|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 36
|
Słuchajcie mam problem... podczas aktualizacji nie mogę zpatchowac gry bo mam za mało miejsca na duyku(2GB a potrzeba 3..).Mam dysk podzielony i na C mam system a na D multimedia... jest jakis sposób żeby ominąć to czy co? Dodam że z dysku C już nie mam co usuwać... Pomóżcie!!!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Musisz mieć potrzebne miejsce. Po wgraniu gra ma większy rozmiar. Brat ma World of Warcraft: Wrath of the Lich King do którego wgrywał z 10 aktualizacji i gra waży ponad 16 GB.
Na D zrób porządek.
Skasuj tan temat nie rób śmietnika.
|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/18/2010 Posty: 304
|
Albo zdefragmentuj dysk.To pomaga uporządkować pliki.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Zgadzam się z WormWarior'em. Najpierw defragmentacja dysku, potem jeszcze czyszczenie zbędnych plików. Nagraj to, co niepotrzebne na płytki i usuń z dysku. Ja robię tak od dłuższego czasu i dzięki temu nie mam problemów z małą ilością miejsca na dysku.
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
Zrób tak, jak radzą Czesioooo i WormWarior. Rób defragmentację, od czasu do czasu się to przydaje.
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 8/26/2009 Posty: 7
|
Ja też mam problem z Runes of Magic.Otóż, kiedy gra się patmugole i dojdzie do 100% w aktualizacjach i pobieraniu... okienko się wyłącza i restartuje patchowanie.Dodam, że gre uruchamiam po raz 1 i jeszcze w nią nie grałem.
|
|
|
snajper1220, jest takie coś jak Edit (edytuj)!
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
snajper jeśli dobrze Ciebie zrozumiałem, to wydaje mi się, że po prostu pobiera się kolejny patch.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Czy ktoś w te gierkę pogrywa ?
|
|
|
Ja wczoraj zacząłem. Jak na razie średnio. Mam nadzieję, że rozkręci się jak WoW. I mam pytanko: Czy te punkty na czary się dostaje za kolejne poziomy czy za zabijanie potworów? Gram na tym polskim serwerze z dopiskiem new, pod nickiem Orsonos.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Hitman_C47 pisze:Ja wczoraj zacząłem. Jak na razie średnio. Mam nadzieję, że rozkręci się jak WoW. I mam pytanko: Czy te punkty na czary się dostaje za kolejne poziomy czy za zabijanie potworów? Gram na tym polskim serwerze z dopiskiem new, pod nickiem Orsonos. Ja też gram na tym polskim pierwszym serwerze. Jest na razie słabo. :/
|
|
Przyłączony: 2/16/2010 Posty: 325
|
Powiem tak: Mogę grać w WOWA Wotlka na privie ale zawsze coś. Gdybym nie mógł grałbym w Runes of Magic. Ale na szczęście mam WoWa i nie muszę.Nawet mi się nie chce przetestować.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Co ty w ogóle porównujesz World of Warcraft: Wrath of the Lich King z Runes of Magic. To tak jak by porównać Porsche z Fiatem.
|
|
|
Ja gram, na serwerze Cath, nick: Tigerrycerz, Lvl 26.
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
Spyker ma tu rację bo porównywanie tych dwóch gier jest bez sensu. Gdyby Runes Of Magic nie było darmowe to na pewno by miało więcej zawartości i ogólnie by było lepiej zrobione. A tak to jest darmowe i dlatego wole je od WOWa który ma według mnie o wiele za wysoki abonament. Chyba że ktoś gra na prywatnych serwerach to wtedy już to trochę inaczej wygląda. Ale według mnie żadne mmo nie może się równać z klasycznym rpg z zakończeniem. Powód? O wiele głębszy i bogatszy świat z masą ciekawych pomysłów których mmo może tylko pomarzyć
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
Mam problem: Podczas uruchamiania występuje mi błąd: Brak konwekcji Yahoo (czy coś takiego, ale na pewno Yahoo) Gdy debeguję, zamiast się włączyć restartuje patchowanie i znów wyskakuje mi ten błąd. Co robić?
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
wyskakuje Ci że nie może uruchomić skrypty na tej stronie? Ja też tak mam ale tym sie nie przejmuj. Z tymi patchami to dużo ludzi tak narzeka ale to tak ma być że sie wyłącza co chwile i włącza od nowa, tobie się wydaje że on robi cały czas to samo ale on ściąga i instaluje kolejne patche i trochę to niestety trwa. Jeśli chcesz te patche ręcznie zainstalować to mogę Ci podesłać linka skąd je ściągnąć
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
Nie. Dzięki za radę oraz chęci 
|
|
Przyłączony: 10/15/2007 Posty: 340
|
Ja gram także na tym polskim serwerze z dopiskiem new. Jak by się nas więcej zebrało to można by gildię zmotać. Gram pod nickiem Dorregard. Mag na 9lvl-u
|
|
|
Dziś kupuję nowy zestaw mebelków, jak ktoś będzie chciał zobaczyć to piszcie do mnie, nick: Orsonos. Gidlii raczej nie, wolę jakąś konkretną, a nie "Czytelnicy Playa"
|
|
|
Guest |