Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Wasza ulubiona strzelanina wojenna Opcje
rssygula
Wysłane: 23 listopada 2010 20:16:06
Ranga: n00b
Grupy: Member

Przyłączony: 11/23/2010
Moja to Call of Duty . Wszystkie części .
pat661
Wysłane: 23 listopada 2010 21:39:21

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 2/27/2009
Po 1. Napisz coś więcej a nie "Call of Duty. Wszystkie części". Teraz tobie nazłość napisze= "Call of Duty po tak". Powinieneś bardziej sie rozpisać.
Po 2... Potem będzie po drugie. Najpierw popraw.

Kolekcjonerki is the best
Hitman_C47
Wysłane: 23 listopada 2010 21:50:26

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 10/13/2008
Battlefield 1942 - jedyny bf, który mi się spodobał. grałem jedynie z botami, ale było git - spore mapki, różne pojazdy. na multi nigdy nie miałem ochoty
Saboteur - lubię gry typu GTA, akurat w sabotera malutko grałem (pc za słaby), ale i tak był bardzo ciekawy. klimat, swoboda, wspinanie się.
nie chcialo mi sie dluzej opisywac nie mam weny, bo musze zrobic prace z religii

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
matijas_20
Wysłane: 23 listopada 2010 21:53:14

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 11/15/2009
Mortyr operacja sztorm, bo tylko tam (tak sądze) istniała możliwość osobistego zabicia głownych przedstawicieli ruchu Rzeszy

Fan RHCP i The asteroids galaxy tour.
MasterQuest
Wysłane: 24 listopada 2010 12:28:05

Przyłączony: 11/24/2010
Z gier wojennych grą która zajęła i zajmuje mi najwięcej czasu jest Call of Duty 2.
Ta gra po prostu ma niesamowity klimat.Żadna gra wojenna nie oddaje tak klimatu jak ona.Jak dla mnie najlepszy fps w historii.
A co do innych gier to takie tytuły jak Call of Duty,Battelfield Bad Company 2 lub Call of Duty Modern Warfare.Te gry również są świetne.Może i mają lepsze grafikę(mówie o tych dwóch ostatnich które wymieniłem),więcej broni,więcej możliwości,ale dla mnie po upływie 3 lat Call of Duty 2 pozostaje mistrzem.Bo tyle w te grę gram.

Mów głośno będziesz słyszany,mów mądrze będziesz słuchany.
http://www.cgothic.fora.pl/
Pawsik
Wysłane: 25 listopada 2010 16:24:14

Przyłączony: 12/14/2008
Half-Life za znakomity klimat, fabułę oraz grafikę Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 25 listopada 2010 18:08:13

Przyłączony: 9/14/2009
Jak dla mnie oczywiście seria Call of Duty. Najbardziej Call of Duty 4: Modern Warfare. W które gram od ponad 2.5 roku. Nie znudziła mi się dotąd i wątpię by się w ogóle znudziła. Fakt, przybyło cheaterów z aimbotami i wh, ale jak się grać umie to nawet nie przeszkadzają. Applause Bo częściej ich zabijasz niż oni ciebie. Ośmielę się stwierdzić, że jestem już starym wyjadaczem i chyba najlepsze części multi i singla już odkryłem. Mimo to, nadal gram jak mi się bardzo nudzi. Applause Zaraz za CoD4: MW jest Battlefield: Bad Company 2. Genialny multi i ciekawa kampania. Świetna grafika i rozbudowane tryby gry. Czego chcieć więcej ? Cziterów prawie nie ma. A jak już się zdarzą to szybko wylatują. Początkowo ciężko mi było się przestawić z dynamicznego CoD'a na bardziej taktycznego BF'a. Ale teraz jak już się obeznałem, gra stała się przyjemniejsza. Po tych dwóch grach jest CoD: MW2. Gdyby nie przesadzona fabuła i IWNet to pewnie byłby przed BF'em. Tyle, że to już nie to co CoD4: MW. Po wbiciu 55lvlu i odblokowaniu dodatków jakoś mnie znudziło i przestałem grać... Z takich wojennych to jeszcze Frontlines: Fuel of War mi się spodobał. Applause Ciekawa fabuła i model rozgrywki wzbogacony o różne pomocne urządzenia (jak sondy). Polecam. No i nie można zapomnieć o serii Medal of Honor. Podobał mi się Airborne. Choć był dość niedopracowany i zabudowany. Co nie zmienia faktu, ze grało mi się przyjemnie. To chyba to na tyle póki co.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 25 listopada 2010 19:09:36

Przyłączony: 9/25/2009
Nowy MOH daje radę i Black Ops w sumie się wybroniło. Początkowo pisałem je na straty, ale jednak się przeliczyłem. Applause
kamilm150
Wysłane: 17 grudnia 2010 20:44:02

Przyłączony: 12/16/2010
Call of Duty Modern Warfare i Black Ops
Arturano
Wysłane: 26 grudnia 2010 18:28:26

Przyłączony: 1/26/2009
Dla mnie Bad Company 2 i pierwsze Modern Warfare. Ostatnie dwie części mnie rozczarowały, więc teraz gram w grę DICE. No i The Saboteur, naprawdę fajna gierka, choć jest trochę oldgenowa.

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Splicer
Wysłane: 29 grudnia 2010 21:27:24

Przyłączony: 6/5/2010
Ja najbardziej lubię serię Call of Duty, a szczególnie MW2- na multi gram już coś koło roku i nie zamierzam przestać mimo tego, że mam Black Ops (w którym multi średnio mi się podoba).
krol500
Wysłane: 7 stycznia 2011 20:43:28

Przyłączony: 4/6/2009
Oczywiście Call of Duty 4: Modern Warfare. Trochę krótka,ale ma fajne misje,ciekawą fabułe. W multi nie grałem,ale i tak to najfajniejsza gra Applause

Miltiades
Wysłane: 10 stycznia 2011 16:49:18

Przyłączony: 10/1/2011
Witam, jak dla mnie to najlepsza strzelaninka wojenna wszech czasów to oczywiście COD( wszystkie części). Każdy z nas wie, że od zawsze Cod i MoH rywalizowały ze sobą... lecz zawsze, w każdych częściach Cod pokazywał swą dominację. Którą potwierdził ostatnimi czasy wydając na rynek swoje najnowsze dziecko Black ops.
Pozdrawiam
PROSTO
Wysłane: 10 stycznia 2011 17:59:48
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 10/1/2011
Siemanko, tu Wojtek Sokół .
Bardzo lubię serię Mortyr .
Pozdro dla wszystkich fanów ! Pe eR eS Te O !!!

Ha I Te eM A eN
M60
Wysłane: 24 stycznia 2011 20:42:27

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 11/27/2008
ja jestem za medalem of Honor.:]
aaa Mortyr jest spoko
i tez lubie Jagged Alliance 2 i wildfire

adrianpc
Wysłane: 30 stycznia 2011 11:55:42
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 1/29/2011
A ja mam was wszystkich w #$%%$ mortyr i specnaz. ( a tak naprawdę d to Call Of Duty 4 )
kmpt
Wysłane: 30 stycznia 2011 13:45:33

Przyłączony: 9/20/2007
Moje ulubione strzelaniny wojenne to:
- Medal of Honor: Allied Assault - za ciekawe misje (w szczególności lądowanie na płaży Omaha) i fenomenalne multi;
- Seria Call of Duty - w szczególności pierwsza część wraz z dodatkiem United Offensive, za iście filmową kampanię i świetne multi;
- Wolfenstein - przyjemna kampania i klasy w multiplayerze;
- Enemy Territory - chyba najlepsza drużynowa strzelanina w jaką grałem;
- Battlefield 1942 - sporo pojazdów, fajne mapki, przyjemny gameplay.

CPU: Athlon 64 X2 3800+ 2Ghz @ 2,5Ghz 1,300V cooled by AC Freezer XTREME MOBO: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D RAM: 4x512 DDR 2.5-2-2-6 VGA: Gainward GeForce 9600GT 650/1625/900 @ 720/1825/1000 HDD: Seagate Barracuda 7200.7 120GB DVD: ASUS DVD-E616A2 PSU: ModeCom MC-350 CASE:CoolerMaster Elite 330 + SilentiumPC Zephyr 120mm
bass1
Wysłane: 21 kwietnia 2011 10:48:51

Przyłączony: 4/21/2011
Medal of Honor: Allied Assault jest najlepsze! Ale Battlefield też bardzo lubię.

kari1
Wysłane: 24 sierpnia 2011 21:29:01

Przyłączony: 8/24/2011
cod 1i 2 niezapomniany klimat II Wojny Światowej,
battlefield bc2 -WRESZCIE COS Choc troche innego
goOd_Master
Wysłane: 11 stycznia 2012 22:03:47

Przyłączony: 8/1/2009