|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/1/2009 Posty: 683
|
No właśnie co sądzicie o tej komórce? Kupiłem ją wczoraj i chce wiedzieć jakie macie zdanie na jej temat.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Widać że ma niezły aparat chyba z autofocusem. Podoba mi się że aparat można schować i wysunąć. Zastrzeżenie miałbym tylko do klawiszy 
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Bardzo dobra komórka, choć mogłaby mieć ciut bardziej wytrzymałą baterię. PS Witaj w klubie 
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Z plusów: dobry aparat i kilka dotykowych przycisków. Z minusów: zła jakość nagrywania filmików i słaby design. C902 to taka przystawka przed jego następcą, czyli C901.
BTW: Nie musiałeś zakładać osobnego tematu...
|
|
|
Dangerus340 pisze:No właśnie co sądzicie o tej komórce? Kupiłem ją wczoraj i chce wiedzieć jakie macie zdanie na jej temat. Masz ten telefon na kartę pre-paid czy na abonament ????
|
|
|
Ja go kupiłem w sklepie. I tak mam kartę sim którą muszę doładowywać co miesiąc. Nie na abonament.
|
|
|
Dangerus340 pisze:I tak mam kartę sim którą muszę doładowywać co miesiąc. Bardziej pasuje ci mieć telefon na kartę ????
|
|
|
Dangerus340 pisze:I tak mam kartę sim którą muszę doładowywać co miesiąc. Masz mixa? Zależy ile dzwonisz, jak mało, to się bardziej opłaca na kartę zwykłą.
|
|
|
W sieci orange w ofercie zetafon. I nie starcza mi zawsze na miesiąc 25zł. A więc bardziej opłaca mi się go mieć na umowę.
|
|
|
widzu pisze: Masz mixa? Zależy ile dzwonisz, jak mało, to się bardziej opłaca na kartę zwykłą.
Bardzo mało dzwonię a piszę częściej smsy. A mam na abonament
|
|
|
Pawsik, nie do ciebie. Jesteś pewny, że umiesz czytać?
|
|
|
Guest |