|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/17/2009 Posty: 79
|
Czyli jak w tytule. Jaka jest wg was polska gra i dlaczego? Dla mnie jest to Call of Juarez Więzy Krwi. Świetny gameplay, bronie (w tym lasso i noże), chrome engine 4 generuje świetną grafikę no i tryb koncentracji gdzie można zabić naraz 10 gości. Minusów nie zauważyłem.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
To ustaw sobie na minimum grafy i poziom hard, graj cały czas tym samym bohaterem i postaraj się zmienić coś w liniowej fabule
|
|
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
Nie przypominam sobie żadnej dobrej, polskiej gry.
|
|
Przyłączony: 9/13/2010 Posty: 25
|
no oczywiście bez gadania Wiedźmin, bo co tu duzo gadać ?? T O T A L N Y S U K C E S świetna grafa, fabuła
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2011 Posty: 3
|
Wiedżmin pokazał ze Polacy tez moga robic super gry na poziomie!
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Pytanie powinno brzmieć: Jaka twoim zdaniem jest najlepsza polska gra i dlaczego Wiedźmin? 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Nie wiem dlaczego ale poudzielam sie Oprocz wiedzmina co wiadomka, to ja sie swietnie bawilem przy Painkillerze, zrobili gre czysto pod fun, lecisz i siejesz miazge ; d
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Call of Juarez,Buletstorm,Wiedźmin(obie części) i jeszcze Maluch Racer (; Z tym ostatnim to żart (;
|
|
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Hahahahahahahahahaha!!!111
Uśmiałem się.
|
|
Przyłączony: 9/19/2011 Posty: 17
|
Ładnie pat, powoli kumaty się robisz. Tylko jeszcze ortografię poćwicz i zmień ten żenujący podpis.
|
|
|
Słucham?! Ortografię? Gdzie zauważyłeś błąd w moim poście? (jeżeli chodzi o te !!11 to było specialnie noobku) Podpis? Częściowo się zgadzam, ale powiedz szczerze- Kto ma bardziej żenujący? Ty czy Ja?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 272
|
pat661 pisze:Słucham?! Kto ma bardziej żenujący?
Pytanie brzmi: Kto ma za długi? I skończcie już.
|
|
|
No cóż... Jeżeli Ghoran zwrócił mi uwagę, to zmniejsze.
A teraz może być? Czy jeszcze za duży?
|
|
Przyłączony: 5/1/2011 Posty: 19
|
Nie rozumiem ciebie w ogóle.Po prostu wypisał swoje ulubione gry,ale jak widzę zmienił już na Kolekcjonerki is the best.A ty się upiur nie czepiaj,bo widzę rośniesz na takiego samego spamera-gówniarza jak Spyker.
|
|
|
Wiesz szygwa- może upiur to 16 już z rzędu konto Spykera? A i wiesz sorry za mój ostatni post do Ciebie, ale znasz mnie nie  . Na forum jestem taki bardziej arogant  P.S. Ten podpis jest od DWÓCH lat a moderator dopiero się skapnął  BEKA!
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Może moderator wchodzi tu raz na dwa lata ;-P
|
|
|
Być może  Żeby nam tylko bana nie dał, że offtopujemy. (Chociaż te forum to teraz JWO - Jeden Wielki Offtop.)
|
|
Przyłączony: 9/19/2011 Posty: 17
|
Ten post miał być w miarę miły... Mówiąc ortografia miałem na myśli wszystkie twoje posty. 10 ostatnich postów, ale za dokładnie się nie przyjrzałem: "okazij", "specialnie", "niemoge". Malutko, widać poprawę. Mój podpis nie jest jakimś bezsensownym ciągiem literek, poszukaj w Google. Co do twojej aktualnej sygnatury - raczej are, nie is. Nie jestem za dobry z angielskiego, jednak kolekcjonerki to raczej liczba mnoga.
|
|
|
Nie no upiur... Zwracam honor. Nawet nie zwróciłem na to uwagi. Z angielskiego, nie oszukujmy się- jestem zerem. Więc jeszcze raz- zwracam honor!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Pat, nie pierdziel, zawsze miałeś durne podpisy i każdy o tym wie ; d
|
|
|
Guest |