Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Might & Magic Heroes VI Opcje
thekrzychu2000
Wysłane: 17 sierpnia 2010 21:07:42

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 10/12/2009
[Quote:]
Tyle było w ostatnich dniach spekulacji i domysłów na ten temat, że zapowiedź gry Heroes of Might & Magic VI - a raczej Might & Magic Heroes VI - napiszemy słowami oficjalnego komunikatu prasowego.

Pełna treść informacji nadesłanej przez Ubisoft Polska:

Ubisoft zapowiada powrót wyczekiwanego przez fanów tytułu z rodziny Might & Magic, będzie to Might & Magic Heroes VI, który wydany zostanie w wersji na PC w 2011. Nad grą pracuje studio Black Hole (Armies of Exigo, Warhammer: Mark of Chaos), Might & Magic Heroes VI zawierało będzie wszystkie postacie oraz funkcje które zapewniły serii ogólnoświatowy sukces – oczywiście współgrające z bogactwem nowości i ulepszeń.

“Might & Magic to potężna marka z niesamowitą, 20-letnią historią“ – powiedziała Caroline Stevens, Dyrektor Marketingu Ubisoft EMEA. “Gracze będą mogli czerpać przyjemność z gry w Heroes jak nigdy wcześniej. Piekielnie kreatywny i utalentowany team z Black Hole dba o to, by zachowany został oryginalny duch Heroes, jednocześnie wzbogacając i ulepszając elementy RPG”.

Początek akcji w Might & Magic Heroes VI będzie miał miejsce 400 lat przed wydarzeniami z Heroes V, zobaczymy bohaterów w ekscytującej, epickiej historii w której Anioły będą spiskowały, by wznowić pewną, niedokończoną wojnę. Legendarny generał, Archanioł zabity podczas wojny Dawnych Ras, powraca zza grobu, by się zemścić. Pod przykrywką przygotowań przed nadchodzącą inwazją Demonów, generał jednoczy mieszkańców Ashanu, by zniszczyć swoich odwiecznych wrogów. Jednakże, nie docenia on potęgi ludzkiej dynastii Griffin Dukes.

Przeznaczenie bohaterów Griffin będzie zależało od graczy. Podczas gry, będzie można między innymi:

* Cieszyć się uznanym na całym świecie gameplay’em Heroes: Odświeżonym przez znanego developera – Black Hole – przy ścisłej współpracy z fanami gry
* Doświadczyć unikalnego połączenia strategii turowej z RPG: Poruszaj się po ogromnych mapach kampanii, zbieraj tony surowców i buduj nadzwyczajne miasta. Doprowadź do perfekcji swoją taktykę, rozwijaj swoich bohaterów, rekrutuj jednostki i przygotuj je do walki na wyjątkowych mapach bitewnych
* Określ swoje przeznaczenie: Prowadź bohaterów dynastii Griffin przez ciekawe scenariusze. Wybierz swoją ścieżkę, dzięki nowemu systemowi reputacji doświadczenia związane z grą będą się zmieniały zależnie od twoich decyzji
* Odkryj na nowo bogaty świat Might & Magic: Poznawaj fantastyczne krainy i kreatury Ashanu. Ciesz się odświeżonym środowiskiem 3D i ekskluzywnym, nowym bestiariuszem
* Dziel się z społecznością: Koresponduj i rywalizuj z przyjaciółmi używając nowego, inteligentnego interfejsu online

Czyli jedna z najlepszych serii wszech czasów nadchodzi. Bardzo się z tego cieszę Applause.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Czesioooo
Wysłane: 18 sierpnia 2010 11:34:55

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
Zgadza się. Trzeba czekać, moja pozycja obowiązkowa. Kupuję w ciemno, jak tylko ukaże się pre-order. Jestem ogromnym fanem serii i sądzę, że jeśli "szóstka" będzie tak dobra jak "piątka", to będzie rewelacją (i odniesie rynkowy sukces). Dla mnie piątka jest genialna, a jeśli uda się ja jeszcze poprawić, to już będzie kosmos. Niektórzy powiedzą, że seria skończyła się na rewelacyjnej "trójce" i beznadziejnej części czwartej. Ja się z tym nie zgadzam. Rozumiem, HoM&M V to nie to samo co HoM&M III. Ja jednak nadal grywam w obie części i czuję ogromną sympatię do całej serii. Ostatnio nawet zainstalowałem "piątkę" z dodatkami i teraz pogrywam, a tu taka niespodzianka o nowej części. No nic. Czekam, czekam, czekam ! (tak, jakby ktoś pytał to jestem fanboyem)

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
kopex
Wysłane: 18 sierpnia 2010 18:53:54

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 11/16/2008
Kupię jak będzie premiera.

Bez userbarów. po co?
http://faction-reaction.blog.onet.pl/ mój początkujący blog o grach.
greta
Wysłane: 1 kwietnia 2011 11:01:07
Ranga: n00b

Przyłączony: 4/1/2011
Premiera gry 24 czerwca 2011. Można już rezerwować. Cena 139,99zł.

oactan
Wysłane: 2 maja 2011 08:19:11

Przyłączony: 4/22/2011
utknalem na poziomie 3 jak dedlem wszystkich i nie wiem jak zbudowac arene
szygwa
Wysłane: 22 sierpnia 2011 12:01:55
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 5/1/2011
Mówię wam że ta gra wyjdzie po części na + a po części na -
1.Na plus ponieważ nowi gracze czyt.każualowi dostaną ciekawą,ładną a przede wszystkim łatwą do nauczenia strategię.
2.Na minus ponieważ starzy weterani trójeczki.Czyli na przykład ja,ale nie stary (:,będą zawiedzeni ponieważ twórcy nic nie pozostawili ze starych części.
3.Ale kupię,pogram a może mi się spodoba,ale to wątpliwe.

Spyker
Wysłane: 27 sierpnia 2011 09:54:51

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
wersja beta nawet daje radę chociaż wygląd miast jest tragiczny. Trzeba poczekać na fulla i wtedy będzie można oceniać co i jak.
szygwa
Wysłane: 28 sierpnia 2011 14:58:15

Co ty Spyker.Miasta akurat wyglądają świetnie.Ogólnie szata graficzna jest dobra.

ubisoftmateusz
Wysłane: 29 sierpnia 2011 12:38:28

Przyłączony: 8/29/2011
Hej! A słyszeliście może o grze Might & Magic: Clash of Heroes?
Rozgrywka ma miejsce w realiach Might & Magic, więc może być fajną rozgrzewką przed premierą VI-tej części Herosów Applause
Tutaj jest trailer: http://www.youtube.com/watch?v=wazUuabl7Cc

Co o tym sądzicie?
szygwa
Wysłane: 29 sierpnia 2011 19:23:49

O dzięki mateusz za link (:
Gra w żaden sposób nie próbuje się do prawdziwych herosów upodobnić,ale jest sympatyczną strategią.Może zainteresuje urządzenia przenośne.

ubisoftmateusz
Wysłane: 30 sierpnia 2011 10:52:23

gra już w pierwszej kolejności pojawiła się na nintendo ds i to jakiś czas temu Applause teraz, po xboxie i playstation wchodzi na PC.
szygwa
Wysłane: 1 września 2011 19:27:01

Na prawdę sympatyczna gierka.Dobra na kilkuminutowe sesje.

ubisoftmateusz
Wysłane: 14 września 2011 09:55:09

nie tylko na kilkuminutowe, bo kampanie sa mocno rozbudowane, a przy okazji - wciagające Applause
szygwa
Wysłane: 18 września 2011 19:47:07

Tak to prawda,ale jeśli grafika taka pozostanie,to sobie odpuszczę (;

ubisoftmateusz
Wysłane: 19 września 2011 09:37:23

grafika na pewno taka pozostanie, tylko w bardziej rozbudowanej wersji niz na konsole :> ale rewolucji nie spodziewałbym się.
ubisoftmateusz
Wysłane: 23 września 2011 11:15:20

hej, takie drobne info - na steamie możecie już ściągnąć demo gry i sprawdzic jak to wygląda w praktyce, za darmo Applause
pat661
Wysłane: 23 września 2011 14:13:27

Przyłączony: 2/27/2009
Serio?
Bo ja niemoge. Ba, nawet nie ma dema na steamie.

Jest tylko Heroes of Clash. (czy jakoś tak)

Kolekcjonerki is the best
ubisoftmateusz
Wysłane: 23 września 2011 14:58:54

errrm, niedokladne napisalem, a wlasnie o to mi chodzilo, i o tym byla ostatnia dyskusja, czyli wlasnie clash of heroes :>
pat661
Wysłane: 23 września 2011 16:36:51

Przyłączony: 2/27/2009
Ajj w takim razie przepraszam.
Nie czytałem całego tematu i myślałem, że chodzi o Heroes VI

Kolekcjonerki is the best
szygwa
Wysłane: 24 września 2011 12:49:12

Wracając do Herosów VI to jest już pre order dostępny od dłuższego czasu jednak daje on tylko jakąś mapkę i bohatera i tyle ):

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum