|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
pat661 - luz, chłopie.  On i tak nie zrozumie, a ja powiedziałem, że kończę rozmowę i tak zrobię.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Mnie też wnerwiał, ale jak powiedziałeś- "Debila nie przegadam" (czy coś w tym stylu  )
|
|
|
pat661 - teraz uważaj, rzuci się pewnie do Ciebie o to, ze nazwałeś go "debilem".  Cóż, jak widać wolność słowa na tym forum dla niektórych nie istnieje.
|
|
|
Trzesę Portkami...;P
|
|
|
Modlitwy sie spełniły... Ciekawe czy wiesz co to znaczy PODLIZAC SIE. A zresztą- spójrz na tematy gdzie "swoje mądre odpowiedzi" pisał Ten Ziom.
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Wiesz pat ... w odróżnieniu od ciebie .Hitman jest inteligentny i jest w stanie wyrazić WŁASNE ZDANIE a ty ... nie . Co to znaczy podlizac się ... nie wiem . Ale wiem co to znaczy podlizaĆ siĘ . To znaczy zrobić to co ty zrobiłeś dla czesia - to znaczy zrobić e-loda . Ale co tam ... dyskutujcie sobie tutaj : czesio z patem ... pat z czesiem . Na pewno wasze "dyskusje" wiele do wszystkich tematów związanych z graniem i życiem wniosą.
|
|
|
Inteligentny, bo co?... Bo Ci się podlizał? Proszęęę... Takich jak ty do internetu nie powinni puszczać. Co ja mówie?! Nawet do komputera.!
Edit. Tak jak powiedziałem tak zrobię. Nie będe odpisywał na twoje dziecinne posty. I Czesioooowi radze to samo.
|
|
|
Hehe. Hitm..., sorry Hipcio nie zrozumiał tego co pisałem zarówno tutaj jak i w tamtym temacie. Po 1. ani razu nie obraziłem i nie wyzwałem Mati_ziom'a (to nie Spyker). Jeśli dla ciebie brak szacunku to obrażanie, to spoko. Po 2. to Mati_ziom pierwszy naskoczył na mnie , bo miałem inne zdanie niż on... Mnie Race i GTR nie wydają się symulatorami, on nie może zrozumieć, że mam inne zdanie. Po 3. nie, nie wpadłem w furię. Oj, nawet nie wiesz jak się mylisz. Poza tym podałem mu argumenty świadczące o tym, że IMO WaW ma klimat... On je wyśmiał. Sorry, nie będę gadał z kimś kto mnie nie szanuje, a moje zdanie ma w dupie. Odpłacam mu tym samym. Po 4. nigdzie się nie wywyższam. Po prostu nie szanuję osób, które nie szanują mnie i mojego zdania. Rozumiem - można dyskutować, ale żeby dyskutować trzeba się szanować. Także, Hipcio - trzymaj się, krzyżyk na drogę i powodzenia.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/19/2010 Posty: 114
|
Niektórzy nie rozumieją, że inni mogą mieć inne zdanie. Skoro Czesioooo uważa, że Race i GTR to nie są symulatory, to trzeba to zdanie uszanować. Mati ziom: zachowujesz się jak jakiś kibol typu "LEGIA! A jak nie jesteś za Legią to w ryj!" próbując przekonać kogoś do "jedynej słusznej" symulacji czyli rFactor, a swoją "wiedzę" usprawiedliwiasz kierownicą DFGT i dwuletnim stażem w jakiś ligach rFactor. Daj już spokój i naucz się szanować zdanie i doświadczenia innych (zakładam, że Czesioooo grał w Race, GTRa i rFactor  )
|
|
|
Jeszcze raz ... powoli : Widzicie ludzie różnicę miedzy "MOIM ZDANIEM" a "FAKTEM" ? Czesiooo skrytykował gry sim-binu nie podając jakichkolwiek sensownych argumentów które potwierdziły by jego tezy . Skoro DYSKUTUJEMY na temat czegoś to możemy wyrazić swoje zdanie i na temat tego "czegoś" i na temat zdania kogoś innego i tym "czymś" . Serio tak powoli dociera? Ja chcę dyskusji a nie zasłaniania się co chwila "moim zdaniem" i "nie możesz tego skrytykować BO JA TAK MÓWIĘ" . A ja ci mówią że ty nie możesz skrytykować gier simbinu bo w ten sposób obrażasz ich twórców ... no bo przecież twoja kultura zabrania czegoś takiego jak krytyka . Jeszcze raz powiem - jak będziecie mieli dobre argumenty które potwierdzą wasze poglądy (GTR/RACE ssie , COD5 jest boski) to się zgodzę . Póki co takich nie widzę i się zgodzić nie mogę .
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Dante, szczerze Cię popieram, teraz widzę dlaczego niezbyt miło mówiłeś o czesiu. Znalazł się duet Czesio&Pat, tfu na psa urok, jeden służy za dildo drugiemu i na odwrót.
|
|
|
I kto sie wtrąca...
|
|
|
TY, skretyniały lamusie. Wpieprzyłeś się do dyskusji między Dantym a Czesiem. Zresztą to było słowo ode mnie, ja nie piszę Czesiowi "nieDyskutuj z tym Dzieckiem Max 8 lat nie warto muwie Ci to bo jestem bardzo Dorosły ."
|
|
|
gorset - wyluzuj się chłopaku, bo Tobie też w końcu żyłka pęknie. Umiem zadbać o siebie. To, ze pat661 rzekomo "liże mi d*pę" wcale mnie nie rusza. Mam własne poglądy i jego zdanie nic w tym nie zmieniło. To, że napisał, żebym nie rozmawiał z Mati_ziomem to "lizanie komuś du*y" ? Zresztą ja sam napisałem we wcześniejszym poście (na poprzedniej stronie), że kończę tę dyskusję. gorset pisze:to się nazywa dyskusja, choć czesio zabrania się wypowiadać inaczej niż on myśli... Mylisz też dwie podstawowe sprawy. Niechęć do konwersacji z kimś, nie jest zabranianiem wypowiadania się. I to, że zabroniłem mu podważać moje zdanie, również nie jest zabranianiem wypowiadania się. Czaisz bazę ? Rozróżniasz te dwie rzeczy ? Nie mam ochoty rozmawiać z kimś, kto mnie (i mojego zdania) nie szanuje. I koniec kropka.
|
|
|
Nie niechęć. Powiedziałeś wyraźnie - "NIE MASZ PRAWA PODWAŻAĆ MOJEGO ZDANIA". To brzmi jak zakaz, prawda?
|
|
|
Owszem. To brzmi jak zakaz. I to jest zakaz. Jednak ten zakaz w żadnym stopniu nie zabrania mu pisać na forum/w tym temacie, więc o co chodzi ? Nadinterpretacja nie zawsze jest dobra.
|
|
|
Słuchaj. Zakaz coś zakazuje. Więc jeśli nie chodzi ci o to, aby inne osoby NIE pisały w tym temacie, pisz może coś w stylu "serdecznie proszę"  , bo teraz to jest hipokryzja.
|
|
|
gorset - zrozum człowieku... Nikomu nie zakazuję pisać w tym temacie ! Nauczcie się czytać ze zrozumieniem, jeśli tak myślicie. Piszcie sobie co zechcenie, obrażajcie się, przeklinajcie, wyzywajcie, w du*ie to mam na serio. Nie czepiajcie się po prostu mojego zdania, bo mam prawo mieć własne ! Jasne ? Czy to tak trudne do zrozumienia ? Już prościej się nie da !
|
|
|
"I to jest zakaz. Jednak ten zakaz w żadnym stopniu nie zabrania mu pisać na forum/w tym temacie, więc o co chodzi?" - Czyli jak ty napiszesz bzdurę w stylu "GTR to gówno" to ja nie mogę odpisać na twojego posta bo kultura zabrania mimo iż wiem że piszesz najprawdziwszą bzdurę ? Co ty myślisz że masz jakiś zajebisty autorytet i nikt nie może wejść z tobą w polemikę ?
|
|
|
Pozwolisz, ze nie będę się wdawał w kolejną rozmowę z tobą ? Powiem tylko tyle - możesz odpisać, ale trochę kultury przy tym zachowaj i nie wytykaj innym, że nie mają racji, gdy twoje zdanie jest inne.
|
|
|
Guest |