|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
A jakie jest demo?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
redakcja pisze:DODATKOWO NA PŁYCIE: Demo The Scourge Project
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/27/2008 Posty: 103
|
A co z moim problem
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Hitman_C47 pisze:redakcja pisze:DODATKOWO NA PŁYCIE: Demo The Scourge Project 
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 9/27/2010 Posty: 1
|
ahh mam taki problem i było by fajnie jakby ktoś pomogł w chrome na multi nie moge grac bo jak wbijam to tylko 2 serwery puste się pokazują. A jak chce patch wgrac to error wyskakuje i pisze zebym plyte od chrome włożył, to mnie grzecznie mówiąc frustruje.....
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
adez666 - wydaje mi się, że w tę grę w multi już nikt nie gra.
|
|
Przyłączony: 9/7/2010 Posty: 5
|
Chrome jest wręcz super. spells of gold strasznie nudzi, a Venetica jest za "mocna" na mojego kompa. Następnym razem mogliby dać jakiegoś równie fajnego ale "słabego" rpg'a na przykład fable lub two worlds
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
maczet1997 pisze:Chrome jest wręcz super. spells of gold strasznie nudzi, a Venetica jest za "mocna" na mojego kompa. Następnym razem mogliby dać jakiegoś równie fajnego ale "słabego" rpg'a na przykład fable lub two worlds Fable i Two Worlds już były w czasopismach. W PLAYU byłyby to zapewne główne pełniaki , a raczej głównego nie zdublują.
|
|
Przyłączony: 2/26/2010 Posty: 33
|
Kurde Aż żałuję, że dałem 6 do d... Już powoli CDA lepsze choć nie nawidze tak mówić!
|
|
Przyłączony: 2/26/2010 Posty: 33
|
Dali by NFS-a to by każdy kupił (no, tylko nie hot pursuit 1) Na pewno udałoby im się go zamieścić!
|
|
|
no tak, na pewno...
|
|
|
"Fable i Two Worlds już były w czasopismach. W PLAYU byłyby to zapewne główne pełniaki , a raczej głównego nie zdublują. " Ja nie pisze że to ma być two worlds albo fable, tylko podaje przykłady. Chodzi mi o jakieś fajne podobne do tych RPG na słabszego kompa.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Dajcie LoL to bedzie ok!
|
|
|
maczet - dali przecież spells of gold na słabszego pc. mój niezbyt dobry pc unosi bez problemu veneticę na niskich.
|
|
|
Hitman_C47 chodzi mi raczej o jakieś gry typu gothic i fable, a mianowicie o gry z widokiem zza pleców postaci. P.S. Co masz na myśli pisząc "niezbyt dobry komputer"?
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
|
|
|
maczet1997 pisze:Hitman_C47 chodzi mi raczej o jakieś gry typu gothic i fable, a mianowicie o gry z widokiem zza pleców postaci. P.S. Co masz na myśli pisząc "niezbyt dobry komputer"? procesor jednordzeniowy lekko ponad 2ghz radeon hd3450 (budżetowy hd) 1gb ram
|
|
|
Guest |