|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2008 Posty: 591
|
Param param pam pam pam pam pam paaaaaaaaaaaam!! Przez wzgórza i doły, Przez lasy i morza, Wręcz przemierzając nawet przestworza! Powraca godnie z uniesioną głową Temat ów, z zabawą ligową! Gdzie każdy ma szanse, gdzie każdy wygrywa Gdzie przewidywanie przyszłości wręcz Cię przyzywa, Ta oto Liga, Liga Typerów, najdokładniejsza, wręcz dla saperów! Jakem Davyd, herbu Power Ranger! Witajcie zacni, którzy odwiedziliście ten temat! Jako że nasz dostojnik juz3k wysłał mi linka do zapowiedzi numeru i propozycję reaktywacji zabawy, reaktywuję ją ja, Wielki Założyciel. Na czym ona polega? Zapraszam tutaj: http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21105_Liga-Typerow.aspxW dużym skrócie: zabawa polega na obstawianiu ocen, jakie dostaną recenzowane gry w Play PC. Proste, prawda? A więc oto regulamin: Punkt 1 Typować do 22.0, dzień przed wydaniem nowego numeru Playa można, a oceny Wasze Davyd wtenczas spisze! Punkt 2 Za typ celny 5 pkt przyznaję, pomyłka o 1 to 3 pkt, a pomyłka o 2... to marny 1 pkt, który o zwycięstwie przesądzić może! Punkt 3 Jeśli tylko zacni zechcecie, najlepszym przez miesiąc cześć oddawać będziecie! Punkt 4 Punkty zliczać ma zadanie użytkownik o nicku Davyd001, zażalenia i błędy jemu zgłaszajcie! Punkt 5 Nagrodą główną jest satysfakcja i oddanie czci w dowolnym temacie. Punkt 6 Oceny od godziny 00:01 z dnia czasopisma wydania brane pod uwagę nie są! Jako że nasz kochany B-side umieścił zapowiedź, oto lista recenzji będących w jutrzejszym numerze: Battlefield: Bad Company 2 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch Dawn of War II: Chaos Rising Dragon Age: Początek - Przebudzenie Just Cause 2 Metro 2033 Prison Break: The Conspiracy Runes of Magic Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! Supreme Commander 2 The Settlers 7
Moje typy: Battlefield: Bad Company 2 - 10 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 8 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 7 Just Cause 2 - 7 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 5 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 10 Igrzyska otwarte! Mam wielką, oficjalną prośbę do Backside'a - będziesz mógł zamieszczać zapowiedzi co miesiąc? A jak nie Ty, to ktoś inny. Liga już kilka razy upadała, nie chciałbym żeby to stało się znowu. @PS: Podając oceny, skopiujcie moją listę i dopisujcie tak jak ja - wtedy będzie mi łatwiej liczyć. W poprzedniej edycji mieliśmy tabelę oraz przelicznik punktów. Tabelę uzupełniał legenda Ligi - JaRule, a ja bawiłem się licznikiem. Niestety, licznik przepadł (format), a JaRule chyba już nie wróci. Prośba do znających sie na Excelu - możecie zrobić coś na wzór tego? Igrzyska otwarte!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Battlefield: Bad Company 2 - 10 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 7 Dawn of War II: Chaos Rising - 10 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 6 Just Cause 2 - 7 Metro 2033 - 8 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 7 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 10 Fajnie że wróciłeś 
|
|
Przyłączony: 4/17/2009 Posty: 528
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 8 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 7 Just Cause 2 - 5 Metro 2033 - 7 Prison Break: The Conspiracy - 7 Runes of Magic - 8 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 9
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Battlefield: Bad Company 2 -8 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch -7 Dawn of War II: Chaos Rising -9 Dragon Age: Początek - Przebudzenie -8 Just Cause 2 -6 Metro 2033 -9 Prison Break: The Conspiracy -5 Runes of Magic -9 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! -8 Supreme Commander 2 -8 The Settlers 7 -8 I to tyle  .
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/14/2009 Posty: 146
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 8 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 8 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 7 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 9
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Battlefield: Bad Company 2 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch 6 Dawn of War II: Chaos Rising 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie 8 Just Cause 2 8 Metro 2033 8 Prison Break: The Conspiracy 3 Runes of Magic 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! 8 Supreme Commander 2 7 The Settlers 7 8
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 6 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 9 Metro 2033 - 8 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 5 Supreme Commander 2 - 6 The Settlers 7 - 8
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Moje typy: Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 8 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 7 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 9
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4 - 8 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 9 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact - 6 Supreme Commander 2 - 8 The Settlers 7 - 8 
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 7 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 7 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 7 Prison Break: The Conspiracy - 5 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 8
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 10/3/2009 Posty: 42
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 6 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 7 Just Cause 2 - 7 Metro 2033 - 8 Prison Break: The Conspiracy - 6 Runes of Magic - 8 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 7 Supreme Commander 2 - 6 The Settlers 7 - 8
|
|
|
Ave wam użytkownicy! Cieszę się, że tak licznie bierzecie udział w zabawie  Jeszcze sprawa organizacyjna - jeśli komuś będzie się nudziło późnym wieczorem, niech zrobi screenshoty wszystkich ocen i wstawi je tego samego dnia w archiwum .zip lub .rar na jakiś serwer i niech upubliczni linka. Możliwe, że koło 22 albo później zajrzę, ale nie mam pewności więc proszę.
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Battlefield: Bad Company 2 - 10 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 5 Dawn of War II: Chaos Rising - 7 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 5 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 7 Poza tym - proponuję zacząć zabawę od początku i nazwać ją "FailPlay v2  .
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 7 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 8 Prison Break: The Conspiracy - 5 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 8
|
|
|
Sprawa z Excelem już nieaktualna, JaRule głowi nad tym, jak zrobić, aby tabelka była jeszcze "zajebiściejsza". Oczywiście Dante, zaczyna się nowy sezon LT, mam nadzieję że ten dogramy do końca. I że będą następne  A nazwę tematu już zmieniam na adekwatną.
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 7 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 7 Metro 2033 - 9 Prison Break: The Conspiracy - 4 Runes of Magic - 8 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 6 Supreme Commander 2 - 7 The Settlers 7 - 10
EDIT: Podliczyłem ilość gier , i okazało się, że max. ilość pkt. to 55.
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Battlefield: Bad Company 2 - 9 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch - 7 Dawn of War II: Chaos Rising - 8 Dragon Age: Początek - Przebudzenie - 8 Just Cause 2 - 8 Metro 2033 - 8 Prison Break: The Conspiracy - 7 Runes of Magic - 7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?! - 4 Supreme Commander 2 - 8 The Settlers 7 - 8
Fajno, że gra powróciła, oby na dłużej.
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Battlefield: Bad Company 2-10 Command & Conquer 4: Tyberyjski zmierzch-8 Dawn of War II: Chaos Rising-7 Dragon Age: Początek - Przebudzenie-7 Just Cause 2-9 Metro 2033-9 Prison Break: The Conspiracy-5 Runes of Magic-7 Simon the Sorcerer: Who'd Even Want Contact?!-5 Supreme Commander 2-8 The Settlers 7-7
żeby zabawa nie umarła trzeba przekonać Redakcję,żeby zawsze wrzucali spis zawartości na kilka dni przed wejściem numeru do kiosków.
|
|
|
Op, przepraszam za pomyłkę. Oczywiście screeny wykonam jutro, a nie dzisiaj. W końcu jutro środa, a PLAY wychodzi w czwartek 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Dokładnie przeglądaj typowania użytkowników.
|
|
|
Guest |