Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

PLAY 11/2010 już kioskach! Opcje
25_Dolc
Wysłane: 21 października 2010 10:13:16
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia
Grupy: Member

Przyłączony: 5/20/2010
Playa mam już od 6:30 ;] Ale siedzę w szkole i muszę pisać jakiś nudny program w C++ więc nawet czasu nie miałem przejrzeć :/ Ale okładka wygląda fajnie, okularki też chociaż z tekturki, a co do nowego pudełka na płyty to lepsze już były tekturki albo takie coś jak w CDA...
FlyeThemoon1989
Wysłane: 21 października 2010 15:12:17
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/15/2008
Dobry Numer, pełniaki niczego sobie Applause, Szkoda że w pełnej wersji nie było Trackmani United forever Applause, bo brat by z tej gry się ucieszył.
muchi
Wysłane: 21 października 2010 19:23:23
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 2/4/2008
Kuuurde, no jak pisałem w zapowiedzi zaskoczyliście mnie tymi okularami i zeno clashem, a miałem kupować Applause

PLAY
Spyker
Wysłane: 26 listopada 2010 21:39:06

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
Te okulary to wiadomo gdzie można sobie wsadzić. Kawałek kartonowego badziewia.
Czesioooo
Wysłane: 26 listopada 2010 21:57:38

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker - nie wiem czemu, ale jak znów zacząłeś pisać te swoje "mądrości" to pojawił mi się na twarzy uśmiech... Applause Sądziłeś, ze dodadzą do czasopisma okulary Nvidia 3D Vision ?

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 26 listopada 2010 21:59:18

Przyłączony: 9/25/2009
Czesioooo pisze:
Spyker - nie wiem czemu, ale jak znów zacząłeś pisać te swoje "mądrości" to pojawił mi się na twarzy uśmiech... Applause Sądziłeś, ze dodadzą do czasopisma okulary Nvidia 3D Vision ?

Oczywiście, że nie ale na co to komu. Chyba postawić sobie na szafce i już.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum