|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
Kto zajrzał tutaj pierwszy raz od roku, i zauważył, że nic się nie zmieniło:
1. juz3k
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
2.Wodzu69
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
3.pat661
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
4 - Czesioooo
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
5) widzu EDIT: Znów nie mam avatara.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
6) Szymon"Max-Blue"Gwadera lub jak kto woli szygwa.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Czyzby sie cos zmienilo..? Ktos usunal mojego posta, nie mowcie ze moderator czuwa ; D
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
No mojego też wywalili, Gohar chyba pracuje. Ale kij z tym, skoro i tak funkcjonalność tego forum jest bliska zeru.
|
|
|
Sraja na czytelnikow, sraja na forum, które jest przykladem tego ze po prostu maja nas w dupie, bylo zamkniete przez pol roku i przez te pol roku nei zrobili nic, a nawet bym powiedzial ze dziala gorzej, a na bank tu wchodza bo wrzucaja newsy na stronke itd Gazety tak wyszlo ze nie czytam od paru miesiecy ale widzac covery.. call of cthulhu ktore juz bylo w playu ?! No to juz jest po prostu żenada ; d
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
O forum aktywowano... chyba po to aby zaraz zamknąc. Ale nie będę takim pesymistą, wszystko będzie dobrze, byle tylko ludzie nadeszli...
|
|
|
Ja na te forum wróce jesli 1. Wróci stara gwardia, czyli bez tej gówniarzerii co teraz 2. Bedzie aktywny moderator/administrator ktory bedzie pilnowal tego foro 3. Foro bedize sprawne.. czyli dodawanie avkow itd
Czyli watpie zebym wrocil ; )
|
|
|
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
Neelah pisze:Ja na te forum wróce jesli 1. Wróci stara gwardia, czyli bez tej gówniarzerii co teraz Znaczy się co? Przymus powrotu "starej gwardii"?  Punkt niemożliwy do realizacji przez administrację. Neelah pisze:2. Bedzie aktywny moderator/administrator ktory bedzie pilnowal tego foro Jest. Moja aktywność nie jest może w tym sensie, że piszę w każdym temacie, ale na forum wiszę sobie codziennie i przez cały dzień. Neelah pisze:3. Foro bedize sprawne.. czyli dodawanie avkow itd To pewnie do zrobienia. Choć ja zrobiłbym to inaczej.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Po prostu forum niczym nie zachęca do dyskusji.Mnóstwo spamu i atmosfera praktycznie żądna.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Ooooo....ależ przypadek sprawił, że tu wszedłem... w ogóle na to forum. Nie byłem na nim chyba coś koło roku - tak jak sam juz3k napomknął. Zresztą nie dziwota skoro podobno nie było czynne 6 miechów? Ale do rzeczy: - juz3k - Wodzu69 - pat661 - Czesioooo - widzu - Neelah - gorset - foidek oraz nasz admin oczywiście. Łezka się w oku kręci na wspomnienie starych lat, jeszcze sprzed zmiany forum  . Brakuje tylko SWAT'a i...już nawet nie pamiętam kogo, tyle czasu... Na forum oczywiście widzę, że po staremu  . Ale to nieprawda, że ono umarło. Pamiętajmy, że to my je tworzymy, w szczególności Stara Gwardia. Dawać reaktywację! PS. (11) - Pietrek2 
|
|
|
Pietrek2 pisze:Łezka się w oku kręci na wspomnienie starych lat, jeszcze sprzed zmiany forum  . Brakuje tylko SWAT'a i...już nawet nie pamiętam kogo, tyle czasu... Hitmana, Spykera, Pawsika, naruto564, good_master, Mickey... Brakuje starych bywalców... No i ze starego forum - Ulbrechta - mistrza tworzenia multikont (ile ich było? 12?)... Ale niestety... 
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
A lubicie Cycki? Ale mnie tu nie było dawno, a nadal lubię i to bardziej niż kiedykolwiek. Reaktywacja czy stara gwardia nie wierzę w to, ale można spróbować. Do dzisiaj zapamiętałem Cześka i dwóch Pietrków. Sam nie tęsknie za forum przed wakacjami samymi jeszcze tu zajrzałem dopiero na GG mi powiedzieli, że już powróciło forum.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
To ja może też się wpisze chociaż już nie czytam Play'a. Fajnie było, oj było kiedyś... EDIT: O, Don Salieri na avatarze, extra!
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Piter no kiedyś były czasy, ale to było 2 lata temu. To wtedy jeszcze nie wiedziałeś co to jest dópczenie, bo kupowałeś gry i w nie grałeś <tańczę>. A dzisiaj zmiany ciągle  nie zapomnę kłótni z Spykerem, a najbardziej Cześka i ciebie czyli dwóch najfajniejszych użytkowników. Pietrka pamiętam też Neelaha tylko nie wiadomo co u niego :E. Piter nie odpowiedziałeś na pytanie czy lubisz cycki ?.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
Nie wiem czy markolfowe memy się tutaj przyjmą
|
|
|
Guest |