|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
" Chcieliście mieć – to macie. Zaczynamy konkurs – do osoby, która w komentarzach pierwsza zgadnie tytuły gier, która znajdą się na płytkach Playa 7/2010, trafi pakiet trzech nowych gier komputerowych. Ale łatwo nie będzie, bo za dużo zdradzić nie możemy.
Na dwóch płytach DVD znajdą się cztery pełne wersje gier: jedna gra akcji, dwie fabularne i jedna… którą ciężko przypisać do konkretnego gatunku.
Trzy z tych gier ukazały się w 2009 roku (liczymy światową datę premiery).
Jedna pochodzi z serii, która już niedługo doczeka się czwartej części… A całą serię, w ciekawym artykule, podsumowywał w ostatnich miesiącach serwis gamezilla.pl.
W minimum dwóch z tych gier nie kierujemy mężczyzną…
Miłego zgadywania. Jeśli będzie Wam słabo szło, podpowiemy w komentarzach" Ja dla samego pisma kupuje, ale pełne wersje też mogą być  . Myślę, że jedną z pełnych wersji na bank będzie The Path  . Drugą pełną wersją nie...  , to mogło by być za piękne, ale to może być Gothic 3, trzecią pełną wersją Velvet Assassin. A czwartą pełną wersją może być Section8. I jeszcze coś numer wychodzi 17 czerwca.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Ja byłbym niezmiernie szczęśliwy, gdyby tymi grami były: Velvet Assassin The Path Gothic 3 Divinity II: Ego Draconis Ale to zbyt piękne, by było prawdziwe. 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
City Bus Simulator 2010, drugą będzie Trainz Simulator 2010: Engineers Edition lub coś w ten deseń.
|
|
Przyłączony: 9/1/2009 Posty: 683
|
Gothic 3, Code of honor 3 łańcuch krytyczny Section8 i Velvet Assassin
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Tak czy siak to będzie wypas i zapewne w 3 gry zagram na pewno...jak będzie z 4 to się okaże, no ale Play chyba pozamiatał all 
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Te 4 pełne wersje gier będę średniakami więc nie nastawiajcie się na jakieś hity typu Gothic 3 :/
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Popieram będzie straszne rozczarowanie z waszej strony.
|
|
|
Spyker - ta, już ty wiesz najlepiej czy to będzie rozczarowanie. Wsadź sobie w du*ę te swoje uwagi. Jak widać nadal nikt nie odgadł. Gdy już się rozstrzygnie - proszę o umieszczenie tutaj informacji.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Ale ma racje, jestem na 90% pewny że sie rozczarujecie, bo dla nich "dobra giera" to inne pojęcie niż dla nas, bo znów nam wcisną jakieś gówno które niby jest niedocenienone a tak na prawde to najlepsza gra na swiecie itd Albo dadzą coś co jest zajebiste ale było już np w cda ; P
Wiec nie ma co sie nastawiac, trzeba przyjac na klate kolejny wpierdol od playa ; )
|
|
|
Mogliby dać jedną pełną wersję gry ale Mega hit niż 4 średniaki 
|
|
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
No i dali jeszcze jedną podpowiedź: "Jedna z tych gier miała światową premierę w 2009, a polską w 2010."
No i co to może być ? Darkest of Days ? Venetica ? Rogue Warrior ?
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 619
|
do tych pomocniczych informacji pasuje tysiace mozliwosci wiec mysle ze to czyste strzaly a nagroda jest tylko za 4 celne wiec nie sadze zeby ktos wygral chyba ze dojda jakies nowe podpowiedzi. zreszta wystarcy spojrzec na gre The Path. 3/4 osob jej nie zna ale wystarczy ze jedna gdzies napisala ze wedlug niej pasuje idealnie do opisu to reszta tez jest juz pewna ze ona moze byc jedna z 4. ja osobiscie nie chce nic typowac- pozyjemy zobaczymy.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
Potwierdzono obecność Gothic 3 oraz The Path na płytce.
|
|
|
Jeśli Gothic 3 jest średnią grą według redakcji to czym jest w takim razie Bus Simulator 2010 ???
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
Dwie pełne wersje są już potwierdzone: - Gothic 3 - The Path żródło - http://www.nowyplay.pl/?p=74  @edit: keeveek podał to we wcześniejszym poście.  Pawsik mnie zmylił.
|
|
|
juz3k pisze:keeveek podał to we wcześniejszym poście.  Pawsik mnie zmylił.  Jak ja cię mogłem zmylić ????
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
The Path zagram według mnie największa niespodzianka w 2009 roku i jeden z lepszych pełnych w tym roku  . Gothic3 wiedziałem, że będzie w Polsce, ale albo w Playu albo w Cd-A. Trafiło na te pierwsze i szacunek za dodanie go, ale Gothic jest słabym RPG no sorry  , ale Icewijd Dale czy Baldur's Gate są lepsze o sto razy  . Boję się troszkę o to, że Playa się kupi dla pełniaków, a nie dla tekstów  , a ja tak jak wcześniej napisałem kupuje dla tekstów a pełne mam w co grać  . 2 pełne wersje poznamy w poniedziałek  . Teraz tylko czekać na cenę, ale sądzę, że będzie w cenie jak na przykład Cd-Action.
|
|
|
W dwóch grach nie kierujemy facetem. Czyżby Mirror’s Edge ??? Nie EA nie sprzedaje licencji swoich gier
|
|
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
Na 90% będzie Venetica (gra, w której steruje się kobietą) i Darkest of Days/Rogue Warrior (gra, która światową premierę miała w 2009, a polską w 2010).
|
|
|
No, to już jest OK !  G3 i The Path - na 100% zagram, bo w G3 od dłuższego czasu chcę zagrać, a The Path sprawdzę ze względu na swoją... Innowacyjność (?).
|
|
|
Guest |