|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Bardzo popularny niegdyś w gw temat w Cd-Action.Co jakiś czas tylko JA!! daje pewnego użytkownika i pytania na które będziecie odpowiadali.Tylko ja daje pytania i użytkownika.Pamiętacie.Dzisiaj na widelec idzie Czesioooo. -Jakiego bohatera z kreskówek wam przypomina czesioooo -Co by było gdyby czesia nie było na forum -Zalety Czesia -Wady Czesia -Jego najlepsza odzywka  .
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Z tym pracownikiem też... Rozumiem że oceniamy tutaj po charakterze danej osoby, więc danie podwyżki się tutaj chyba nie zalicza, gdyż dajemy ją za efektywność "pracy", a nie za sympatycznosc i wychodzi na to ze jak kogos lubimy to piszemy ze bysmy mu dali i na odwrot, bez sensu, lepiej od razu dac "lubisz go?" : P
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
A ja bym proponował skalę oceniania od 0 do 10.
|
|
|
Neelah właśnie takie bez sensu,durne i chore pytania mają być  .Nie znam człowieka który od początku do końca pisał mądre przemyślane myśli.Bliski tego dokonania jest Czesioooo.
|
|
|
Wow, wow, wow. Chwalą mnie  Czuję się normalnie zaszczycony. (chyba muszę pospamować  ) Dziękować, dziękować ! No, ale jeśli te pytania mają być niektóre głupie, to spoko nie czepiam się. Będę odpowiadać ! 
|
|
|
Ok, głupie, jak najbardziej, śmiesznie być może, ale w miare sensowne i takie na które można coś napisać więcej a nie wybrac spomiedzy dwoch wyrazow albo odpowiedziec tak/nie ~~
|
|
|
Dzisiaj Pod Ostrzałem jest Neelah  o to pytania. -Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? -Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha  ? -Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na hmm noc  ? -Zalety Neelaha -Wady -Jego najbardziej powalający tekst?.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
- Freda lub Georga - eem... nie widzę różnicy między nim kiedyś i teraz  - A czego nie? Każdemu należy się odrobina przyjemności  - Największa: humor - hmm... nie wiem, bo dobrze go nie znam - Pamiętam, jak kiedyś powiedział do Spykera "klapku"
|
|
|
- Jakiego bohatera z Harry'ego Pottera wam przypomina Neelah ? - Zdecydowanie Freada i George'a - Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha  ? - znaczy się co ? Kompletnie nie rozumiem pytania. Jak dla mnie cały czas jest zaje*istym użytkownikiem. - Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarowałbyś mu masażystkę na hmm noc  ? - jeśli by wyraził zgodę (wątpię, żeby nie  ) - Zalety Neelaha - oj, w cholerę dużo ich !  Bystry, rozgarnięty, nie daje sobie w kij dmuchać, nie pisze bzdur, jest mądry, da się z nim o wszystkim (dosłownie wszystkim pogadać), jest spoko ziomem na GG jak i tu na forum, jest pełnym humoru i optymizmu człowiekiem. - Wady - nie ma nic do Spyker'a (przynajmniej niedawno pisał, że nic do niego nie ma) - Jego najbardziej powalający tekst ? - "Japa koniu"  Płakałem przy tym !
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,205
|
1. Fred lub George. 2. Nie. 3. Na 100%  . 4. Sporo tego jest. 5. Brak. 6. Jak Czesioooo "Japa koniu"  .
|
|
|
naruto ciesze sie ze masz o mnie tak wiele do powiedzenia xd
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
-Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah?-Dumbledora -Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha ?-tak raczej tak. -Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na hmm noc ?-pewnie. -Zalety Neelaha-staż na forum, przemyślane wypowiedzi -Wady-brak -Jego najbardziej powalający tekst?.-nie przypominam sobie takiego.
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,394
|
- Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - Zgredka ;] - Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - Tak - Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - Gdybym miał taką szansę i budżet firmy by na tym nie ucierpiał, to tak. -Zalety Neelaha - Poczucie humoru, zna się na filmach oraz grach. -Wady - Czasami zdarza mu się napisać (jak wszystkim) idiotyczny post który zero wnosi do tematu. -Jego najbardziej powalający tekst? - Nie tyle teksty, co wypowiedzi w topicu "ALE JAJA".
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - nie znam żadnych, nie znam tego - Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - byczy i ryczy na smyczy - Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - nie, po co marnować pieniądze. Zostało by mi więcej -Zalety Neelaha - mądry, prawie dorosły -Wady - nie ma chyba -Jego najbardziej powalający tekst? - nie zauważyłem
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Jakiego bohatera z Harrego Pottera wam przypomina Neelah? - Harrego Pottera Im starsze tym lepsze czy to się tyczy Neelaha? - Chyba tak Gdyby był twoim pracownikiem i dobrze wykonywał swoją robotę podarował byś mu masażystkę na noc ? - Nie Zalety Neelaha - mądre posty Wady - nie ma chyba Jego najbardziej powalający tekst? - nie pamiętam
|
|
|
Teraz będzie Joka -Czy akceptujesz to,że słucha rapu? -Co cię w nim przeraża? -Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? -Zalety jego -Wady -Co wniósł Joka do naszego grona ?  .
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
-Czy akceptujesz to,że słucha rapu? - tak -Co cię w nim przeraża? -Nic -Czy by ciebiec chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? -Najpierw podrośnijmy -Zalety jego - Mądry użytkownik -Wady - chyba nie ma -Co wniósł Joka do naszego grona ? - winogrona. Nic
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Czy akceptujesz to,że słucha rapu? Tak, czasami słucham 50 Centa oraz Eminema. Co cię w nim przeraża? Jego wielkie oczy. Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? Pewnie bym poszedł gdyby on je sponsorował. Zalety jego Równy z niego jest gość. Wady Mało pisze na forum. Co wniósł Joka do naszego grona ? Nowe posty
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,394
|
-Czy akceptujesz to,że słucha rapu? - Oczywiście. Przecież nic lepszego od rapu człowiek jak narazie nie wymyślił. -Co cię w nim przeraża? - Nic? -Czy by ciebie chciał zaprosić na piwo poszedł byś z nim? - Oczywiście. -Zalety jego - Słuchanie rapu, poczucie humoru i jakaś tam wiedza o grach -Wady - brak -Co wniósł Joka do naszego grona ? - Kolejne warte uwagi posty.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,124
|
1.(nie chce mi się przepisywać  ) Tak, chociaż rap to DLA MNIE shit totalny. 2.Wielkie pazury i zębiska. 3.Pewnie why not. 4.Nie pisze głupot i ma pasję. 5.Nie zauważyłem większych. 6.Siebie?:
|
|
|
Guest |