Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Runes of Magic Opcje
piteroo23
Wysłane: 22 kwietnia 2010 20:19:22
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia
Grupy: Member

Przyłączony: 7/20/2009
Słuchajcie mam problem... podczas aktualizacji nie mogę zpatchowac gry bo mam za mało miejsca na duyku(2GB a potrzeba 3..).Mam dysk podzielony i na C mam system a na D multimedia... jest jakis sposób żeby ominąć to czy co? Dodam że z dysku C już nie mam co usuwać... Pomóżcie!!!
Spyker
Wysłane: 22 kwietnia 2010 20:26:07

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
Musisz mieć potrzebne miejsce. Po wgraniu gra ma większy rozmiar. Brat ma World of Warcraft: Wrath of the Lich King do którego wgrywał z 10 aktualizacji i gra waży ponad 16 GB.

Na D zrób porządek.

Skasuj tan temat nie rób śmietnika.
WormWarior
Wysłane: 23 kwietnia 2010 12:55:48
Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 4/18/2010
Albo zdefragmentuj dysk.To pomaga uporządkować pliki.

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem
Czesioooo
Wysłane: 23 kwietnia 2010 14:34:36

Przyłączony: 9/14/2009
Zgadzam się z WormWarior'em. Najpierw defragmentacja dysku, potem jeszcze czyszczenie zbędnych plików. Nagraj to, co niepotrzebne na płytki i usuń z dysku. Ja robię tak od dłuższego czasu i dzięki temu nie mam problemów z małą ilością miejsca na dysku.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
naruto564
Wysłane: 23 kwietnia 2010 14:36:33

Przyłączony: 2/6/2009
Zrób tak, jak radzą Czesioooo i WormWarior. Rób defragmentację, od czasu do czasu się to przydaje.

Minecraft to ZUO!
snajper1220
Wysłane: 24 kwietnia 2010 19:00:04

Ranga: n00b

Przyłączony: 8/26/2009
Ja też mam problem z Runes of Magic.Otóż, kiedy gra się patmugole i dojdzie do 100% w aktualizacjach i pobieraniu... okienko się wyłącza i restartuje patchowanie.Dodam, że gre uruchamiam po raz 1 i jeszcze w nią nie grałem.
naruto564
Wysłane: 24 kwietnia 2010 19:04:57

snajper1220, jest takie coś jak Edit (edytuj)!

Minecraft to ZUO!
Hitman_C47
Wysłane: 24 kwietnia 2010 19:19:01

Przyłączony: 10/13/2008
snajper jeśli dobrze Ciebie zrozumiałem, to wydaje mi się, że po prostu pobiera się kolejny patch.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 25 kwietnia 2010 12:42:05

Przyłączony: 12/14/2008
Czy ktoś w te gierkę pogrywa ?

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Hitman_C47
Wysłane: 25 kwietnia 2010 12:47:08

Ja wczoraj zacząłem. Jak na razie średnio. Mam nadzieję, że rozkręci się jak WoW. I mam pytanko: Czy te punkty na czary się dostaje za kolejne poziomy czy za zabijanie potworów? Gram na tym polskim serwerze z dopiskiem new, pod nickiem Orsonos.

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 25 kwietnia 2010 13:09:31

Przyłączony: 12/14/2008
Hitman_C47 pisze:
Ja wczoraj zacząłem. Jak na razie średnio. Mam nadzieję, że rozkręci się jak WoW. I mam pytanko: Czy te punkty na czary się dostaje za kolejne poziomy czy za zabijanie potworów? Gram na tym polskim serwerze z dopiskiem new, pod nickiem Orsonos.

Ja też gram na tym polskim pierwszym serwerze. Jest na razie słabo. :/

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Boombel
Wysłane: 25 kwietnia 2010 16:03:56

Przyłączony: 2/16/2010
Powiem tak: Mogę grać w WOWA Wotlka na privie ale zawsze coś. Gdybym nie mógł grałbym w Runes of Magic. Ale na szczęście mam WoWa i nie muszę.Nawet mi się nie chce przetestować.

,,Chociaż krowie dasz kakao nie wydoisz czekolady"- Stanisław Jerzy Lec

Spyker
Wysłane: 25 kwietnia 2010 16:27:39

Przyłączony: 9/25/2009
Co ty w ogóle porównujesz World of Warcraft: Wrath of the Lich King z Runes of Magic. To tak jak by porównać Porsche z Fiatem.
naruto564
Wysłane: 25 kwietnia 2010 20:33:34

Ja gram, na serwerze Cath, nick: Tigerrycerz, Lvl 26.

Minecraft to ZUO!
Ciapek666
Wysłane: 25 kwietnia 2010 21:03:45

Przyłączony: 1/17/2008
Spyker ma tu rację bo porównywanie tych dwóch gier jest bez sensu. Gdyby Runes Of Magic nie było darmowe to na pewno by miało więcej zawartości i ogólnie by było lepiej zrobione. A tak to jest darmowe i dlatego wole je od WOWa który ma według mnie o wiele za wysoki abonament. Chyba że ktoś gra na prywatnych serwerach to wtedy już to trochę inaczej wygląda. Ale według mnie żadne mmo nie może się równać z klasycznym rpg z zakończeniem. Powód? O wiele głębszy i bogatszy świat z masą ciekawych pomysłów których mmo może tylko pomarzyć
widzu
Wysłane: 30 kwietnia 2010 13:17:24

Przyłączony: 1/23/2010
Mam problem: Podczas uruchamiania występuje mi błąd:
Brak konwekcji Yahoo (czy coś takiego, ale na pewno Yahoo)
Gdy debeguję, zamiast się włączyć restartuje patchowanie i znów wyskakuje mi ten błąd.
Co robić?

Ciapek666
Wysłane: 30 kwietnia 2010 13:34:59

Przyłączony: 1/17/2008
wyskakuje Ci że nie może uruchomić skrypty na tej stronie? Ja też tak mam ale tym sie nie przejmuj. Z tymi patchami to dużo ludzi tak narzeka ale to tak ma być że sie wyłącza co chwile i włącza od nowa, tobie się wydaje że on robi cały czas to samo ale on ściąga i instaluje kolejne patche i trochę to niestety trwa. Jeśli chcesz te patche ręcznie zainstalować to mogę Ci podesłać linka skąd je ściągnąć
widzu
Wysłane: 30 kwietnia 2010 22:44:30

Przyłączony: 1/23/2010
Nie. Dzięki za radę oraz chęci Applause

Karls
Wysłane: 2 maja 2010 11:09:42

Przyłączony: 10/15/2007
Ja gram także na tym polskim serwerze z dopiskiem new. Jak by się nas więcej zebrało to można by gildię zmotać. Gram pod nickiem Dorregard. Mag na 9lvl-u

Hitman_C47
Wysłane: 2 maja 2010 15:46:39

Dziś kupuję nowy zestaw mebelków, jak ktoś będzie chciał zobaczyć to piszcie do mnie, nick: Orsonos. Gidlii raczej nie, wolę jakąś konkretną, a nie "Czytelnicy Playa"

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum