|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Jak chcesz zmienić świat, to zacznij od siebie. Pietrek.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Mistrze ciętej riposty się znaleźli  .
|
|
 Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 4/12/2009 Posty: 27
|
Chciałeś być fajny Pietrek, ale jak widać ci się nie udało ;] Pzdr. for MrHush, kmpt
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Michallo22 uznał, że ten numer jest słaby. Jego post rzeczywiście miał wyższy poziom od twojego pierwszego na tej stronei.
|
|
|
Ja może tylko wspomnę że Pietrek wmawiał mi że ma 17 lat, później napisał że ma 16 "co to pomylić się nie można ?" - jak to napisał, a jeszcze później okazało się że i tych 16 nie skończył... Ja z ręką a sercu mogę wam uświadomić że w listopadzie tego oto roku skończę 15 lat. Staram pisać się wyraźnie, czytelnie, bez różnego rodzaju pierdół i innych kwasów. Przeczytajcie sobie wyżej wymienione jego 2 posty... Czy on zachowuje te reguły ? No właśnie... Kończąc wyrażę się staropolskim zwrotem: Pietrek, kończ waść, wstydu oszczędź... :] Tak mi dopomóż Bóg...
|
|
|
Po 1. primo ogarnij słownictwo, po 2. primo naucz się pisać jakieś "Bogó" no a po 3. primo gazeta to może być wyborcza bądź Rzeczpospolita Play, CDA, KŚG to są czasopisma mój drogi ;]
|
|
|
Michallo22 pisze:Po 1. primo ogarnij słownictwo, po 2. primo naucz się pisać jakieś "Bogó" no a po 3. primo gazeta to może być wyborcza bądź Rzeczpospolita Play, CDA, KŚG to są czasopisma mój drogi ;] PS: Mam 173 cm. i nadal rosnę ;]
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Skończcie tę dyskusję, bo robi się żałosna i nużąca...
|
|
|
sry że kontynuuje ale musiałem zwrócić uwagę: Pietrek2, jak usuwasz swoje posty to rzeczywiście Michallo22 ma potrójne... I on nie wyzywał Ciebie...
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 842
|
Hitman ma rację, Pietrek, w tej chwili pokazałeś jaki jesteś żałosny. ;| Masz ludzi za idiotów? Usuwasz swoje wypowiedzi, a potem zarzucasz Michallo, że wali triple posty... Pietrek earned an achievement: Szczyt debilizmu. BTW, świat ma stać się lepszy dzięki tobie? Pffff... Jak takie akcje będziesz odwalał to raczej szacunku na forum nie zyskasz...
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Miał tripl posta bo usunąłem swój racja. Ale gdy jeszte tego nie zrobiłem i tak miał double. Pozatym to wszystko co pisałem wynikało z posiadania wcześniej jego GG.
PS. Gorset ja mu zarzuciłem dubla, który faktycznie był i nie wynikał z usunięcia moich. PS2. Ta Gorset odwaliłem akcję to prawda, ale na pocieszenie powiem że nie odwaliłbym takiej do żadnego innego usera. Chociaż nie powinienem załatwiać prywatnych spraw na forum.
|
|
|
Ale czy musisz przenosić kłótnie z GG na forum? Double post wydaje mi się, że wynikał z pomyłki. W końcu edit jest w tym samym pasku co quote
|
|
|
Usunąłeś swoje posty bo wynikało z nich jaki z ciebie inteligent ;]
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,054
|
Dobra. Morda już obaj. Jak chcecie kontynuować tą dyskusję to przenieście się da Rage Topicu.  @dół - no to fajnie. Jak będziesz jeszcze chciał się czymś pochwalić to zrób to w innym temacie.
|
|
|
Haha... ja tylko wspomnę że Pietrek wysyła mi na gg teraz full wiadomości typu: "Ch*j", "jhibasai" blkeeee" ...
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Moim zdaniem to już zaszło za daleko.To jest temat o komputerze świat gry a nie o Michallo22 vs pietrek2.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 139
|
Wraaacając do tematu  Numeru nie zakupiłem, aczkolwiek dwie rzeczy mocno rzuciły mi się w oczy(po "zewnętrznej lustracji  )-objętość i kwestia archiwalnych numerów. Pierwsza rzecz-na pierwszy rzut oka widzę że grubością wydanie specjalne raczej nie grzeszy, ale jak przeczytałem na markolfie że całość ma 24 strony, no nie powiem, mnie osobiście wydaje sie to trochę mało, szczególnie że właśnie po takich wydaniach specjalnych oczekiwałbym duuuużo treści. No i kwestia czyszczeń-nie będę ukrywał że sam zabieg mi się nie podoba(od razu prosiłbym dyskutantów o nierzucanie argumentów w stylu "czasopisma kupujemy dla treści, a nie dla gier" itd-spokojnie, jeśli czytam "dla siebie"<tzn. nie dla jakiegoś przymusu, przygotowanie się do zajęć itd> Wstęp do psychoanalizy Zygmunta Freuda czy też Regimen Commixtum Adama Doboszyńskiego to naprawdę, uwierzcie mi, zwracam dość baczną uwagę na treść czasopisma, aczkolwiek nie ukrywam, że po mojej ostatniej małej wyprawie do piwnicy, kiedy to wpadł mi w ręce jakiś stary numer reseta bodajżę(2001 rok o ile mnie pamięć nie myli) i przeczytałem z ciekawości parę stron recenzji... To powiem szczerze że dzisiejsze teksty, czy to z CDA czy to z playa czy to jeszcze z czegoś innego nie umywają się do tamtych tekstów. A parę miesięcy temu znalazłem jakiś staaary numer gamblera m.in. z recenzją starcrafta-nie wiem, mnie się po prostu "tamte style" podobały dużo bardziej. Spokojnie, nie zgrzybiałem do reszty, wiem że wszystko idzie do przodu, ale powiem szczerze że o ile w przypadku gier podoba mi się fakt, że powstały takie tytuły jak bioshock czy portal, które wcześniej za nic nie mogłyby zostać wykreowane(zapewne ktoś dla żartu da zaraz linka z tymi "8-bitowymi przeróbkami" i napisze- "no jak to nie można, jak można?  ), o tyle nie podoba mi się fakt, że w czasopismach poziom leci na łeb, na szyję, żeby być bardziej "młodzieżowo-jołowo-fristajlowy"  . Dobra, odbiegłem strasznie od tematu  Denerwuje mnie fakt że często nie widać co jest dołączone do danego numeru, odwracam go żeby zobaczyć na co trafiłem a tu się okazuje że widnieje tylnia strona danego numeru z jakimiś reklamami, ale nie widzę co jest dołączone. A nawet jeśli okładka jest "w dobrą stronę", to: a)jest to numer z poprzednich czyszczeń("czyszczenie w czyszczeniu" ), przez co i tak nie wiem do końca co otrzymałem b)jeśli się zdarzy że są dołączone dwa "dodatki" i tak nie wiem co jest w drugim, bo jest on "pośrodku" a wzroku supermana raczej nie posiadam  No i tyle z mojej strony  P.S Przepraszam za nadmiar emoticonek, ale z tego co widzę czasem przypadkowo mi się one pojawiają w tekście, zwłaszcza gdy kończę cudzysłowiem i zamykam nawias.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Pomyślmy, pomyślmy. Chęć zysku góruje nad samym stylem piśmiennictwa? Może lepiej nie będę rozwijał wątku, ponieważ może dojść do bardzo kontrowersyjnych...przemyśleń. Koniec końców, mam podobne odczucia do Twoich. I to już nie jest kwestia sentymentalna, stanowczo nie.
|
|
|
Guest |