Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Pod Ostrzałem Opcje
thekrzychu2000
Wysłane: 25 lutego 2010 19:01:53

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 10/12/2009
Bardzo popularny niegdyś w gw temat w Cd-Action.Co jakiś czas tylko JA!! daje pewnego użytkownika i pytania na które będziecie odpowiadali.Tylko ja daje pytania i użytkownika.Pamiętacie.Dzisiaj na widelec idzie Czesioooo.

-Jakiego bohatera z kreskówek wam przypomina czesioooo
-Co by było gdyby czesia nie było na forum
-Zalety Czesia
-Wady Czesia
-Jego najlepsza odzywka Applause.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Neelah
Wysłane: 1 marca 2010 15:48:39

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 7/19/2008
Z tym pracownikiem też...
Rozumiem że oceniamy tutaj po charakterze danej osoby, więc danie podwyżki się tutaj chyba nie zalicza, gdyż dajemy ją za efektywność "pracy", a nie za sympatycznosc i wychodzi na to ze jak kogos lubimy to piszemy ze bysmy mu dali i na odwrot, bez sensu, lepiej od razu dac "lubisz go?" : P

Czesioooo
Wysłane: 1 marca 2010 16:02:32

Przyłączony: 9/14/2009
A ja bym proponował skalę oceniania od 0 do 10.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
thekrzychu2000
Wysłane: 1 marca 2010 16:17:33

Neelah właśnie takie bez sensu,durne i chore pytania mają być Applause.Nie znam człowieka który od początku do końca pisał mądre przemyślane myśli.Bliski tego dokonania jest Czesioooo.

Czesioooo
Wysłane: 1 marca 2010 18:08:56

Wow, wow, wow. Chwalą mnie Applause Czuję się normalnie zaszczycony. (chyba muszę pospamować Applause) Dziękować, dziękować !
No, ale jeśli te pytania mają być niektóre głupie, to spoko nie czepiam się. Będę odpowiadać ! Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Neelah
Wysłane: 1 marca 2010 18:30:35

Ok, głupie, jak najbardziej, śmiesznie być może, ale w miare sensowne i takie na które można coś napisać więcej a nie wybrac spomiedzy dwoch wyrazow albo odpowiedziec tak/nie ~~

thekrzychu2000
Wysłane: 2 marca 2010 15:26:17

Dzisiaj Pod Ostrzałem jest Neelah Applause o to pytania.
-Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah?
-Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha Applause?
-Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na hmm noc Applause?
-Zalety Neelaha
-Wady
-Jego najbardziej powalający tekst?.

piter1996
Wysłane: 2 marca 2010 15:34:22

Przyłączony: 3/10/2009
- Freda lub Georga
- eem... nie widzę różnicy między nim kiedyś i teraz Applause
- A czego nie? Każdemu należy się odrobina przyjemności Applause
- Największa: humor
- hmm... nie wiem, bo dobrze go nie znam
- Pamiętam, jak kiedyś powiedział do Spykera "klapku"

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Czesioooo
Wysłane: 2 marca 2010 16:35:52

- Jakiego bohatera z Harry'ego Pottera wam przypomina Neelah ? - Zdecydowanie Freada i George'a
- Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha Applause ? - znaczy się co ? Kompletnie nie rozumiem pytania. Jak dla mnie cały czas jest zaje*istym użytkownikiem.
- Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarowałbyś mu masażystkę na hmm noc Applause ? - jeśli by wyraził zgodę (wątpię, żeby nie Applause)
- Zalety Neelaha - oj, w cholerę dużo ich ! Applause Bystry, rozgarnięty, nie daje sobie w kij dmuchać, nie pisze bzdur, jest mądry, da się z nim o wszystkim (dosłownie wszystkim pogadać), jest spoko ziomem na GG jak i tu na forum, jest pełnym humoru i optymizmu człowiekiem.
- Wady - nie ma nic do Spyker'a (przynajmniej niedawno pisał, że nic do niego nie ma)
- Jego najbardziej powalający tekst ? - "Japa koniu" Applause Płakałem przy tym !

naruto564
Wysłane: 2 marca 2010 17:46:39

Przyłączony: 2/6/2009
1. Fred lub George.
2. Nie.
3. Na 100% Applause.
4. Sporo tego jest.
5. Brak.
6. Jak Czesioooo "Japa koniu" Applause.

Minecraft to ZUO!
Neelah
Wysłane: 2 marca 2010 18:33:41

naruto ciesze sie ze masz o mnie tak wiele do powiedzenia xd

aroos
Wysłane: 2 marca 2010 18:44:16

Przyłączony: 8/19/2007
-Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah?-Dumbledora
-Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha ?-tak raczej tak.
-Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na hmm noc ?-pewnie.
-Zalety Neelaha-staż na forum, przemyślane wypowiedzi
-Wady-brak
-Jego najbardziej powalający tekst?.-nie przypominam sobie takiego.

SWAT_
Wysłane: 2 marca 2010 20:30:50

Przyłączony: 9/5/2007
- Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - Zgredka ;]
- Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - Tak
- Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - Gdybym miał taką szansę i budżet firmy by na tym nie ucierpiał, to tak.
-Zalety Neelaha - Poczucie humoru, zna się na filmach oraz grach.
-Wady - Czasami zdarza mu się napisać (jak wszystkim) idiotyczny post który zero wnosi do tematu.
-Jego najbardziej powalający tekst? - Nie tyle teksty, co wypowiedzi w topicu "ALE JAJA".

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Hitman_C47
Wysłane: 2 marca 2010 21:52:45

Przyłączony: 10/13/2008
Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - nie znam żadnych, nie znam tego
- Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - byczy i ryczy na smyczy
- Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - nie, po co marnować pieniądze. Zostało by mi więcej
-Zalety Neelaha - mądry, prawie dorosły
-Wady - nie ma chyba
-Jego najbardziej powalający tekst? - nie zauważyłem

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 3 marca 2010 18:57:30

Przyłączony: 12/14/2008
Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - Harrego Pottera
Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - Chyba tak
Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - Nie
Zalety Neelaha - mądre posty
Wady - nie ma chyba
Jego najbardziej powalający tekst? - nie pamiętam

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
thekrzychu2000
Wysłane: 3 marca 2010 19:13:52

Teraz będzie Joka
-Czy akceptujesz to,że słucha rapu?
-Co cię w nim przeraża?
-Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim?
-Zalety jego
-Wady
-Co wniósł Joka do naszego grona ? Applause.

Hitman_C47
Wysłane: 3 marca 2010 19:20:40

Przyłączony: 10/13/2008
-Czy akceptujesz to,że słucha rapu? - tak
-Co cię w nim przeraża? -Nic
-Czy by ciebiec chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? -Najpierw podrośnijmy
-Zalety jego - Mądry użytkownik
-Wady - chyba nie ma
-Co wniósł Joka do naszego grona ? - winogrona. Nic

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 3 marca 2010 19:33:13

Przyłączony: 12/14/2008
Czy akceptujesz to,że słucha rapu? Tak, czasami słucham 50 Centa oraz Eminema.
Co cię w nim przeraża? Jego wielkie oczy.
Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? Pewnie bym poszedł gdyby on je sponsorował.
Zalety jego Równy z niego jest gość.
Wady Mało pisze na forum.
Co wniósł Joka do naszego grona ? Nowe posty

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
SWAT_
Wysłane: 3 marca 2010 19:33:23

Przyłączony: 9/5/2007
-Czy akceptujesz to,że słucha rapu? - Oczywiście. Przecież nic lepszego od rapu człowiek jak narazie nie wymyślił.
-Co cię w nim przeraża? - Nic?
-Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? - Oczywiście.
-Zalety jego - Słuchanie rapu, poczucie humoru i jakaś tam wiedza o grach
-Wady - brak
-Co wniósł Joka do naszego grona ? - Kolejne warte uwagi posty.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

LuckyKiller
Wysłane: 3 marca 2010 19:55:22

Przyłączony: 3/20/2009
1.(nie chce mi się przepisywać Applause) Tak, chociaż rap to DLA MNIE shit totalny.
2.Wielkie pazury i zębiska.
3.Pewnie why not.
4.Nie pisze głupot i ma pasję.
5.Nie zauważyłem większych.
6.Siebie?:

UP THE IRONS!
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum