|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Wymagania będą ogromne, a w mieście to nie będzie komputera który da radę to wygenerować przy tak dużej ilości graczy. Gra raczej nie będzie rewolucją ludzie nie inspirują się Azją i jej klimatami były już takie gry i średnio wypadły. World of Warcraft może być spokojny i jego dodatek Cataclysm.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker pisze:Wymagania będą ogromne Bzdura. Wszystko zależy od optymalizacji. Spyker pisze:a w mieście to nie będzie komputera który da radę to wygenerować przy tak dużej ilości graczy. Patrz odpowiedź wyżej. Spyker pisze:Gra raczej nie będzie rewolucją ludzie nie inspirują się Azją i jej klimatami Żebyś się nie zdziwił. jeśli gra będzie choć po części tak dobra jak WoW, to będą w nią grać rzesze ludzi ! Spyker pisze:World of Warcraft może być spokojny i jego dodatek Cataclysm. Nie bądź taki pewny. Dopóki gra nie wyszła pewny być nie możesz. Jak dla mnie wygląda co najmniej dobrze. Ale fanem MMO nie jestem więc...
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Jeśli nie jesteś, to po co się wypowiadasz ? N/C
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Ciekaw jestem jak to się wymawia, "Ikolonst" ? Coś mi się wydaje że twórcy nie wykazali się zbytnią inwencją, toż to ja mógłbym nazwa grę o tak: "./,awf,wealme".
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker pisze:Jeśli nie jesteś, to po co się wypowiadasz ? N/C Naucz się poprawnie interpretować wypowiedzi. Nie jestem fanem =/= nie grywam ! To nie są synonimy ! Pomyśl nim coś napiszesz. Ban nic Ci nie dał jak widać.
|
|
|
Guest |