|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 11/12/2010 Posty: 4
|
Witam wszystkich! Jest to mój pierwszy temat i szczerze mówiąc, nie ździwię sie, jeśli nikt mi nie odpisze... Pojęcia nie mam czy w dobrym dziale piszę...
Ale do tematu: Kiedyś grałem w grę, za "małolata"- świat jest raczej taki naturalny, zielone góry, niebieskie niebo... gracz jest w takim raczej białym kombinezonie, ma na plecach butle z tlenem, na którym może lacieć przez jakieś 30 sekund max. Potem musi się "nazbierać" Stwory są trochę te z "Serious Sam" szkielety. A może to jego jakaś wczesna wersja? Później są ludzie (albo coś tędy), do których mamy możliwość strzelania z czegoś w rodzaju snajperki... Gra pochodzi mniej więcej z okresu początku naszego millenium, tak mi się zdaję... Podejrzewam, że ktoś z was w to pykał ale czy skojarzy, czy pomoże? Jeśli tak, mam nadzieję, że się odezwie. Gra ma dla mnie sentymentalna wartość, jak będę znał tytuł i upewnie sie, że to jest to, chętnię odkupię. Póki co, proszę o pomoc w namierzeniu tytułu. Pozdrawiam
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Może jakiś starszy Tribes (np. 2). Ja grałem w nowszą część gry - Tribes Zemsta z CD-A i tak jak w twoim opisie - można było troszkę latać i było chyba czasem zielono. Jak jest z dwójeczką lub jedynką to nie wiem - nie grałem.
|
|
|
spoko. poszukam na necie jakichs screenow. moze to t
|
|
|
pobralem dwójeczke. no nie wiem czy to to, wszystko jest naprawde bardzo podobne. może jak znajde jedynke...narazie nigdzie na necie nie ma. ale bardzo mozliwe ze sie wstrzeliłeś z tym tytułem. jakby co wielie dzieki
|
|
|
tribes 1 = starsiege tribes. gra jest już freeware, łap linka - http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Starsiege_Tribes-3037/strona/10006.html . gra zajmuje na tyle mało, że pobrałem. jak ktoś chce pograć po multi to pisać.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
A ja pobralem i jak przy instalacij dochodzi do 99% to staje i sie gapi w siną dal-_- Pomoże ktoś hę.?
|
|
|
jak się ściąga firefoxem to zawsze pod koniec jest sprawdzanie spójności itd. spróbuj pobrać od nowa, jak nie idzie to czymś innym (przeglądarką albo czymś typu internet download manager). można zrobić forumowy mecz w jakiejś grze.
|
|
|
Wystarczyło poczekać z 10 min  Ależ ja niecierpliwy. Hitman-Meczyk 1 vs 1 w tribes?
|
|
|
Co do forumowego meczu- Ja z chęcią ale w CoJ z CD-A 
|
|
|
ok zara instalnę tribesa. w coja to potem lepiej się zająć, coś na sobotę wymyślę.
|
|
|
Ok. Założe serv ok>?
|
|
|
ok, np nazwa: FORUM PLAY hasło: ghoran
|
|
|
Ok
|
|
|
wyskakują ci jakieś errory?
|
|
|
Niet. A co?
|
|
|
to trzeba będzie przez hamachi
|
|
|
A to nie. Moze w CoJ dzisiaj?
|
|
|
dziś nie, bo bym musiał jeszcze instalować. spróbuj w join game i tam ci normlanie wyświetla listę serwów?
|
|
|
i szukać...
|
|
|
Czekaj sprawdze