|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
The Path: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=8948Jak ja czekałem na tę grę. Demo było genialne.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Teraz dostaniesz w nowym Play możesz skakać z radości.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Nie pogram sobie a szkoda :/ Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), 200 MB HDD, Windows XP/Vista
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Gra wygląda ciekawie. Graficznie bardzo klimatyczna. Fabuły dowiem się, gdy tylko zagram (myślę, że może za ok. 2 tygodnie). Niemniej jednak wygląda zachęcająco.
|
|
|
Spyker pisze:Teraz dostaniesz w nowym Play możesz skakać z radości. Serio? Nie wiedziałem ;P CzesiooooCi mają te wymagania haha
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/13/2009 Posty: 159
|
Ja ją przeszłem w 8 min ;/
|
|
|
astronic pisze:Ja ją przeszłem w 8 min ;/ Bo nie do końca wiesz o co w tej grze chodzi
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Pawsik pisze:Nie pogram sobie a szkoda :/ Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), 200 MB HDD, Windows XP/Vista Mam 128 MB i w ustawionej rozdzielczości 800x600 gra śmiga, aż miło. Spróbuj ty 
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
astronic pisze:Ja ją przeszłem w 8 min ;/ Grę można skończyć szybciej od "Modern Warfare 2" ????
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2010 Posty: 29
|
Ta gra ma niewiele do przygodówek. Ktoś powinien założyć nowy dział pt. "Gry Artystyczne". A co do samej gry, jest bardzo ciekawa, ma dobry, tajemniczy, nieco straszny klimat i daje dużą wolność interpretacji. Trzeba tylko lubić gry artystyczne. Podobać może się też kolorowa, nieco "naćpana" grafika.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Pinkel pisze:Ta gra ma niewiele do przygodówek. Ktoś powinien założyć nowy dział pt. "Gry Artystyczne". A nie wystarczy ,,Gry Inne" ? http://www.playpc.pl/forum/forum,t44_Gry-Inne.aspx
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2010 Posty: 29
|
W sumie, czemu nie. Tylko niech ktoś przeniesie tam ten temat.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 7/11/2010 Posty: 4
|
Gra zalicza się do tych ciekawszych, zaraz po uruchomieniu urzekła mnie grafika (a raczej jej elementy 2D, czyli choćby filtry bo 3D choć ładne to "gołe" nie robiło by takiego wrażenia) i muzyka, choć początkowo miałem problemy z przyzwyczajeniem się do prostego sterowania, to po kilkunastu minutach nauczyłem się że jak chce się coś zrobić to się nie rusza. Zakończenia dla dziewczyn są tak szalone, że mogą kojarzyć mi się jedynie ze zwariowanymi wizjami z gry LSD (wydana w 1998 roku jedynie w Japonii jedynie na PlayStation). Co do dyskusji o gatunek to bardziej mi się kojarzy ze starymi interaktywnymi filmami, co poczytuję jako pewnego rodzaju zaletę (gra i tak jest bardziej ciekawostką niż Grą w którą grało by się godzinami - choć i tak można zanim odnajdzie się wszystkie "kwiatki" i przedmioty). Nie sądzę żeby powstała szybko podobna gra, może to i lepiej, pozwoli bardziej nacieszyć się Ścieżką.
PS. Grę widziałem na półkach sklepowych dziesiątki razy, ale gdyby nie play nigdy bym nie miał z nią nic do czynienia - okładka, choć zwracała uwagę raczej mnie zniechęcała (sugerowała kolejną pseudoprzygodówkę z elementami pseudohorroru i wypchaną pseudozagadkami). Cóż jest powiedzonko że nie powinno się oceniać książki po okładce, najwidoczniej gier też to dotyczy.
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Przeszedłem połowę i dałem sobie spokój, to nie moje klimaty.
|
|
|
Guest |