|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 619
|
ejj pamietam kiedys- setki lat temu- gralem na komputerze w jakas wersje pokemonow, to chyba byly gry z gameboya bo odpalalo je sie przez emulator, tylko nie pamietam dokladnej nazwy gry. pamietam ze zaczynalo sie w domku asha i kamera byla z gory, dzikie pokemony mozna bylo lapac jak weszlo sie w trawe (zaznaczona ciemniejszym kolorem), mozna bylo walczyc z innymi jesli "zaszlo sie im droge". ogolnie grafika czy nawet kolory szalu nie robily ale jakos tak mi sie przypomniala ta gra (nie pytajcie, nmie wiem czemu) i chcialbym zobaczyc jak to wyglada z dzisiajszej perspektywy. moze ktos pamieta nazwe i mnie poratuje?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Hmm Pokemon Crystal czy jakoś tak? Stary wersji Poków jest tyle ile gwiazd na niebie...ciężko powiedzieć 
|
|
|
jakby byly 2 wersje to nie mialalbym problemu z odkryciem ktora to byla ;p hmm ta wersja wyglada prawie tak samo jak w to co gralem tylko kurcze tamta nie byla taka kolorowa...
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Pikachu  
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pokemon Crystal ? Oj ile czasu ja w tę grę pykałem ! Chyba w tą. No, w każdym bśdź razie patrząc na google grafika to w bardzo podobną
|
|
|
Czesioooo pisze:Pokemon Crystal ? Oj ile czasu ja w tę grę pykałem ! Chyba w tą. No, w każdym bśdź razie patrząc na google grafika to w bardzo podobną no to wlasnie przypuszczam ze i tobie i mnie chodzi o te sama gre ;p bo pokemon crystal wlasnie w google grafika jest bardzo podobne do tego w co ja gralem a skoro i bardzo podobne do tego w co ty grales czyli wychodzi na to ze gralismy w to samo ;p
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Być może  Ale nazwy ni cholery nie pamiętam...
|
|
Przyłączony: 11/13/2008 Posty: 362
|
Dużo ich było  Jak byłem mały to moimi ulubionymi były Yellow i Fire Red. Aż dziw bierze, że ktoś jeszcze o nich pamięta! 
|
|
|
jaaaaa juz wiem co to bylo xD w to co ja gralem to bylo Pokemon Blue !! hah ale wspomnienia jak sobie dzisiaj przypomnialem ;p
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/11/2012 Posty: 2
|
Pokemon red, fire red jest dużo wersji pokemon'ów tylko trzeba dokładniej poszukać
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 1/30/2012 Posty: 6
|
Ja oglądam hikomikosa i maddoxa
|
|
|
Guest |