Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Grasz.org & GraszTv.pl Opcje
neoXs
Wysłane: 3 czerwca 2010 17:55:04
Ranga: n00b
Grupy: Member

Przyłączony: 6/2/2010
Witamy na Grasz.org!

Portal powołaliśmy do życia na początku maja 2010 roku po miesiącach wytężonej pracy. Jak widać tematyka naszego serwisu dotyczy wszelakich gier komputerowych oraz konsolowych. Cieszymy się, że możemy się dzielić z Wami naszą pasją i służyć jako źródło informacji oraz pomocy. Grasz.org z założenia ma być miejscem spotkań graczy, gdzie każdy czytelnik znajdzie coś dla siebie.

Nasza redakcja składa się z osób, które od dłuższego czasu mają kontakt z growym światkiem. Zaczynaliśmy od tworzenia fanowskich stron danych gier, gdzie przez lata nabieraliśmy doświadczenia oraz poznaliśmy czego tak naprawdę oczekuje gracz. Budowaliśmy i budujemy nadal (wszak nie porzucamy naszych fan sajtów) społeczności konkrentych tytułów. Mieliśmy przyjemność organizować turnieje m.in. na targach Poznań Game Arena, służyliśmy pomocą przy różnych gamingowych wydarzeniach. A część z nas pracowała już w growej branży. To wszystko sprawia, że hasło "od graczy dla graczy", które tak często jest nadużywane przez różne media ma u nas praktyczne odzwierciedlenie.

Tworząc Grasz.org postawiliśmy krok naprzód w rozwoju naszej pasji. Drodzy czytelnicy, mamy nadzieję, że owocnie spędzicie z nami swój czas. Czego sobie, jak i Wam życzymy.

Redakcja Grasz.org

Wygraj konsolę Xbox 360

Z okazji startu portalu Grasz.org zapraszamy wszystkich obecnych jak i przyszłych czytelników do wzięcia udziału w konkursie. A jest o co walczyć - możecie zgarnąć nowiutką konsolę Xbox 360 Arcade!

Czytaj dalej...
Spyker
Wysłane: 3 czerwca 2010 20:08:45

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
Życzę powodzenia portalowi, wygląda całkiem nieźle, ale czeka was dużo pracy jeszcze no i całkiem niezła nagroda konsola od Microsoft. Applause
Dangerus340
Wysłane: 3 czerwca 2010 20:26:18
Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 9/1/2009
Widać że jest starannie wykonany. Brawo i także życze powodzenia.

http://www.gamefoto.pun.pl - twoje forum
Jestem brzózka
Razor0309
Wysłane: 3 czerwca 2010 20:54:47

Przyłączony: 10/11/2009
Fajnie wygląda i życze powodzenia.
kmpt
Wysłane: 5 czerwca 2010 16:47:32

Przyłączony: 9/20/2007
Wygląda bardzo ładnie, ale artykułów tam trochę za mało. Ja również życzę Wam powodzenia i na pewno od czasu do czasu zajrzę sprawdzić postępy.

CPU: Athlon 64 X2 3800+ 2Ghz @ 2,5Ghz 1,300V cooled by AC Freezer XTREME MOBO: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D RAM: 4x512 DDR 2.5-2-2-6 VGA: Gainward GeForce 9600GT 650/1625/900 @ 720/1825/1000 HDD: Seagate Barracuda 7200.7 120GB DVD: ASUS DVD-E616A2 PSU: ModeCom MC-350 CASE:CoolerMaster Elite 330 + SilentiumPC Zephyr 120mm
Pietrek2
Wysłane: 12 czerwca 2010 18:50:02

Przyłączony: 4/25/2009
Żałosne, teraz będą walczyć o to kto da lepszego Xboxa 360. Ja daje GOLDELIT! HA! Ja i tak zawsze mam wy***e na te konkursy wszystkieApplause

Spyker
Wysłane: 12 czerwca 2010 19:44:35

Idź z tym w cholerę synek. Applause
neoXs
Wysłane: 14 czerwca 2010 18:47:46

Eeee.... LoL ?

Troszkę smutna zagrywka ze strony rpgshop'u żeby nie powiedzieć śmieszna, przemilczmy to.....

Póki co zapraszam Was do lektury naszych najnowszych tekstów i filmów:

* Recenzja Blur -> http://www.grasz.org/recenzje/blur,1,1,530
* Zapowiedź Deus Ex: Human Revolution autor: Veramin -> http://www.grasz.org/zapowiedzi/deus-ex-human-revolution,1,1,527
* Zapowiedź Diablo III -> http://www.grasz.org/zapowiedzi/diablo-iii,1,1,526
* Filmik: W to się grało! - Unreal Tournament -> http://www.grasz.org/newsy/w-to-sie-gralo-unreal-tournament,1,1,501
Spyker
Wysłane: 14 czerwca 2010 18:55:21

neoXs - Czterech użytkowników tego forum chce zostać redaktorami co ty na to ?
neoXs
Wysłane: 15 czerwca 2010 01:58:44

Co ja na to? Zapraszamy Applause Najlepiej pisać do nas w tej sprawie na redakcyjnego maila. Więcej informacji znajdziesz w dziale kontakt: http://www.grasz.org/kontakt,2,2,24,24,0
Spyker
Wysłane: 15 czerwca 2010 09:38:50

Przekażę im wiadomość.
Pawsik
Wysłane: 15 czerwca 2010 11:36:43

Przyłączony: 12/14/2008
Muszę zobaczyć ten nowy portal o grach. Czy będą jakieś relacje na żywo z E3 ?????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
neoXs
Wysłane: 16 czerwca 2010 00:52:43

Stricte na żywo to kwestia dyskusyjna, tzn w chwili obecnej info z konferencji Microsoftu oraz Sony było praktycznie na żywo prowadzone. Natomiast nie wszystko tak możemy zrealizować. Z targami w Niemczech już będzie inaczej bo będziemy tam na miejscu.

Spyker
Wysłane: 16 czerwca 2010 08:31:41

neoXs - A ja mogę się załapać na te targi kupicie mi bilet ?
neoXs
Wysłane: 16 czerwca 2010 14:41:06

Spyker a jak mam to rozumieć? Applause W sensie czy zasponsorujemy Ci wyjazd?
Czesioooo
Wysłane: 16 czerwca 2010 14:52:50

Przyłączony: 9/14/2009
neoXs - nie bierz jego postów do siebie. To tylko zwykły troll, więc się nim przejmuj.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pawsik
Wysłane: 16 czerwca 2010 15:14:20

Przyłączony: 12/14/2008
Dlaczego gra Red Dead Redemption dostała u was ocenę 9 ??? Ona zasługuje na pełną 10 Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Spyker
Wysłane: 16 czerwca 2010 17:41:20

neoXs pisze:
Spyker a jak mam to rozumieć? Applause W sensie czy zasponsorujemy Ci wyjazd?

Chodzi mi o załatwienie biletów, ewentualnie dojazd do was, bo skąd wy jesteście. Wszystkie swoje koszty ja pokrywam.
Kabcio97
Wysłane: 19 czerwca 2010 19:42:08
Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/19/2010
Wygląd fajny na pewno zaraz wejdę

www.Twitter.com/Kabcio

Zagorzały Gracz Applause

neoXs
Wysłane: 24 czerwca 2010 09:29:55

Contra oraz Goal 3 - W to się grało!

To już czwarty odcinek W to się grało! Dzisiaj na warsztat wzięliśmy dwie produkcje, które zna prawie każdy miłośnik gier telewizyjnych. Mowa oczywiście o Contra oraz Goal 3.

Czas odkurzyć swojego Pegasusa i rzucić się w wir rozgrywki. Tytuły mimo, że wiekowe dalej świetnie się sprawdzają i wciągają przed ekran na długie godziny.

Czytaj dalej...

W zaciszu #1: DLC wyparło standardowe dodatki do gier?

Pierwszy artykuł z serii 'W zaciszu' zatytułowany „DLC wyparło standardowe dodatki do gier?” ujrzał światło dzienne. Jak sama nazwa sugeruje zajmę się tematyką płatnych dodaktów. Aby było ciekawiej cofnę się troszeczkę w przeszłość, powróżę z fusów po herbacie w przyszłość oraz odbiegnę delikatnie od tematu w poszukiwaniu alternatyw.

Czytaj dalej...

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum