|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 3/23/2009 Posty: 17
|
Super odkładka i numer też
|
|
Przyłączony: 3/23/2009 Posty: 17
|
Akurat w moje urodziny
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Akurat potrzebowałem okularów 3D  Hurrra! Na Zeno Clash też miałem ochotę!
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 5/20/2010 Posty: 44
|
No więc czas na wypowiedz ;] Nie wiem czy mi tylko się tak wydaje ale to chyba będzie najlepszy numer tego roku  Tekstów nie jest wiele, ale za to takie które mnie interesują. Choć już z wersji recenzowanych ma już: Dead Rising 2,F1 2010, FIFA 11, Lara Croft and the Guardian of Light, Worms Reloaded to lekturką napewno nie pogardzę ;P Okładka bardzo fajna ;] Dobra teraz dodatki: Okularki 3D to wiadomo że dadzą tekturki (mam tego masę) więc nie ma się co cieszyć... Z wersji demo mam już FIFA 11, WRC FIA World Rally Championship, pozostaje jedynie Arcania: Gothic 4 ale na pewno nie wypróbuje (nienawidzę RPG). Z pełnych wersji w Zeno Clash grałem a to drugie z tego co na necie patrzyłem to niezaciekawe... Że w większość z tych gier grałem nie znaczy że są słabe uważam że są super (dema) a pierwszy pełniak to taki średniak. Numer naprawdę The Best... Ciekawe czy nowy CDA przebije Playa?! Ale już w czwartek będe miał Playa a potem niedługo premiera CDA to się przyrówna
|
|
Przyłączony: 5/20/2010 Posty: 44
|
Ech zapomniałem się o kartoniku wypowiedzieć xD Więc kiedyś narzekałem na ten nieszczęsny kartonik ale teraz gdy zobaczyłem okładkę nowego pudełka jakoś tak wolałbym żeby powróciły czasy kartonikowe (które się jeszcze nie skończyły xD).
|
|
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Zapowiada się fantastycznie! Fajniutka okładka i interesujące teksty. I Zeno Clash na płycie - super.
|
|
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Zapowiada się fantastycznie! Fajniutka okładka i interesujące teksty. I Zeno Clash na płycie - super.
|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
A czemu na forum nie można się zalogować?
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
Fantastyczny numer się zapowiada. Fajny pomysł z tymi okularami 3D.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 9/11/2010 Posty: 3
|
A na zwykłym monitorze CRP nie popsują mi się oczy ? czy na 100hz będzie działać ?
|
|
Przyłączony: 2/4/2008 Posty: 24
|
Kurde muszę jedno przyznać: zaskoczyliście mnie z tymi okularami 3D. Widać, że PLAY się wreszcie rozwija, a panowie z redakcji się starają. Jakiś powiew świeżości. W środku fajny tekst o grach wojennych i zeno clash na DVD box ? Miodzio. Gratuluję. 
|
|
Przyłączony: 3/23/2010 Posty: 14
|
Mam nadzieje że i na 60 Hz (tyle ma przeciętny monitor) będzie działać.Ale chyba nie dawali by czegoś co zadziała tylko na kilku kompach. Jak myślicie?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Ludzie... Przecież to zwykłe (prawdopodobnie papierowe) okularki 3D, a nie cuda od NVIDII ! Mam już takie, bo były dołączone do jakiegoś filmu z gazety. Nie ma tutaj znaczenia odświeżanie monitora... Zresztą, sami pomyślcie. Skoro w czasopiśmie będą strony, które będzie można oglądać w tych okularach, to dlaczego na monitorach miałoby być inaczej ? 
|
|
Przyłączony: 3/23/2010 Posty: 14
|
Okulary super pomysł ,ściągnąłem iz3d driver i śmigałem sobie. W battlefieldzie 2 z jednego serwera punkbuster mnie wyrzucał ale zawsze jak możemy przecież to usunąć jak nam się znudzi.
|
|
|
Guest |