|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Spyker pisze:Mati_ziom - Ta usługa ma być wprowadzona. Zostało, to ogłoszone oficjalnie na targach E3. Ma być wprowadzona jesienią 2010 ... troszkę te pudełeczko z GoW2 się zakurzy do tego czasu - nie zapomnij że abonament za Golda to jedynie 135 zł za miesiąc (bez tego nie da się grać po necie) .
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
Za rok nie za miesiąc.  Poza tym z Livem nie trzeba nawet teraz zbyt dużo kombinować...
|
|
|
Podobno ma być tańsza wersja Xbox 360 z dyskiem 120 GB 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Ja słyszałem, że ma być wersja 250GB
|
|
|
W rozmowie z serwisem CVG, Daniel Ericson z BioWare stwierdził, że PC jest „stworzone do grania”, a interfejs na komputerach jest „mniej restrykcyjny” niż na konsolach. „Co dwa lub trzy lata słyszymy wieści o tym, że fantasy umarło, że granie na PC umarło, że gry RPG umarły” – wyjaśnia Ericson. „Mimo to, wszystkie największe gry, które się ukazują – i ustanawiają rekordy sprzedaży – prawie zawsze są produkcjami pecetowymi, a większość z nich należy do gatunku fantasy” – dodaje. „Największa gra na świecie to produkcja fantasy, wydana na PC, jest MMORPG-iem. Wszyscy znamy wady pecetów. Wszyscy krzyczymy na nasze <blaszaki>, chcąc zmusić je do tego, by zaczęły działać. Ale jednocześnie, ich interfejs jest stworzony do grania. Sterowanie myszą i klawiaturą jest znacznie mniej restrykcyjne niż granie padem na konsolach” – tłumaczy. „Nie było wątpliwości, kiedy zaczęliśmy prace nad Star Wars: The Old Republic – lub nad jakąkolwiek naszą grą – która z wersji będzie tą wiodącą. Był powód dla którego wiodącą platformą dla Dragon Age: Początek było PC. Kiedy tworzymy RPG-a, komputer jest dla niego naturalnym miejscem”. Microsoft jest świadomy swoich zaniedbań na rynku gier PC, analizuje opinie graczy oraz zapowiada poprawę. Serwis Kotaku wszedł w posiadanie wewnętrznego dokumentu Microsoftu, w którym czytamy, że potentat ma zamiar inwestować więcej w gry na PC i jest w pełni świadomy swoich zaniedbań na tym rynku. Widzimy w niej przede wszystkim docenienie platformy PC: "Windows to jak narazie największa platforma dla gier komputerowych, więc jest niezwykle ważny dla Microsoftu. Od dużych tytułów, jak Fable III, aż do gier społecznościowych na portalu Facebook, na platformie Windows gra się więcej, niż gdziekolwiek indziej." Jest też optymistyczne zapewnienie o wsparciu dla rynku PC: " (...) możecie być pewni, że Microsoft ma bardzo duży interes w wykorzystaniu Windows'a jako platformy dla gier komputerowych. (...) Fable III dla PC oraz Xbox 360 to pierwszy dobry krok, a jeszcze tego lata czekajcie na nowe wieści na ten temat." Czyli PC jeszcze nie umarł ale ma się bardzo dobrze
|
|
|
Skąd to wziąłeś podasz źródło ?
|
|
|
Spyker pisze:Skąd to wziąłeś podasz źródło ? www.cda.pl oraz www.grasz.org
|
|
|
Tym razem impreza Xbox Fun Day 2010 odbędzie się w dniach 27-29 sierpnia 2010 roku w miejscowości Podlesice/Kroczyce położonej w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
|
|
|
mozna grac przez siec z lamusami co graja na pc i x pudle
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/13/2010 Posty: 25
|
"Coś takiego chce wprowadzić Ubisoft, ale na większą skalę. O ilę się nie mylę, osoba grająca np. w Endwar wysyła odziały lotnicze, i tymi odziałami jest gracz, grający w tej chwili w H.A.W.X. Drugi natomiast może wysłać agenta i sterować nim będzie gracz w Splinter Cella. To ma chyba działać na wszystkie platformy, pod wszystkie gry Tom Clansy's."
Takie coś jest raczej nie możliwe
|
|
|
Oczywiście, że to jest nie możliwe jak może mieć gra Y coś wspólnego z grą X. Bez sensu.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Spyker pisze:Oczywiście, że to jest nie możliwe jak może mieć gra Y coś wspólnego z grą X. Bez sensu. A jak zapowiadali usługę "onlive" to pewnie też mówiłeś , że to jest niemożliwe ? A jak może mieć gra Y coś wspólnego z grą X ? No po prostu - serwery i "jakiś system" ... ale widocznie myślenie abstrakcyjne nie jest dostępne dla wszystkich .
|
|
|
Guest |