|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
Witam po przerwie  Dawno już w nic nie grałem z braku czasu i teraz w związku ze świętami odpoczywam i postanowiłem wrócić na jakiś czas do wspaniałej rozrywki jaką jes granie na kompie  Ostatnio w co grałem to Two Worlds ale postanowiłem odłożyć tą grę do czasu aż kupię nowy komputer by wtedy móc się nią cieszyć w pełni bez przycięć i kilkuminutowego uruchamiania gry. Mam ochotę pograć w jakiegoś dobre rpga akcji który by płynnie chdził na moim kompie athlon 1600+, radeon 9600pro,512mb ram. Moje ulubione rpgi to Fable, Gothic 2 i obie części Star Wars KOTOR i szukam rpgów podobnych do tych gier. Oczywiśćie nie ma mowy o najnowszych tytułach które u mnie nie pujdą. Z góry dziękuję za pomoc
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Two Worlds 2 polecam na twój PC.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker pisze:Two Worlds 2 polecam na twój PC.  Skończ... Ciapek666 - zbytnio nie pomogę, ale powiem tylko, że najlepiej jeśli najpierw kupisz kompa nowego. Później zajmuj się kompletowaniem dobrych tytułów.  Bo niestety na tym sprzęcie (poczciwy Radek, którego miałem 4 lata temu) nie pograsz w zbyt wiele. Smutne, ale niestety prawdziwe. Mass Effect Ci nie pójdzie, podobnie jak Wiedźmin, Venetica i Oblivion. A jeśli pójdzie, to nie ma mowy o płynnym działaniu. Nie z taką ilością pamięci i tym procesorem (bo karta w ostateczności ma te 256mb, więc powinna co nieco pociągnąć). Szczerze mówię - zainwestuj w nowy sprzęt jeśli chcesz w dzisiejsze tytuły bez problemów grać. ;P BTW - do listy podanej przez Hitmana dopisałbym Divine Divinity i Gothica 1.
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
Ja oprócz tego, co ruszy polecam Morrowinda i Gothica 2.
|
|
|
dziękuj za wszystkie propozzycje  naruto twoje propozycje są bardzo dobre, na tyle dobre że już dawno je zrealizowałem  bo Gothica 2 przeszedłem z 3 razy. W morrowinda też grałem jednak szybko mnie znudził bo historia niezbyt mnie wciągnęła. Czesioooo pewnie Cie zaskocze ale Oblivion na niskich ustawieniach chodził u mnie bardzo dobrze  Zastanawia mnie Dungeon Lords bo opinie o tej grze słyszałem bardzo sprzeczne opinie bo w Playu została całkowicie zjechana przez Cezara na marginesie a na np. gryonline dostało średnią ocene. Chyba jednak skombinuje sobie Deus Exa
|
|
Przyłączony: 2/16/2010 Posty: 325
|
Ciapek-może wybierz klasyk? Planescape :Torment napewno ci pójdzie^^
|
|
|
Boombel wolę nawet nie instalować. Nie żebym miał coś do klasyków, na kompie gram od 2002 roku i stara grafika mi nie straszna. Jednak zainstalowałem kiedyś Baldur Gate dołączonego do Playa i pomimo że wielu uważa że to genialna gra to do mnie jakoś nie trafiła i obawiam się że z Planescape było by podobnie. Możliwe też że to przez to iż nie lubię za bardzo rpgów z systemem walki w stylu Diablo. Wolę rpgi w których walczy się i porusza po świecie jak w Fablu czy Gothikach gdzie ma się pełną kontrolę nad postacią a nie wydaje się jej jedynie polecenia. Nie żebym uważał że te gry są gorsze czy łatwiejsze po prostu do mnie taki system nie trafia i po kilku godzinach zamiast mieć radochę z pokonywania kolejnych przeciwników zaczynam zasypiać.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Ciapek666 pisze:Jednak zainstalowałem kiedyś Baldur Gate dołączonego do Playa i pomimo że wielu uważa że to genialna gra to do mnie jakoś nie trafiła i obawiam się że z Planescape było by podobnie. Masz moje gratulacje, bo mam to samo zdanie. 
|
|
|
Guest |