|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Numer świetny nie ma co gadać. Shadowgrounds fajny, na 9 Kompanię też przyjdzie czas. Teksty świetne jak zawsze tylko recek trochę mało. No i Cubi odchodzi...  A! I jeszcze fajny jest Alek w wydaniu Śledzia. Śledziu mógłby się tam częściej gościnnie pojawiać. Może odnajdą się jakieś grubsze powiązania między Alkiem i 8-Bitem? 
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 6/16/2004 Posty: 2
|
Ciapek666 -> Senkju. Jeszcze trochę zamierzam popisać, o ile nie zostanę zlicytowany w tym roku, bo coraz trudniej utrzymać się z tekstów o grach
|
|
|
rgb pisze:Ciapek666 -> Senkju. Jeszcze trochę zamierzam popisać, o ile nie zostanę zlicytowany w tym roku, bo coraz trudniej utrzymać się z tekstów o grach  Może trochę głupio się spytam ale ty jesteś prawdziwy [rgb]? Raz już się gościu podszywał pod Cubiego więc lepiej się upewnić. 
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Member
Przyłączony: 5/7/2009 Posty: 114
|
to prawdziwy RGB, potwierdzam
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/18/2009 Posty: 50
|
A czy Ty jesteś prawdziwym quentinem?  Żartuję oczywiście. Ale co do nowego numeru to prawda, że jest trochę mało recenzji, bo tylko 4. No i co za ironia losu, Cubituss pisze w swoim felietonie, że PLAY-owi zdarzały się pomyłki np. w tytułach pełnych wersji na okładce i proszę - podobny błąd w tym numerze, bo 2 razy jest napisane, że jest demo dark void. Niby nie przeszkadza, ale to jednak okładka... Ale poza tym to numer ciekawy.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Ten georgos co pisał recenzje Mass Effect 2, jakiś nowy jest..? Nie mówie ze pisze źle, ale styl jego pisania po prostu mi sie mniej podoba niz od innych redaktorow ; D
|
|
, Member
|
Tak, Georgos to nasz nowy autor, moim zdaniem b. fajna recka Mass Effecta 2.
|
|
|
play_quentin pisze:to prawdziwy RGB, potwierdzam  To miło wiedzieć że ktoś zagląda. I quentin i RGB. Tłok prawie.  Wpadajcie częściej!
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
[rgb] Oj, coś mi się nasuwa pewna teza... W każdym bądź razie cieszę się, że po dość sporawej przerwie wylazłeś z dołka zawodowego, jak domniemywam. Twoja obecność jedynie na łamach Subiektywnie, to dla mnie stanowczo za mało, stanowczo. Teraz mi ściągnijcie Haszaka  Edit: Przy okazji jeszcze zapytam, czy jest możliwość zakupu numerów archiwalnych w formie wysyłki, począwszy od roku 2000, skończywszy bodajże na 2004. Jeżeli tak, to resztę kwestii omówię drogą telefoniczną.
|
|
, Member
|
MrHush: [rgb] pisał nie tylko Subiektywnie, ale też wszystkie newsy! A w tym numerze, jak widzisz, jest kilka jego większych tekstów. A Haszak... napisał przecież temat numeru, czyli megazapowiedź Cywilizacji 5! Zdradzę, że w numerze 4/2010 też jest duży tekst Haszaka.
Info o numerach archiwalnych znajdziesz w stopce najnowszego wydania.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
A ja zachowam się niczym dziecko neo i napiszę dawajcie Fpsa  .A tak na poważnie gratulacje Cywilizacji legendarna gierka  .
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Może jak już tylu redaktorów odwiedza forum to forum ruszy do przodu, zaczynając od możliwości zmiany avatara ; D
|
|
, Member
|
thekrzychu2000: jest sporo fps-ow w tym numerze: Necrovision, Metro 2033... ;P
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
 Quentin,ale urwał,ale to było dobre  .No tak faktycznie,ale jako pełniak nie zaszkodzi zresztą skoro o nich mowa jestem zaskoczony,że trzy miesiące pod rząd nie pisze o czyszczeniu są wydawane w Polsce od firmy Techland  .Wiem głupie to było  .
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Przeczytałem już gdzieś połowę numeru, więc mogę w końcu coś napisać. Zaczynając od okładki, to jest powyżej średniej, nie wiem czego wszyscy się jej tak czepiają... Oczywiście "tylna okładka" sto razy lepsza, w końcu AvP  Civilization 5 mnie nie zainteresowało, to nie mój gatunek. Wielki plus za zlikwidowanie działu konsolowego, który dla mnie był z wiadomych przyczyn nie potrzebny. Trendy (o sztuce) bardzo ciekawe, było w nim wiele przykładów art gamesów, które same w sobie są niezwykłe. Teksty - jak zwykle, a Koso nie bał się pojechać po bandzie - brawa za te 2 dla Vancouver  Jojoy & Padie w tym miesiącu niezwykle trafne - "Shepard? Nie ma pojęcia na co się porywa" ten tekst słyszałem chyba dwadzieścia razy, niedobrze sie robi  ! Alek byŚledziu pokazał klasę, umiejętnie nie poprowadził akcji do przodu i wycisnął z jednego obrazka maksymalną dawkę humoru  Co do pełniaków, to dzięki za Shadowgrounds, jak skończę DMC4, to na pewno się za niego zabiorę.  Jedyną rzeczą, jaka mnie rozczarowała, to "gorący temat okładkowy", ale to już sprawa gustu... @ KRL najlepszego, niech Dorotka wyrośnie na taką, o jakiej marzysz  @ Cubituss, trudno będzie się odzwyczaić od Twoich tekstów, to wielka strata dla PLAYa. Ale jak mawiasz: GL HF
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 6/16/2004 Posty: 2
|
@MrHush - właściwie to miałem niezły okres zawodowo od lata, trafiło mi się pisanie o filmach pozwalające podreperować budżet. No ale narobiliśmy za dużo na zapas i jest przerwa do odwołania  . A pisanie próżni nie znosi, ja przechodzę tę grę na hardzie - utrzymuję się wyłącznie z tekstów
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Numer naprawdę w dechę. Okładka wporzo, temat numeru jeszcze bardziej (podłechtaliście mnie nim troszkę), całkiem fajne pełniaki, żyć nie umierać. A teksty ? Zapowiedź Brink'a, Just Cause, recenzja Mass Effect'u oraz trendy i felieony naprawdę super. Po przeczytaniu komiksiku niestety znów zacząłem żałować, że Śledziu nie tworzy na łamach pisma. Nie wiem czemu, ale humor i styl rysowania KRL jakoś mi nie pasuje. Fin
|
|
, Member
|
foidek: dzięki za miłe słowa. Śledziu tworzy - przecież kazdy odcinek Jojoy i Padie to jego dzielo, w tym numerze jego jest też rysunek przy felietonie Koso. Za miesiąc też będzie coś więcej niż tylko pasek JiP. a poza tym czasami Śledź coś do PLAYA pisze, jak felietonik chocby!
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
[rgb]: A widzisz, pisałeś newsy. Apelowałem o to kilkakrotnie, aby dosłownie wszystkie materiały były podpisywane. Zostałem wyprowadzony z zakłopotania po czasie. I obyś jak najdłużej grał  Quentin: Zdradzaj kto został Twoim zastępcą oraz kogo mianowałeś na redaktora prowadzącego, chyba, że w tej kwestii zmiany nie zostały dokonane. Tak szczerze powiedziawszy, ostatnie informacje jakie były zawierane w piśmie na temat redaktora prowadzącego pamiętam bodajże z roku 2005. Wtedy to - jak się nie mylę - Elektryczny miał ów posadę. Podobno są planowe pewne zmiany. Zapewne usunięcie działu konsolowego to jedna z nich. Jakie będą kolejne? Można liczyć na jakieś wcześniejsze info, czy zostanie dochowana tajemnica w postaci przyszłego prezentu?
|
|
, Member
|
MrHush: do ekipy dołączył ManJAk! co do zmian w piśmie - wszystko w swoim czasie :>
|
|
|
Guest |