|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Siemka. Wpadłem na jakiś czs. Czy może mi ktoś pomóc bo już nerwica mnie złapała... Problem polega na: Gdy uruchamiam wyżej wymienioną grę pojawia się CZARNY EKRAN!!!! Nie pomogły deinstalacje ani nic w tym stylu. WAZNE!!!!!!!! Gra działa wcześniej tak jak powinna!!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Sterowniki do karty graficznej w większości przypadków pomagają.
|
|
|
Pobierają się. Zobaczymy czy się uda.
|
|
|
I dupa!!! Nadal czarnie jak w dupie u murzyna-_-
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Ta gra ma parę lat, a może masz Vistę ;-P A po za tym witam wszytkich po małej niobecności.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2011 Posty: 3
|
Ale numer, w ogóle nie wiedziałam że taka gra istnieje. Możecie napisać kilka słów o co w niej chodzi? żebym wiedziała czy warto to w ogóle ściągac.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
dragula, no może aż tak nie przesadzaj... kup ją a nie ściągaj. Słowne ostrzeżenie.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
draqula pisze:żebym wiedziała czy warto to w ogóle ściągac. Ghoran pisze:dragula, no może aż tak nie przesadzaj... kup ją a nie ściągaj. Słowne ostrzeżenie. Ghoran jak zwykle na straży obywatelskiej, byle by ktoś czegoś złego nie powiedział.  A więc, wyprowadzając wielkiego medatoru z wprawdzie drobnego, ale błędu (WRESZCIE !): w dzisiejszych czasach słowo ,,ściągnąć" nie ogranicza się tylko do nielegalnego pobierania plików, słowo to także obsługuje legalną wymianę plików poprzez serwis typu STEAM czy GOG. Łyso ?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
widzu pisze: A więc, wyprowadzając wielkiego medatoru z wprawdzie drobnego, ale błędu (WRESZCIE !): w dzisiejszych czasach słowo ,,ściągnąć" nie ogranicza się tylko do nielegalnego pobierania plików, słowo to także obsługuje legalną wymianę plików poprzez serwis typu STEAM czy GOG. Łyso ?
Łyso to od wielu już lat, mądrość mi włosy wypycha  Mimo wszystko częściej słyszę jednak "kupiłem na Steam/GOG/Origin/..." albo w pełnym zdaniu "ściągnąłem ze Steam/GOG...". Samo "ściągnąć" to jednak ciągle jeszcze torrent et consortes.
|
|
|
No i tu z Ghoran'em się zgadzam. (a jak mi zaraz ktoś napiszę że jestem dupolizem to popełnie samobójstwo  )
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 9/19/2011 Posty: 17
|
dragula, nie warto. Pewnie mało waży, ale to jakiś słaby staroć. Jak masz naprawdę wolnego neta możesz pomyśleć, jednak lepiej zostawić na noc czy dwie i coś lepszego.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Ghoran pisze:Mimo wszystko częściej słyszę jednak "kupiłem na Steam/GOG/Origin/..." albo w pełnym zdaniu "ściągnąłem ze Steam/GOG...". Samo "ściągnąć" to jednak ciągle jeszcze torrent et consortes. Wiesz, ale jest coś fajnego w poprawieniu ,,ałtoryteta" 
|
|
|
upiur pisze:dragula, nie warto. Pewnie mało waży, ale to jakiś słaby staroć. Jak masz naprawdę wolnego neta możesz pomyśleć, jednak lepiej zostawić na noc czy dwie i coś lepszego.
Co kur**?! Nie no wybacz, ale jak można nie lubić tej rysunkowości, postaci, klimatu itp. Chyba ktoś nie oglądał filmu...
|
|
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Nie ogarniam!Jak może gra się psuć z taką rysunkową,słabą grafą,ale gierka pomimo wszystkiego jest spoko.Mi ciągnie bez żadnych usterek.
|
|
|
To było do mnie? Wcześniej chodziło jak ta lala. No a teraz (dokładnie 21 marca 2011) coś się popier... yyy... zepsuło.
|
|
|
Od grafiki akurat nic nie mam
|
|
|
Chciałeś napisać Do. Jak nie do grafiki to do czego? Freda? Gruchy?
|
|
|
do freda gruchy i arbuza
|
|
|
A do jabłka nie?
|
|
|
tez do banana salaty marchewki pomidora selera pietruszki sliwki kapusty winogrona cytryny porzeczki
|
|
|
Guest |