Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Heroes of Might and Magic 3 Złota Edycja Opcje
WormWarior
Wysłane: 18 czerwca 2010 09:07:45
Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 4/18/2010
Najlepsza jak dla mnie strategia turowa.O sukcesie zadecydowała:
-Piękna baśniowa grafika
-Trzy wciągające kampanie
-Niesamowity rozwój postaci
-Wiele zróżnicowanych jednostek i zamków
-Możliwość gry przez siec jak i również w trybie gorących krzeseł
Wady:
-Jak dla mnie żadnych,ale to moje zdanie
Moja ocena 10/10
W te grę gram do dziś.To ona nadal zajmuje mi najwięcej czasu przy komputerze.Nawet w Wormsy tyle nie gram.
Grę gorąco polecam!

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem
Czesioooo
Wysłane: 18 czerwca 2010 13:38:35

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
WormWarior pisze:
-Piękna baśniowa grafika

No nie przesadzajmy. Piękna to ona nie jest. Co najwyżej dobra, żeby nie powiedzieć wręcz średnia. W HoM&M V jest dobra grafika.
WormWarior pisze:
-Niesamowity rozwój postaci

Ta... Rozwój. Przecież tylko można specjalności modyfikować wraz z wzrostem doświadczenia. Nawet wyglądu bohatera nie można modyfikować...
WormWarior pisze:
Moja ocena 10/10

No i moja taka sama. Najlepsza część ze wszystkich. Zresztą cała saga HoM&M jest świetna. Też grywam do dziś w "trójkę" no i w "piątkę" też.
BTW po grzyba zakładałeś osobny temat, skoro już jeden o HoM&M jest ?
http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21159_Fani-Heroes-of-Might-and-Magic.aspx

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pawsik
Wysłane: 18 czerwca 2010 13:41:33

Przyłączony: 12/14/2008
Pamiętam jak w te grę grałem razem z przyjaciółmi. Szkoda że na E3 nie pokazali kolejnej osłony serii Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
dj135790
Wysłane: 21 czerwca 2010 20:12:34
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 4/5/2009
szkoda, ja dla odmiany powiem że bardziej cenie sobie piątkę herosów, ale właściwie nie wiem dlaczego ??
Spyker
Wysłane: 21 czerwca 2010 21:22:20

Przyłączony: 9/25/2009
Ma ładną grafikę i dużo potworów.
dj135790
Wysłane: 21 czerwca 2010 21:44:59

co ??/ piątka czy trjka??
Spyker
Wysłane: 21 czerwca 2010 21:47:07

Piąta część razem z dodatkami.
Kornel5
Wysłane: 22 czerwca 2010 07:10:24

Przyłączony: 12/8/2009
WormWarior pisze:
Najlepsza jak dla mnie strategia turowa.

Dla mnie też
WormWarior pisze:
Piękna baśniowa grafika

Czesioooo to już powiedział
WormWarior pisze:
Trzy wciągające kampanie

Tak
WormWarior pisze:
Niesamowity rozwój postaci

eeee.... zagraj w Fable
WormWarior pisze:
Wiele zróżnicowanych jednostek i zamków

Potwierdzam
WormWarior pisze:
Możliwość gry przez siec jak i również w trybie gorących krzeseł

Aha
WormWarior pisze:
Moja ocena 10/10

Moja też
WormWarior pisze:

Wady:
-Jak dla mnie żadnych,ale to moje zdanie

Dla mnie też
WormWarior pisze:
W te grę gram do dziś!

Ja też
WormWarior pisze:
To ona nadal zajmuje mi najwięcej czasu przy komputerze.

Mi akórat nie
WormWarior pisze:
Nawet w Wormsy tyle nie gram.

U mnie to normalne
WormWarior pisze:
Grę gorąco polecam!

Ja też

Powracam XD
Spyker
Wysłane: 22 czerwca 2010 08:58:58

Gra ma za mało dynamiczny rozwój oraz identyczne elementy zwrotów akcji, zdobywasz zamek, a zaraz jakiś rycerz wpadnie i ci go odbierze itd.
Czesioooo
Wysłane: 22 czerwca 2010 16:49:08

Spyker - chyba sobie żartujesz. W tej grze poziom AI jest dosyć wysoki. Jeśli odbierzesz zamek, to musisz go uzbroić do obrony. Inaczej wróg zbierze sporą armię i sam przejmie zamek. Małymi grupkami nawet nie atakują. No chyba, że na najniższym poziomie...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
dj135790
Wysłane: 22 czerwca 2010 22:39:59

grałem w to i uważam że grafika jednak MA znaczenie ( a dla mnie zwykle znaczenie miał klimat i fabuła czyt. Fahrenheit )
Palladyn34
Wysłane: 25 czerwca 2010 13:03:27

Przyłączony: 6/30/2009
dla mnie ta gra jest genialna a wadą jest to, że nie można biegać potworami po mapie świata
Neelah
Wysłane: 25 czerwca 2010 17:05:00

Przyłączony: 7/19/2008
dj135790 pisze:
grałem w to i uważam że grafika jednak MA znaczenie ( a dla mnie zwykle znaczenie miał klimat i fabuła czyt. Fahrenheit )

No nie gadaj zią, grafika akurat w przypadku tej gry jest taka jak powinna, w miare kolorowa i bajkowa, nie jest przesadzona no i 2d ulatwia znacznie rozgrywka (jesli chodzi o obsluge)

dj135790
Wysłane: 25 czerwca 2010 19:33:08

no tak ale i tak wole hirołsów o numerku 5
Pawsik
Wysłane: 25 czerwca 2010 20:31:26

Przyłączony: 12/14/2008
Ciekawe czy gra byłaby możliwa na konsoli nowej generacji Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
dj135790
Wysłane: 26 czerwca 2010 18:21:21

raczej nie: bo czułbyś się jak słoń próbujący nawlec nitke na igłe grając na padzie
kmpt
Wysłane: 24 lipca 2010 09:13:43

Przyłączony: 9/20/2007
Czy ktoś zna jakiś patch naprawiający nieudaną polonizację CDProjektu, gdzie przy zajmowaniu kopalni rudy otrzymuje się komunikat o zajęciu tartaku...?

CPU: Athlon 64 X2 3800+ 2Ghz @ 2,5Ghz 1,300V cooled by AC Freezer XTREME MOBO: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D RAM: 4x512 DDR 2.5-2-2-6 VGA: Gainward GeForce 9600GT 650/1625/900 @ 720/1825/1000 HDD: Seagate Barracuda 7200.7 120GB DVD: ASUS DVD-E616A2 PSU: ModeCom MC-350 CASE:CoolerMaster Elite 330 + SilentiumPC Zephyr 120mm
Czesioooo
Wysłane: 24 lipca 2010 12:05:14

kmpt - ja nie mam takich problemów. Mam ZE i wszystko jest ok. Poza tym - tak Ci to przeszkadza ? Applause

goOd_Master
Wysłane: 24 lipca 2010 17:59:27

Przyłączony: 8/1/2009
Ja już nie pamiętam kiedy w to grałem , ale uważam że była to najlepsza część serii

Kanał Youtube:
http://www.youtube.com/user/CyberMetan?feature=mhee
Let's Play'e z gier!!

DonSzabla
Wysłane: 30 lipca 2010 08:50:24

Przyłączony: 6/17/2008
Czesioooo:
Hehe ty to jesteś udany ja pierdziele Applause Porównujesz 5 do 3 grafiką? Hehe.
Kolega WormWarior ma racje. Grafika jak na TAMTE czasy była genialna wręcz rewelacyjna.

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum