Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

pokemony Opcje
kubaaa67
Wysłane: 1 czerwca 2010 21:29:25

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 5/24/2008
ejj pamietam kiedys- setki lat temu- gralem na komputerze w jakas wersje pokemonow, to chyba byly gry z gameboya bo odpalalo je sie przez emulator, tylko nie pamietam dokladnej nazwy gry. pamietam ze zaczynalo sie w domku asha i kamera byla z gory, dzikie pokemony mozna bylo lapac jak weszlo sie w trawe (zaznaczona ciemniejszym kolorem), mozna bylo walczyc z innymi jesli "zaszlo sie im droge". ogolnie grafika czy nawet kolory szalu nie robily ale jakos tak mi sie przypomniala ta gra (nie pytajcie, nmie wiem czemu) i chcialbym zobaczyc jak to wyglada z dzisiajszej perspektywy. moze ktos pamieta nazwe i mnie poratuje?Applause
Pietrek2
Wysłane: 1 czerwca 2010 21:35:55

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 4/25/2009
Hmm Pokemon Crystal czy jakoś tak? Stary wersji Poków jest tyle ile gwiazd na niebie...ciężko powiedziećApplause

kubaaa67
Wysłane: 1 czerwca 2010 21:47:24

jakby byly 2 wersje to nie mialalbym problemu z odkryciem ktora to byla ;p hmm ta wersja wyglada prawie tak samo jak w to co gralem tylko kurcze tamta nie byla taka kolorowa...
Pawsik
Wysłane: 2 czerwca 2010 12:12:12

Przyłączony: 12/14/2008
Pikachu Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 2 czerwca 2010 15:19:25

Przyłączony: 9/14/2009
Pokemon Crystal ? Oj ile czasu ja w tę grę pykałem ! Chyba w tą. No, w każdym bśdź razie patrząc na google grafika to w bardzo podobną Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
kubaaa67
Wysłane: 2 czerwca 2010 16:18:20

Czesioooo pisze:
Pokemon Crystal ? Oj ile czasu ja w tę grę pykałem ! Chyba w tą. No, w każdym bśdź razie patrząc na google grafika to w bardzo podobną Applause

no to wlasnie przypuszczam ze i tobie i mnie chodzi o te sama gre ;p bo pokemon crystal wlasnie w google grafika jest bardzo podobne do tego w co ja gralem a skoro i bardzo podobne do tego w co ty grales czyli wychodzi na to ze gralismy w to samo ;p
Czesioooo
Wysłane: 2 czerwca 2010 16:22:37

Przyłączony: 9/14/2009
Być może Applause Ale nazwy ni cholery nie pamiętam...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Mickey666
Wysłane: 2 czerwca 2010 22:45:34

Przyłączony: 11/13/2008
Dużo ich było Applause Jak byłem mały to moimi ulubionymi były Yellow i Fire Red. Aż dziw bierze, że ktoś jeszcze o nich pamięta! Applause

kubaaa67
Wysłane: 2 czerwca 2010 23:03:29

jaaaaa juz wiem co to bylo xD w to co ja gralem to bylo Pokemon Blue !! hah ale wspomnienia jak sobie dzisiaj przypomnialem ;p
destroier07
Wysłane: 12 lutego 2012 17:36:59
Ranga: n00b

Przyłączony: 1/11/2012
Pokemon red, fire red jest dużo wersji pokemon'ów tylko trzeba dokładniej poszukać Applause
htn47
Wysłane: 19 lutego 2012 19:39:55
Ranga: n00b

Przyłączony: 1/30/2012
Ja oglądam hikomikosa i maddoxa
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum