|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/18/2010 Posty: 304
|
Najlepsza jak dla mnie strategia turowa.O sukcesie zadecydowała: -Piękna baśniowa grafika -Trzy wciągające kampanie -Niesamowity rozwój postaci -Wiele zróżnicowanych jednostek i zamków -Możliwość gry przez siec jak i również w trybie gorących krzeseł Wady: -Jak dla mnie żadnych,ale to moje zdanie Moja ocena 10/10 W te grę gram do dziś.To ona nadal zajmuje mi najwięcej czasu przy komputerze.Nawet w Wormsy tyle nie gram. Grę gorąco polecam!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
WormWarior pisze:-Piękna baśniowa grafika No nie przesadzajmy. Piękna to ona nie jest. Co najwyżej dobra, żeby nie powiedzieć wręcz średnia. W HoM&M V jest dobra grafika. WormWarior pisze:-Niesamowity rozwój postaci Ta... Rozwój. Przecież tylko można specjalności modyfikować wraz z wzrostem doświadczenia. Nawet wyglądu bohatera nie można modyfikować... WormWarior pisze:Moja ocena 10/10 No i moja taka sama. Najlepsza część ze wszystkich. Zresztą cała saga HoM&M jest świetna. Też grywam do dziś w "trójkę" no i w "piątkę" też. BTW po grzyba zakładałeś osobny temat, skoro już jeden o HoM&M jest ? http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21159_Fani-Heroes-of-Might-and-Magic.aspx
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Pamiętam jak w te grę grałem razem z przyjaciółmi. Szkoda że na E3 nie pokazali kolejnej osłony serii
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 4/5/2009 Posty: 81
|
szkoda, ja dla odmiany powiem że bardziej cenie sobie piątkę herosów, ale właściwie nie wiem dlaczego ??
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Ma ładną grafikę i dużo potworów.
|
|
|
co ??/ piątka czy trjka??
|
|
|
Piąta część razem z dodatkami.
|
|
Przyłączony: 12/8/2009 Posty: 396
|
WormWarior pisze:Najlepsza jak dla mnie strategia turowa. Dla mnie też WormWarior pisze:Piękna baśniowa grafika Czesioooo to już powiedział WormWarior pisze:Trzy wciągające kampanie Tak WormWarior pisze:Niesamowity rozwój postaci eeee.... zagraj w Fable WormWarior pisze:Wiele zróżnicowanych jednostek i zamków Potwierdzam WormWarior pisze:Możliwość gry przez siec jak i również w trybie gorących krzeseł Aha WormWarior pisze:Moja ocena 10/10 Moja też WormWarior pisze: Wady: -Jak dla mnie żadnych,ale to moje zdanie
Dla mnie też WormWarior pisze:W te grę gram do dziś! Ja też WormWarior pisze:To ona nadal zajmuje mi najwięcej czasu przy komputerze. Mi akórat nie WormWarior pisze:Nawet w Wormsy tyle nie gram. U mnie to normalne WormWarior pisze:Grę gorąco polecam! Ja też
|
|
|
Gra ma za mało dynamiczny rozwój oraz identyczne elementy zwrotów akcji, zdobywasz zamek, a zaraz jakiś rycerz wpadnie i ci go odbierze itd.
|
|
|
Spyker - chyba sobie żartujesz. W tej grze poziom AI jest dosyć wysoki. Jeśli odbierzesz zamek, to musisz go uzbroić do obrony. Inaczej wróg zbierze sporą armię i sam przejmie zamek. Małymi grupkami nawet nie atakują. No chyba, że na najniższym poziomie...
|
|
|
grałem w to i uważam że grafika jednak MA znaczenie ( a dla mnie zwykle znaczenie miał klimat i fabuła czyt. Fahrenheit )
|
|
Przyłączony: 6/30/2009 Posty: 33
|
dla mnie ta gra jest genialna a wadą jest to, że nie można biegać potworami po mapie świata
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
dj135790 pisze:grałem w to i uważam że grafika jednak MA znaczenie ( a dla mnie zwykle znaczenie miał klimat i fabuła czyt. Fahrenheit ) No nie gadaj zią, grafika akurat w przypadku tej gry jest taka jak powinna, w miare kolorowa i bajkowa, nie jest przesadzona no i 2d ulatwia znacznie rozgrywka (jesli chodzi o obsluge)
|
|
|
no tak ale i tak wole hirołsów o numerku 5
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Ciekawe czy gra byłaby możliwa na konsoli nowej generacji 
|
|
|
raczej nie: bo czułbyś się jak słoń próbujący nawlec nitke na igłe grając na padzie
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Czy ktoś zna jakiś patch naprawiający nieudaną polonizację CDProjektu, gdzie przy zajmowaniu kopalni rudy otrzymuje się komunikat o zajęciu tartaku...?
|
|
|
kmpt - ja nie mam takich problemów. Mam ZE i wszystko jest ok. Poza tym - tak Ci to przeszkadza ? 
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
Ja już nie pamiętam kiedy w to grałem , ale uważam że była to najlepsza część serii
|
|
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
Czesioooo: Hehe ty to jesteś udany ja pierdziele  Porównujesz 5 do 3 grafiką? Hehe. Kolega WormWarior ma racje. Grafika jak na TAMTE czasy była genialna wręcz rewelacyjna.
|
|
|
Guest |