 12/31/2011 Posty: 2
|
Jestem za!! to jest skandal oszustwo itd!!!
|
|
Przyłączony: 1/11/2012 Posty: 2
|
Nie wiem tylko po co założyli na forum temat REDAKCJA jak nikt nie ma zamiaru do postów tu zawartych się ustosunkować. Lepiej by usuneli ten wątek żeby sobie wstydu nie robić.
|
|
|
Guest |