|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
Czesioooo, będziesz kupował grę do której już się zniechęcasz, po to żeby tylko przetestować? Do czego są Demówki?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
goOd_Master pisze:Czesioooo, będziesz kupował grę do której już się zniechęcasz, po to żeby tylko przetestować? Do czego są Demówki? Nie no, jeśli w Twoim rozumowaniu "wypróbowanie" jest równoznaczne z zakupem gry, to spoko. Fajnie masz. Ja mam kolegów jeszcze. A jeśli chodzi o demówki, to właśnie o to miałem na myśli pisząc "wypróbuję". BTW gdzie ja napisałem, że grę zakupię ? Wskaż mi.
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
W mojej szkole tylko ja gram w gry, nikt nic niema poza gta:sa. Więc mam wykształtowane myślenie że jak mam w coś grać to trzeba to kupić. Nie napisałeś że zakupisz, ale zrozumiałem to tak że masz zamiar kupić, jak coś to sory
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Gra jest warta zakupu. Podobno jest genialna.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
We wtorek dostanę grę to zdam relację.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
Oczywiście, wierzymy ci, że oryginał...
|
|
|
Pawsik, ja natomiast słyszałem, ze jest beznadziejna. Ludzie mówią, że jest ciągła powtarzalność zadań i ogólny model jazdy nie zachwyca, a wybuchów jest aż nadmiar. Mówią też, że poza dobrą grafiką, to ta gra jest "ścierwem" (cytuję).
|
|
|
Czesioooo Plusami gry mogą być: multi na 8 osób i split screen, nawet na PC, proste sterowanie, także na klawiaturze, wygląd i udźwiękowienie, cena. Z miłą chcęcią bym sprawdził czy tak jest na pewno   Spyker Chyba piracką wersję :/
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Tam jest multiplayer online i jakieś punkty za wyścigi ?
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
mialem chiwlke czasu i sprawdzilem gre (tylko single player na multi juz nie bylo czasu). moje zdanie? straaaaaszna nedza. model jazdy jest mowiac dosadnie wziety z dupy- chociaz mozna wziasc pod uwage ze mial taki byc zeby nabijac pkt za drifty ale to nie jest pewne. grafika jest ladna chociaz nie tak genialna jak miala byc, samochody to rowniez porazka bo wygladaja jakos tak bezosobowo (wiem wiem- samochody bezosobowo ale to okreslenie pasuje dobrze), grywalnosc tez jest mala- jak mowilem mialem malo czasu na sprawdzenie ale odchodzilem od niej bez bolu serca i z przekonaniem ze nigdy jej nie kupie a jak dostane to sprzeadam.jedyne co mozna zaliczyc na plus tej grze to efekty specjalne ale tez nie wszystkie. te wybuchy ktorymi tak sie szczycili gry sa slabe- chodzi o tekstury ognia bo pyl wyglada ladnie. podobal mi sie dzwig padajacy na droge czy walacy sie budynek no ale to tylko dwie rzeczy ktore zaliczam na plus takiej produkcji... slabo nie? jak chcecie- kupcie i zagrajcie ale jeszcze radze sprawdzic gre wczesniej zeby nie bylo rozczarowan.
|
|
|
Dzięki kubaaa67. Twoja opinia potwierdziła tylko moje obawy co do tej gry i dlatego też nie kupię jej.
|
|
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
Czesioooo pisze:Dzięki kubaaa67. Twoja opinia potwierdziła tylko moje obawy co do tej gry i dlatego też nie kupię jej. w koncu od tego jest to forum  ale nie chce zeby bylo tez tak ze kogos "odciagam" od gry. ja po prostu przedstawiam swoje uczucia na temat gry a ta po prostu jest delikatnie mowiac slaba ale jesli ktos ma silne watpliwosci to najlepiej jakby mial mozliwosc sprawdzic u kumpla ktory sie poswiecil i kupil bo nie ma co robic z kasa badz na jakies demowce ale dla mnie i to i to strata cennego czasu- powaznie az taka jest slaba...
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Zagraj w demko i przekonaj sie sam ; p
|
|
|
Czytałem kilka recenzji i oglądałem wiele gameplayów. I one IMO nie powalają. Opinia jednego z userów (kubaaa67) także nie jest zbyt przychylna. Dlatego też wolę nie kupować, żeby się nie rozczarować. Na pobieranie demka nie mam czasu, ale jeśli będzie w którymś czasopiśmie, to pewnie sam sprawdzę. Jeśli nie - trudno.
|
|
|
widzu pisze:Jeszcze tylko miesiąc. No prawie, czekamy do 21.05.2010
Ja będę musiał czekać do 21.05 2015 :/ może wtedy zagram w te grę 
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 6/13/2010 Posty: 6
|
Gra jest bardzo fajna, nie wiem czego wy chcecie od modelu jazdy, który jest bardzo przyjemny, na dodatek każde auto prowadzi się inaczej. Grafika również jest bardzo ładna a wszystkie zastosowane efekty wręcz powalają : ) PO pewnym czasie do gry jednak wkrada sie nuda. Dlatego warto robić sobie odstępy w trakcie gry.
|
|
|
Gra w serwisie www.grasz.org dostała ocenę 7.0 plusy Zalety: + oldschoolowy splitscreen + relatywnie niskie wymagania systemowe + "pokazy siły" + świetnie zaprojektowane trasy minusy Wady: - zbyt szybko odkrywa wszystkie możliwości - ograniczenie do 30 klatek na sekundę
|
|
|
Guest |