|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Dawać nowego do zjebki ; d
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
24 Maja- 2 Czerwca pojawi się top 10 w bardzo popularnym temacie Pod Ostrzałem. 3 Czerwca natomiast ostatecznie ten temat umrze  ... co nie wątpliwie smutno mi jest gdy o tym pomyślę dlatego nie skromnie pisząc był to jeden z najlepszych tematów na tym forum  . Program, już nie będzie prowadził Pietrek2 ze względu na okoliczności typu nie wywiązania się z roboty  w tym temacie. Dlatego przez te dziesięć dni będzie prowadził nowy użytkownik który na pewno zasłynie dobrym żartem i będzie mile to prowadził. Tym użytkownikiem jest mój dobry znajomy co nie ulega to wątpliwości Piter1996. Mały bonus teraz przed pytaniami na które będziecie odpowiadać prowadzący będzie dawał mały wstęp na temat danego użytkownika co nie ulega wątpliwości jest dobry krok na przód ku chwili upadkowi. Miłej zabawy  .
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Co tu do prowadzenia, kopiujesz pytania i mówisz kto teraz
Zademonstruje Ci
teraz bede ja, oto pytania, hehe lol rofl <lol2>
- Czy go lubisz? - Czy lubisz z nim konwersować - Jego zalety - Jego wady - Co cię w nim przeraża/odpycha? - Czy chciałbyś, by został modem? - Czy Forum go potrzebuje? - Czy gdyby potrzebował 100zł na lekarstwa dla siebie...pożyczyłbyś? - Jak oceniasz jego aktywność na forum? - Ufasz mu? - Chciałbyś z nim pójść na piwo? - Jak oceniasz Jego posty? - Czy ma dużą wiedzę o grach? - Co byś zrobił gdybyście mieli razem pójść na mecz, a przy wchodzeniu na trybuny okazuje się, że kibicuje drużynie, której nienawidzisz? - Jak oceniasz jego wiedzę ogólną? - Czy bawią cię Jego żarty? - Widzisz go jako agenta FBI czy krawężnika - Gdybyście pracowali w CIA, byli przyjaciółmi, a on zdradził wywiad i przeszedł do wrogiego...co byś zrobił? - Uważasz go za charyzmatycznego i silnego człowieka? - Jakie uczucia do niego żywisz? - Jak myślisz co może wnieść Jego obecność na forum? - Czy zwróciłbyś się do niego o pomoc gdyby był twoją ostatnią deską ratunku? - Gdyby został sławnym malarzem dzięki twojemu rysunkowi, który sobie przywłaszczył...jakbyś zareagowałApplause - Jak byś go podsumował w jednym czy tam kilku zdaniach czy nawet słowach jeśli nie masz nic do powiedzenia?
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
A ja powiem tak. Zestawienie jest beznadziejnie zaplanowane ta wasza krytyka mnie śmieszy. Jak moża oceniać wiedzę ogólną kogoś kogo się nie zna.
Uważasz go za charyzmatycznego i silnego człowieka ? - Kolejne beznadziejne pytanie. A dwa ostanie pytania są całkowice żałosne.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Zamkni mordę. Nikt się nie sprzeciwiał i nie czepiał, tylko jak zwykle ty musisz. Nie pisz tu i tyle. Nikt ci nie każe.
|
|
|
Widzę, że masz potrzebę dowartościowania. Możesz nie być tak wulgarny to przede wszystkim o tobie źle świadczy.
|
|
|
Jestem wulgarny tylko do ciebie.
|
|
|
Rób co chcesz ty robisz z siebie prostaka nie ja. Miłego dnia.
|
|
|
Kto tu jest prostakiem. Do ciebie nawet tak nie dociera, wiec to nie moja wina.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
A więc ja będę teraz prowadzić ten zacny temat. Postaram się dawać Ostrzał codziennie ok. 20:00. Zaczynamy!  Pierwszą osobą, która pójdzie po "Ostrzał Ostateczny" będzie znany i lubiany Czesioooo. Wszedł na forum dnia 14 września ubiegłego roku i do dziś uzbierał najwięcej postów (nie licząc Trolla). Wielki fan CoD-ów, HP, Trance i Bóg wie, czego jeszcze. W poniższej tabelce wpisujcie szczerze, "coooo" o nim sądzicie! - Lubisz go? - - Jego zalety...: - - ... a może ma jakieś wady?: - - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - - Jak oceniasz jego posty? - - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - - A wiedzy ogólnej? - - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - - Co myślisz o jego guście muzycznym? - - Czy posiada poczucie humoru? - - Co wniósł do naszego grona? - - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - - Chciałbyś go spotkać w realu? - - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - - Określ go w jednym zdaniu. -
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Czesioooo "Klawiaturą go, klawiatura go"  - Lubisz go? - Tak - Jego zalety...: - Pisze fajne posty, nie spamuje - ... a może ma jakieś wady?: - Walczy na słowa z użytkownikiem Spyker - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - Tak - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - Spróbowałbym - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - Nie - Jak oceniasz jego posty? - 5+ - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - 6 - A wiedzy ogólnej? - 5 - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - ProGamera - Co myślisz o jego guście muzycznym? - Proszę zamianę pytania - Czy posiada poczucie humoru? - Trochę - Co wniósł do naszego grona? - Poczucie bezpieczeństwa - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - Są ciekawe i bardzo fajne - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - Nie spamuje, nie kłoci się - Chciałbyś go spotkać w realu? - Tak tylko gdzie ?  - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - W CDA jako dostawca pizzy  - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - Gdyby były sexi czemu nie  - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - Jeszcze nie wiem - Określ go w jednym zdaniu. - Miły, symbatyczny, użytkownik tego forum.
|
|
|
O matuchno ! Znów ja ? Jużem był kiedyś  Zobaczymy, czy Wasze zdanie o mnie się zmieniło.
|
|
|
A może głośnikiem co ?
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Czesioooo - Lubisz go? - Tak - Jego zalety...: - Pisze fajne posty, nie spamuje - ... a może ma jakieś wady?: - A może nie odpowiem  - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - Tak - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - Nie jestem dobry w FPS-ach - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - Jeśli trzeba... - Jak oceniasz jego posty? - 5+ - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - 6 - A wiedzy ogólnej? - 5 - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - Bardziej za obu.  - Co myślisz o jego guście muzycznym? - Aj dont knoł - Czy posiada poczucie humoru? - Nawet - Co wniósł do naszego grona? - Przekroczyłbym maxymalną ilość posta, wiem powiem tylko tyle: duzó - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - Są ciekawe i bardzo fajne - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - Nie spamuje - Chciałbyś go spotkać w realu? - Tak ? - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - Zależy czy chce... - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - (...) - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - Jeszcze nie wiem - Określ go w jednym zdaniu. - Professional user
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
- Lubisz go? - Tak jeden z najlepszych kumpli z forum internetowych w Poland  . - Jego zalety...: - Fajny gość, dużo pisze, fan Coda ( Zagramy?  ) - ... a może ma jakieś wady?: - Czasami atakuje nie wiadomo po co  - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - Pewnie, że tak - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - Pewnie rozgniotę go  - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - Czasami tak, a czasami nie - Jak oceniasz jego posty? - Zajebiste - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - Ma dużą ilość, ale wątpię, żeby coś wiedział z lat 90-tych na przykład  - A wiedzy ogólnej? - Tak samo dużo - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - Te drugie bardziej - Co myślisz o jego guście muzycznym? - Może być - Czy posiada poczucie humoru? - Owszem - Co wniósł do naszego grona? - Dużo i mało czyli nic  - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - Mogą być zajebiste  - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - Inteligencją, nie jest on wersją demonstracyjną jak co nie którzy  - Chciałbyś go spotkać w realu? - Pewnie na piwo zawsze  - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - Oj nie wiem musiałbym zobaczyć jak Grzegorz pisze  - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - Ale by się działo  - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - Podwyżka  ? - Określ go w jednym zdaniu. - Dobry przyjaciel ?
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
- Lubisz go? - Nic do niego nie mam... - Jego zalety...: nie chce mi się wymyślać... - ... a może ma jakieś wady?: j/w - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - zazwyczaj prowadziliśmy jałowe dyskusje  - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - nie gram w CoD-a, ale mógłbym zagrać - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - czasami za bardzo się spina, ale Spykerowi się należy  - Jak oceniasz jego posty? - dają radę - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - rzadko zaglądam do tematów o grach, ciężko mi się wypowiedzieć - A wiedzy ogólnej? - dużo ponad średnią... na tym forum - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - nie zaglądam do tematów o Potterze, do tych o grach praktycznie też nie, więc... - Co myślisz o jego guście muzycznym? - w świecie dzieciaków słuchających pop-rocka i innego emo-gówna, trance jest muzyką alternatywną  - Czy posiada poczucie humoru? - w jakim sensie? Nie przypominam sobie aby jakiś jego tekst szczególnie mnie rozśmieszył, ale to nie znaczy, że nie ma.  - Co wniósł do naszego grona? - 5k postów mniej/więcej - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - kojarzę tylko porównania gier i znanych postaci, ale niestety do żadnego z nich nie zaglądam - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - jest wszędzie - Chciałbyś go spotkać w realu? - wolałbym w Tesco... - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - nie mam wystarczających przesłanek, aby cokolwiek prorokować  - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - jeśli nie miałbym innych planów to bym poszedł, zawsze można wyjść  - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - w internecie? - Określ go w jednym zdaniu. - aktywny user
|
|
|
juz3k pisze:Chciałbyś go spotkać w realu? - wolałbym w Tesco... O kur*a ! Padłem  Haha !
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Lubisz go? - Tak - Jego zalety...:nie spamuje - ... a może ma jakieś wady?:brak,no chyba że za często kłóci się z Spykerem - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - Tak - Zagrałbyś z nim chętnie w CoD-a, czy jednak bałbyś się stanąć do walki z "mistrzem"? - tak - Czy podoba Ci się to, że tak bardzo jeździ Spykera? - czasem przesadzają - Jak oceniasz jego posty? - 5 - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - 5 - A wiedzy ogólnej? - 5 - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy Potteromaniaka? - Raczej Pro Gamer - Co myślisz o jego guście muzycznym? - .... - Czy posiada poczucie humoru? - yhym - Co wniósł do naszego grona? - sporo - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - Są ciekawe - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - Nie spamuje - Chciałbyś go spotkać w realu? - Tak - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - Nie wiem,musiałbym poczytać jego teksty. - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci wyjście z dwoma panienkami (po jednej dla każdego) do klubu w którym grają tylko Trance? - odmówił bym. - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - tylko go popierać - Określ go w jednym zdaniu. - Być może przyszły moderator tego forum.
|
|
|
Nevan_14 - Będzie następny.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Drugim szlachetnym userem do Ostrzału Ostatecznego będzie jegomość Thekrzychu2000. Dołączył tutaj w dniu 12 września 09. Zasłynął swoimi recenzjami i smykałką Newsmana. Uważa się za znawcę muzyki, lubi pogrywać w klasyki, często daje pulpity no i... wielbi kobiety.  A więc "Fuck Yea" i strzelamy! - Lubisz go? - - Czy konwersowanie z nim sprawia Ci przyjemność? - - Jego zalety...: - - ... a może ma jakieś wady?: - - Rozegrałbyś z nim chętnie partyjkę w Wormsy? - - Co sądzisz o jego recenzjach? - - Jak oceniasz jego posty? - - Co sądzisz o jego wiedzy o grach? - - A wiedzy ogólnej? - - Uważasz go bardziej za ProGamera, czy muzycznego konesera? - - Każdy ma swój gust muzyczny i wiadomo, że "o gustach się nie dyskutuje". Ale jak bardzo jego jest zbliżony do Twojego? - - Czy posiada poczucie humoru? - - Co wniósł do naszego grona? - - Jak oceniasz jego tematy, których stworzył kilka? - - Czym się wyróżnia spośród innych userów? - - Chciałbyś go spotkać w realu? - - Widzisz go w przyszłości w redakcji któregoś z czasopism o grach? - - Co byś zrobił, gdyby zaproponował Ci sklepanie z nim jakiegoś typka, który go bardzo wkurza? - - Największa rzecz, jaką jesteś w stanie dla niego zrobić. - - Określ go w jednym zdaniu. -
|
|
|
Guest |