Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

F1 2010 Opcje
Arturano
Wysłane: 26 grudnia 2010 18:40:47

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 1/26/2009
Gra ktoś z was? Ja to normalnie wpadłem. Jadę już drugi sezon w Scuderii Toro Rosso. Oczywiście gra ma kilka błędów, ale całość jest zajebista. No i od miesiąca gram w multi. Na marginesie: wygrałem dwa wyścigi w trybie wieloosobowym w Australii i Malezji. Co o niej sądzicie?

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Hipopotam_C47
Wysłane: 26 grudnia 2010 19:27:28

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 4/8/2009
Arturano pisze:
Gra ktoś z was? Ja to normalnie wpadłem. Jadę już drugi sezon w Scuderii Toro Rosso. Oczywiście gra ma kilka błędów, ale całość jest zajebista. No i od miesiąca gram w multi. Na marginesie: wygrałem dwa wyścigi w trybie wieloosobowym w Australii i Malezji. Co o niej sądzicie?

ban

trudne te f1?

Wodzu69
Wysłane: 26 grudnia 2010 19:43:19
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 6/19/2010
Mam nadzieje ze po roku stanieje jak kazda fifa, wtedy sprawdze

"Jeśli chcesz wiedzieć, jaka będzie przyszłość, wyobraź sobie but depczący ludzką twarz, wiecznie!" - George Orwell
Spyker
Wysłane: 26 grudnia 2010 20:12:39

Przyłączony: 9/25/2009
To nie FIFA. Tylko F1 gra o wyścigach formuły pierwszej. Gra miażdży z tego co słyszałem.
Wodzu69
Wysłane: 27 grudnia 2010 08:26:38

No ale mają co roku nową część wydawać. Nawet nie jest taka super, grałem dwa wyścigi. Nic specjalnego.

"Jeśli chcesz wiedzieć, jaka będzie przyszłość, wyobraź sobie but depczący ludzką twarz, wiecznie!" - George Orwell
Spyker
Wysłane: 27 grudnia 2010 17:53:37

co roku bo kase chca od graczy
Wodzu69
Wysłane: 27 grudnia 2010 17:57:25

No i bajer. Zawsze można kupić taki F1 2010 a potem ściągać skórki bolidów z aktualnego sezonu.

Czesioooo
Wysłane: 27 grudnia 2010 22:45:24

Przyłączony: 9/14/2009
Hipopotam_C47 pisze:
trudne te f1?

Zależy. Na niskim poziomie jest banalnie proste i nie jest wyzwaniem nawet dla nie wprawionych graczy. Na najtrudniejszym - masakrycznie trudny.
Spyker pisze:
Gra miażdży z tego co słyszałem.

Nie do końca się z tym zgadzam. Owszem, graficznie może i tak. Bo faktycznie jest bardzo ładna. Ale pod względem modelu jazdy - zbyt zręcznościowa. Wspomagacze (typu automatyczne hamowanie przed zakrętem) ułatwiają jeszcze bardziej grę. Co prawda można je wyłączyć, ale nawet to nie pomaga za dużo. Jest po prostu za bardzo zręcznościowo, a mało tu symulacji. Niestety, wizyty w boxie (które są IMO jedną z najlepszych części gry) nie rekompensują aż tak tej zręcznościowości. Więc powiedzieć mogę tyle, że gra choć ładna (i dosyć rozbudowana) jest raczej mocnym średniakiem. ;P

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Wodzu69
Wysłane: 28 grudnia 2010 10:55:41

Dodam też, że jakoś nie da się wyczuć klimatu F1. Nie opuściłem żadnego wyścigu od 4 lat, i mogę powiedzieć że gra po prostu go nie uchwyciła.

Spyker
Wysłane: 28 grudnia 2010 17:35:41

Wodzu69 pisze:
Dodam też, że jakoś nie da się wyczuć klimatu F1. Nie opuściłem żadnego wyścigu od 4 lat, i mogę powiedzieć że gra po prostu go nie uchwyciła.

Tak, ale zgodzisz się z twierdzeniem, że to jak na razie najlepsza gra tego typu na rynku.
Wodzu69
Wysłane: 28 grudnia 2010 18:08:49

Bo w jako gra traktująca o F1 nie ma absolutnie żadnej konkurencji Applause

Arturano
Wysłane: 3 stycznia 2011 10:57:13

Przyłączony: 1/26/2009
Na najłatwiejszym poziomie gra rzeczywiście jest prosta. Ja gram na średnim i jakoś idzie, alo tor w Monako jest nieźle trudny. 16 kółek to koszmar !! A i sorry za bluzgi. Nie byłem dość długo na forum, a wcześniej jakoś nikomu to nie przeszkadzało.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum