|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
chyba 15
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 7/11/2010 Posty: 2
|
Zakupiłem Play 7/2010, jednak jeden z produktów (gier) nie działa , czyli nie da się zainstalować . Jutro z edytuje posta i dokleję zdjęcie. Błąd w rozpakowywaniu jakiegoś pliku, lub w jego istnieniu (jakieś 80% instalacji)
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Brawo. Wygrał pan lodówkę. 95% osób ma problem z instalacją.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
widzu pisze:Brawo. Wygrał pan lodówkę. A w środku lodówki 150 puszek piwa bezalkoholowego
|
|
|
TE 95 PROCENT TO JAKIEŚ KOMPUTEROFOBY NIE POTRAFIĄCE NIC NA PC, MI WSZYSTKO ŁADNIE POSZŁO, WIĘC NIE PIEPRZCIE GŁUPOT. NIE WIERZĘ W TE USZKODZENIA, SAMI MUSIELIŚCIE TO ZROBIĆ. NO CHYBA, ŻE PLAY W NADCHODZĄCYM NUMERZE COŚ POWIE O TYM. ALE TO ZBYT DZIWNE, PRZECIEŻ TO BYŁA JEDNA TŁOCZNIA.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Hitman_C47 pisze:TE 95 PROCENT TO JAKIEŚ KOMPUTEROFOBY NIE POTRAFIĄCE NIC NA PC, MI WSZYSTKO ŁADNIE POSZŁO, WIĘC NIE PIEPRZCIE GŁUPOT. W takim razie jesteś w tych 5 %. Kapiszi?
|
|
Przyłączony: 7/11/2010 Posty: 2
|
ta lodówka piwa by się teraz przydała ^^ a lodówka chociaż działa?
|
|
|
MAMA POWINNA WIEDZIEĆ.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/12/2010 Posty: 2
|
Nawet fajnz ten nowz numer, Gothic tey nieylz, ale ranking gier jest bardyo kontrowerszjnz.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/15/2008 Posty: 39
|
klasyg- ile masz lat? 6? 7? Kto cię do komputera, a tym bardziej do neta dopuścił???
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/12/2010 Posty: 2
|
O co Ci chodyi_ Jestem prawie pelnoletni, to Ci powinno wzstarcyzc.
|
|
|
tja. a ja jestem królem szkocji. "chodyi" "wzstarcyzc" - ty liter nie rozróżniasz?
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Dirty_Harry - jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj. Zajrzyj najpierw w temat, w którym klasyg opisał swój problem z klawiaturą, a dopiero później się go czepiaj. Nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu zabraknie.
|
|
|
odezwał się ten co "Włatcy móch" ogląda. I zgiął wszystkich swoim tekstem z podstawówki
|
|
Przyłączony: 7/9/2010 Posty: 3
|
Cześć. Mam pytanie do dema Settlers 7: czy tej gry nie da się zapisać? Gram "grę dowolną" ale jakoś nigdzie nie umiem tam znaleźć opcji zapisania.
|
|
|
Guest |