|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
" Zooltar i Quentin wrocili z pokazu pewnej bardzo mrocznej gry. Szczegoly w kolejnym Playu! " " testujemy sobie płytkę Playa 9... tym razem w zestawie bez strategii i wyjątkowo bez rpg-a! Ale zdecydowanie warto poczekać. " Oho zaczyna się   . Stawiam, że głównym tematem będzie F.E.A.R 3 lub Dead Space 2 czas pokaże.
|
|
|
" Play 9 przypadnie do gustu fanom polskich gier... z kilku powodów " Infernal na płycie  . Bo nie RPG, ani nie Strategia.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Dobrze że skończyli z "zobacz pełne wersje na odwrocie". W zestawie może być gra akcji "Infernal", samochodówka " TDU" a na deser przygodówka od CI
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
w sumie to drugiej dobrej polskiej gry której nie było w gazecie niema i tylko Infernal pozostał. No Wiedźmina jeszcze nie było ale to rpg. thekrzychu2000 gdzie wyczytujesz te informacje?
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Ciapek666 pisze:thekrzychu2000 gdzie wyczytujesz te informacje? Informacje wczytuje pewnie z blipa
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
No cóż , pewnie i tak pełniaki będą albo lipne albo stare ;/. Choć mam nadzieję , że się mylę...
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Pawsik pisze:Ciapek666 pisze:thekrzychu2000 gdzie wyczytujesz te informacje? Informacje wczytuje pewnie z blipa Na markolfie założyli temat..
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
No, no zapowiada się nieźle. Mam nadzieję, że nowy Play zaskoczy nas jakimś ciekawym FPSem, nie pogardziłbym też dobrą samochodówką  . Oby tylko pełniakiem numer jeden nie była przygodówka  .
|
|
Przyłączony: 4/5/2009 Posty: 81
|
przygodówki są fajne, może dadzą Call of Juarez albo Chrome
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
bylo w click i cda
|
|
Przyłączony: 8/18/2009 Posty: 50
|
Kolejna informacja z blipa - "Naprawdę DUŻO StarCrafta II w najbliższym Playu... ale to nie on jest daniem głównym."
|
|
|
ciekawe czy to będzie recenzja? Ale jak to nie jest temat główny to ja nie wiem co może tam jeszcze być. Diablo III?
|
|
|
oby były dobre pełniaki, inaczej nie biorę
|
|
|
jak będzie recenzja Starcrafta II to kupuję na bank
|
|
|
Ciapek666 pisze:jak będzie recenzja Starcrafta II to kupuję na bank  Nie prawda. Główną recenzją będą - Cyce jak donice, a to opłacalny biznes.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Kiedy będzie premiera nowego PLAY'a w kioskach ?
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Zapewne 19.08, ale ręki sobie za to uciąć nie dam  .
|
|
|
Numer wychodzi za 14 dni, więc spoko.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/12/2008 Posty: 6
|
"nowyplay.pl" pisze:Na płycie DVD dołączonej do wrześniowego numeru Playa znajdziecie trzy pełne wersje gier. Tytuł pierwszej z nich poznacie już we wtorek. A raczej… zgadniecie. Tak jest, nie podamy Wam tej informacji na tacy, będziecie musieli nieco wysilić szare komórki  Łatwo nie będzie, ale z pewnością dacie radę. Pozostałe fulle również będziemy zgadywać, w swoim czasie. Póki co widzimy się we wtorek 10 sierpnia na nowyplay.pl!
|
|
|
PRZECIEZ DOPIERO 6 SIERPNIA CZEMU TRZEBA TAK DLUGO CZEKAC NIE CHCE MI SIE ZROB COS Z TYM PROSZE TO DLA MNIE WAŻNE
|
|
|
Guest |