|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Gra ktoś z was? Ja to normalnie wpadłem. Jadę już drugi sezon w Scuderii Toro Rosso. Oczywiście gra ma kilka błędów, ale całość jest zajebista. No i od miesiąca gram w multi. Na marginesie: wygrałem dwa wyścigi w trybie wieloosobowym w Australii i Malezji. Co o niej sądzicie?
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
Arturano pisze:Gra ktoś z was? Ja to normalnie wpadłem. Jadę już drugi sezon w Scuderii Toro Rosso. Oczywiście gra ma kilka błędów, ale całość jest zajebista. No i od miesiąca gram w multi. Na marginesie: wygrałem dwa wyścigi w trybie wieloosobowym w Australii i Malezji. Co o niej sądzicie? ban trudne te f1?
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Mam nadzieje ze po roku stanieje jak kazda fifa, wtedy sprawdze
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
To nie FIFA. Tylko F1 gra o wyścigach formuły pierwszej. Gra miażdży z tego co słyszałem.
|
|
|
No ale mają co roku nową część wydawać. Nawet nie jest taka super, grałem dwa wyścigi. Nic specjalnego.
|
|
|
co roku bo kase chca od graczy
|
|
|
No i bajer. Zawsze można kupić taki F1 2010 a potem ściągać skórki bolidów z aktualnego sezonu.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Hipopotam_C47 pisze:trudne te f1? Zależy. Na niskim poziomie jest banalnie proste i nie jest wyzwaniem nawet dla nie wprawionych graczy. Na najtrudniejszym - masakrycznie trudny. Spyker pisze:Gra miażdży z tego co słyszałem. Nie do końca się z tym zgadzam. Owszem, graficznie może i tak. Bo faktycznie jest bardzo ładna. Ale pod względem modelu jazdy - zbyt zręcznościowa. Wspomagacze (typu automatyczne hamowanie przed zakrętem) ułatwiają jeszcze bardziej grę. Co prawda można je wyłączyć, ale nawet to nie pomaga za dużo. Jest po prostu za bardzo zręcznościowo, a mało tu symulacji. Niestety, wizyty w boxie (które są IMO jedną z najlepszych części gry) nie rekompensują aż tak tej zręcznościowości. Więc powiedzieć mogę tyle, że gra choć ładna (i dosyć rozbudowana) jest raczej mocnym średniakiem. ;P
|
|
|
Dodam też, że jakoś nie da się wyczuć klimatu F1. Nie opuściłem żadnego wyścigu od 4 lat, i mogę powiedzieć że gra po prostu go nie uchwyciła.
|
|
|
Wodzu69 pisze:Dodam też, że jakoś nie da się wyczuć klimatu F1. Nie opuściłem żadnego wyścigu od 4 lat, i mogę powiedzieć że gra po prostu go nie uchwyciła. Tak, ale zgodzisz się z twierdzeniem, że to jak na razie najlepsza gra tego typu na rynku.
|
|
|
Bo w jako gra traktująca o F1 nie ma absolutnie żadnej konkurencji 
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Na najłatwiejszym poziomie gra rzeczywiście jest prosta. Ja gram na średnim i jakoś idzie, alo tor w Monako jest nieźle trudny. 16 kółek to koszmar !! A i sorry za bluzgi. Nie byłem dość długo na forum, a wcześniej jakoś nikomu to nie przeszkadzało.
|
|
|
Guest |