|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 11/23/2010 Posty: 2
|
Moja to Call of Duty . Wszystkie części .
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Po 1. Napisz coś więcej a nie "Call of Duty. Wszystkie części". Teraz tobie nazłość napisze= "Call of Duty po tak". Powinieneś bardziej sie rozpisać. Po 2... Potem będzie po drugie. Najpierw popraw.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Battlefield 1942 - jedyny bf, który mi się spodobał. grałem jedynie z botami, ale było git - spore mapki, różne pojazdy. na multi nigdy nie miałem ochoty Saboteur - lubię gry typu GTA, akurat w sabotera malutko grałem (pc za słaby), ale i tak był bardzo ciekawy. klimat, swoboda, wspinanie się. nie chcialo mi sie dluzej opisywac nie mam weny, bo musze zrobic prace z religii
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 87
|
Mortyr operacja sztorm, bo tylko tam (tak sądze) istniała możliwość osobistego zabicia głownych przedstawicieli ruchu Rzeszy
|
|
Przyłączony: 11/24/2010 Posty: 40
|
Z gier wojennych grą która zajęła i zajmuje mi najwięcej czasu jest Call of Duty 2. Ta gra po prostu ma niesamowity klimat.Żadna gra wojenna nie oddaje tak klimatu jak ona.Jak dla mnie najlepszy fps w historii. A co do innych gier to takie tytuły jak Call of Duty,Battelfield Bad Company 2 lub Call of Duty Modern Warfare.Te gry również są świetne.Może i mają lepsze grafikę(mówie o tych dwóch ostatnich które wymieniłem),więcej broni,więcej możliwości,ale dla mnie po upływie 3 lat Call of Duty 2 pozostaje mistrzem.Bo tyle w te grę gram.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Half-Life za znakomity klimat, fabułę oraz grafikę 
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Jak dla mnie oczywiście seria Call of Duty. Najbardziej Call of Duty 4: Modern Warfare. W które gram od ponad 2.5 roku. Nie znudziła mi się dotąd i wątpię by się w ogóle znudziła. Fakt, przybyło cheaterów z aimbotami i wh, ale jak się grać umie to nawet nie przeszkadzają.  Bo częściej ich zabijasz niż oni ciebie. Ośmielę się stwierdzić, że jestem już starym wyjadaczem i chyba najlepsze części multi i singla już odkryłem. Mimo to, nadal gram jak mi się bardzo nudzi.  Zaraz za CoD4: MW jest Battlefield: Bad Company 2. Genialny multi i ciekawa kampania. Świetna grafika i rozbudowane tryby gry. Czego chcieć więcej ? Cziterów prawie nie ma. A jak już się zdarzą to szybko wylatują. Początkowo ciężko mi było się przestawić z dynamicznego CoD'a na bardziej taktycznego BF'a. Ale teraz jak już się obeznałem, gra stała się przyjemniejsza. Po tych dwóch grach jest CoD: MW2. Gdyby nie przesadzona fabuła i IWNet to pewnie byłby przed BF'em. Tyle, że to już nie to co CoD4: MW. Po wbiciu 55lvlu i odblokowaniu dodatków jakoś mnie znudziło i przestałem grać... Z takich wojennych to jeszcze Frontlines: Fuel of War mi się spodobał.  Ciekawa fabuła i model rozgrywki wzbogacony o różne pomocne urządzenia (jak sondy). Polecam. No i nie można zapomnieć o serii Medal of Honor. Podobał mi się Airborne. Choć był dość niedopracowany i zabudowany. Co nie zmienia faktu, ze grało mi się przyjemnie. To chyba to na tyle póki co.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Nowy MOH daje radę i Black Ops w sumie się wybroniło. Początkowo pisałem je na straty, ale jednak się przeliczyłem.
|
|
Przyłączony: 12/16/2010 Posty: 4
|
Call of Duty Modern Warfare i Black Ops
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Dla mnie Bad Company 2 i pierwsze Modern Warfare. Ostatnie dwie części mnie rozczarowały, więc teraz gram w grę DICE. No i The Saboteur, naprawdę fajna gierka, choć jest trochę oldgenowa.
|
|
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Ja najbardziej lubię serię Call of Duty, a szczególnie MW2- na multi gram już coś koło roku i nie zamierzam przestać mimo tego, że mam Black Ops (w którym multi średnio mi się podoba).
|
|
Przyłączony: 4/6/2009 Posty: 565
|
Oczywiście Call of Duty 4: Modern Warfare. Trochę krótka,ale ma fajne misje,ciekawą fabułe. W multi nie grałem,ale i tak to najfajniejsza gra 
|
|
Przyłączony: 10/1/2011 Posty: 3
|
Witam, jak dla mnie to najlepsza strzelaninka wojenna wszech czasów to oczywiście COD( wszystkie części). Każdy z nas wie, że od zawsze Cod i MoH rywalizowały ze sobą... lecz zawsze, w każdych częściach Cod pokazywał swą dominację. Którą potwierdził ostatnimi czasy wydając na rynek swoje najnowsze dziecko Black ops. Pozdrawiam
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 10/1/2011 Posty: -1
|
Siemanko, tu Wojtek Sokół . Bardzo lubię serię Mortyr . Pozdro dla wszystkich fanów ! Pe eR eS Te O !!!
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/27/2008 Posty: 103
|
ja jestem za medalem of Honor.:] aaa Mortyr jest spoko i tez lubie Jagged Alliance 2 i wildfire
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
A ja mam was wszystkich w #$%%$ mortyr i specnaz. ( a tak naprawdę d to Call Of Duty 4 )
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Moje ulubione strzelaniny wojenne to: - Medal of Honor: Allied Assault - za ciekawe misje (w szczególności lądowanie na płaży Omaha) i fenomenalne multi; - Seria Call of Duty - w szczególności pierwsza część wraz z dodatkiem United Offensive, za iście filmową kampanię i świetne multi; - Wolfenstein - przyjemna kampania i klasy w multiplayerze; - Enemy Territory - chyba najlepsza drużynowa strzelanina w jaką grałem; - Battlefield 1942 - sporo pojazdów, fajne mapki, przyjemny gameplay.
|
|
Przyłączony: 4/21/2011 Posty: 2
|
Medal of Honor: Allied Assault jest najlepsze! Ale Battlefield też bardzo lubię.
|
|
Przyłączony: 8/24/2011 Posty: 2
|
cod 1i 2 niezapomniany klimat II Wojny Światowej, battlefield bc2 -WRESZCIE COS Choc troche innego
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
COD4 i Battlefield 2
|
|
|
Guest |