|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
 Znowu czyszczenie , czwarty raz w tym roku.  No i czemu nie ma na okładce 'pełne wersje sprawdź z tyłu' czy cuś , tylko 'Na DVD pełne wersje gier'? Co to ma być ? Teksty też mnie niezbyt ciekawią , więc nie kupię ... no chyba , że trafię na numer z Tension , który niestety przegapiłem. Jakby PLAY nadal kosztował dychę to pewnie bym kupił żeby poczytać , ale 14 zł ... Hej , 14 ? Czemu ? Czy normalnie numer nie kosztuje 13 ? Hmm ? Za co tą złotówkę dopłacać trzeba ? Za stary numer ?
|
|
Przyłączony: 5/20/2010 Posty: 44
|
Wstyd! Wstyd jeszcze raz wstyd!!! Znowu to z****** czyszczenie magazynów :/ I tak mnie zawartość płytki nieinteresuje bo gry lepsze dodawane już mam a w gnioty nie gram... ale czemu muszę za coś płacić 2 razy? Spójrzcie na CDA jak kupuje ich od roku to tylko raz było coś ala czyszczenie... Żeby nie było Playa nadal kupuje Recenzje jak zwykle na wiele się niezdadzą bo większość recenzowanych gier już mam  Ale i tak przeczytam... Chętnie przeczytam "Jestem legendą, czyli historia zombiaków w grach" i felieton Śledzia. No to do jutra
|
|
Przyłączony: 5/20/2010 Posty: 44
|
A jeszcze wypowiem się co do ceny Playa uważam podobnie jak Splicer. To nie fer że musimy płacić za nowego Playa 13-14 zł bo to o 3-4 za dużo cena powinna pozostać na dyszce... Spójżmy do konkurencji mam na myśli CDA tam płacimy 14 z groszami czasami zł więcej jak jest plakat lub dodatkowe dvd i wcale nie czuję się poszkodowany tyle płacąc? czemu? Bo tam mam o wiele większe kartki od playa i jest ich znacznie więcej. Ten nowy Play wcale nie jest taki nowy bo kartki się zmniejszyły i jest ich ciut więcej czyli mniej więcej nic nie przybyło :/ Uważam że było by zajefajnie gdyby play powrócił do swojego poprzedniego wcielenia.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
nie chcę mi się długo pisać ani dumać nad tym gównem. powiem krótko - nie kupię.
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 12/10/2008 Posty: 11
|
Dajcie już spokój. Nie od dziś wiadomo, że Play ma spore problemy finansowe. Muszą sobie trochę podreperować konto by pismo nadal miało za co być wydawane. Czy jest to odpowiedni sposób? Cóż, niech to ocenią kupujący.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 8/14/2010 Posty: 4
|
Grudniowy numer z czyszczeniem magazynów bez świetnych pełniaków? Gwóźdź do trumny magazynu. Niestety...
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Terminator1988 pisze:Dajcie już spokój. Nie od dziś wiadomo, że Play ma spore problemy finansowe. Muszą sobie trochę podreperować konto by pismo nadal miało za co być wydawane. Czy jest to odpowiedni sposób? Cóż, niech to ocenią kupujący.
To niech się odłączą od KŚG i stworzą oddzielne redakcje.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Tylko dla prawdziwych orłów
|
|
|
Na worku napis ''Super prezent , 60 stron czytania więcej''... Ok , tylko to jest STARY numer. Ale i tak kupię bo widziałem numery z Tension , więc...
|
|
Przyłączony: 10/20/2010 Posty: 5
|
Czyli jako prezent nie będzie numerów z odświeżonej wersji playa ? ;/
|
|
|
Splicer pisze:Na worku napis ''Super prezent , 60 stron czytania więcej''... Ok , tylko to jest STARY numer. Ale i tak kupię bo widziałem numery z Tension , więc... widziałem dziś w sklepie to 60 stron więcej. jak to zobaczyłem nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać, od razu poszedłem dalej.
|
|
|
Dobra , kupiłem bo znalazłem numer z Splinter Cell : PT ... samo pismo standardowe. Krótki tekst o nowych Hirołsach. ;/
|
|
Przyłączony: 11/26/2010 Posty: 1
|
też uważam,że to przesada numer dodatkowy jest chyba z 2008 roku płyta nr 11/2008 gra Rising Kingdoms mi nie działa,bo brakuje pliku RK.exe(ktoś wie jak go zdobyć?)
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Tam sprawdź.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker - jak masz udzielać takiej pomocy, to lepiej jej nie udzielaj... Żałosne. Poziom podstawówki...
|
|
|
Jeśli czegoś nie ma w Google, to nie istnieje.
|
|
|
NIE KUPIŁEM TEGO NUMERU
|
|
|
Hitman_C47 pisze:NIE KUPIŁEM TEGO NUMERU dlaczego ?
|
|
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Strajk przed czyszczeniami Spyker 
|
|
|
Checku pisze:Strajk przed czyszczeniami Spyker  I słusznie czytelnicy powinni mieć więcej recenzji i lepsze gry a nie czyszczenia.
|
|
|
Guest |