Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 2/2010 Opcje
Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 15:06:27

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/25/2009
Diablo 3, Crisis 2, DNF, Warhound, Chrome 2, Medal of Honor nowy ? nie wiem strzelałem. Applause
Neelah
Wysłane: 16 lutego 2010 15:19:35

Przyłączony: 7/19/2008
Wszystkie gry które wyżej wymieniłeś wiadomo że wyjdą na 100%, cubiemu chodziło zapewne o te gry które nikt nie wie ze mialyby wyjsc
Polecam przeczytanie artykułu, w ktoryms playu niedawnym był "10 najbardziej oczekiwanych gier, które nie wiadomo czy wyjdą", to zaloze sie ze Cubi mowil o ktorejs z nich

Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 15:39:23

Neelah pisze:
Wszystkie gry które wyżej wymieniłeś wiadomo że wyjdą na 100%, cubiemu chodziło zapewne o te gry które nikt nie wie ze mialyby wyjsc
Polecam przeczytanie artykułu, w ktoryms playu niedawnym był "10 najbardziej oczekiwanych gier, które nie wiadomo czy wyjdą", to zaloze sie ze Cubi mowil o ktorejs z nich

Warhound, Chrome 2 - miały dawno wyjść no i Dead Island jeszcze.
Neelah
Wysłane: 16 lutego 2010 15:41:01

Ehh przeczytaj jeszcze raz mojego posta
Chodzi o gry które nie wiadomo czy wyjdą, czaisz? nikt nie jest pewny, tak jak diablo 3 kiedyś nikt nie widzial czy wyjdzie na pewno, tylko byly pogloski

Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 15:45:55

Neelah pisze:
Ehh przeczytaj jeszcze raz mojego posta
Chodzi o gry które nie wiadomo czy wyjdą, czaisz? nikt nie jest pewny, tak jak diablo 3 kiedyś nikt nie widzial czy wyjdzie na pewno, tylko byly pogloski

Ja to powiem tak standardowo moim zdaniem nowy numer Play będzie można sobie wsadzić wiadomo gdzie Applause Jednak to jest tylko moja opinia. Ja na szczęście już tego nie czytam, bo szkoda mi pieniędzy na makulaturę. Gry dają strasznie słabe już od bardzo dawna. Nawet znajomi nie kupują tego.
Neelah
Wysłane: 16 lutego 2010 15:49:39

I jeszcze idiotycznie zmieniasz temat bo dalej nie wiesz o co mi chodzi ; P

Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 15:52:39

Neelah pisze:
I jeszcze idiotycznie zmieniasz temat bo dalej nie wiesz o co mi chodzi ; P

Wiem o co ci chodzi kalafiorze, więc jak chcesz debatować to możesz wymienić te tytuły to powiem ci co może być, a co nie.
Czesioooo
Wysłane: 16 lutego 2010 16:23:19

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker, ja już Ci powtarzałem kilka razy - jeśli nie czytasz PLAY'a, to NIE OCENIAJ GO ! Aż tak ciężko Ci zrozumieć, że Twoja opinia w tej sprawie jest śmieszna, żałosna, debilna i niepotrzebna ? (zresztą jak spora część Twoich wypowiedzi) Sałato ! Skończ z ciągnięciem dalej, bo to nic nie zmienia...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
foidek
Wysłane: 16 lutego 2010 16:35:28

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 6/14/2008
Stawiam na Duke Nuke'a.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Ghoran
Wysłane: 16 lutego 2010 16:45:25

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Dajcie na luz Warzywka moje drogie bo wezmę jakieś ostrze i zrobię sałatkę.
Czesioooo
Wysłane: 16 lutego 2010 16:49:31

Ghoran, mógłbyś podać datę zapowiedzi, jeśli takową znasz ? Niestety Cubituss nie podał żadnej informacji na temat zapowiedzi...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
piter1996
Wysłane: 16 lutego 2010 16:50:32

Przyłączony: 3/10/2009
foidek pisze:
Stawiam na Duke Nuke'a.

Tak, pierwsza myśl skłania od razu do Duke Nukem. Trzeba przyznać, że DN na okładce z takim Newsem to by było... no, brak słów Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Ghoran
Wysłane: 16 lutego 2010 16:54:17

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Czesioooo pisze:
Ghoran, mógłbyś podać datę zapowiedzi, jeśli takową znasz ? Niestety Cubituss nie podał żadnej informacji na temat zapowiedzi...

Napiszę to po raz stotrzydziestyósmy: nie pracuję w żadnym piśmie wydawnictwa Axel Springer. Osobiście znam tylko dwie osoby piszące do pism komputerowych (w tym tylko jedna z tych dwóch pisze o grach). Nie biorę żadnego udziału w tworzeniu pisma i do chwili ukazania się oficjalnej zapowiedzi wiem dokładnie tyle samo co Wy.

A zapowiedź numeru pojawi się 2010/02/18 o godzinie 00:00 Applause
Serio.
Czesioooo
Wysłane: 16 lutego 2010 16:56:51

Ghoran, ale ja nie mówiłem, że pracujesz Applause Zdaje mi się (możliwe, ze mi się zdaje), ale kiedyś chyba to Ty wrzuciłeś zapowiedź (w dzień premiery pisma, ale przynajmniej), więc myślałem, że wiesz na kiedy jest planowana. Mowy o tym, że pracujesz w AS nie było Applause.
EDIT:
Nie zdawało mi się Applause Ghoran wrzucał zapowiedź (nie oficjalną, ale zawsze) do numeru 2/2010.

razor111
Wysłane: 16 lutego 2010 16:58:18

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/5/2009
Ghoran: północ... dlaczego to zawsze musi być północ? Applause

Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 17:03:03

Ghoran zamienia się w coś innego i pisze na forach. Applause
foidek
Wysłane: 16 lutego 2010 17:08:41

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 6/14/2008
Czesioooo, przecież jak rzecze Cubi

play_Cubituss pisze:
Anyways, z tego gorąca wynika też fakt, że zabronili nam wyraźnie chwalić się okładką i tematem przed premierą

to zapowiedzi nie będzie, bo ktoś tam (pewnie producenci) im zabronił pisać przed 18., więc Ghoran nawet jeśliby wiedział to i tak by nie powiedział.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
MrHush
Wysłane: 16 lutego 2010 17:12:51

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
A ja obstawiam Project V13 jeśli się nie pomyliłem w tytule. Zresztą, w takim wypadku zapowiedź przed wydaniem numeru byłaby błędem. Lepiej poczekać do ostatniego momentu i zaskoczyć publiczność.
Sądziłem, że na forum gościmy czytelników, a nie osoby postronne, które gówno wiedzą i je jedzą Applause Metafora.
Czesioooo
Wysłane: 16 lutego 2010 17:18:13

MrHush pisze:
Sądziłem, że na forum gościmy czytelników, a nie osoby postronne, które gówno wiedzą i je jedzą Applause Metafora.

Czy dobrze myślę o kim mówisz ? Użytkownik, którego nick zaczyna się literą "S" a kończy literą "r" ? Applause

Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 18:04:25

Nie nie chodziło mu o S, ale nie muszą czytać aby móc sobie oglądać forum itd. Prawda. Applause
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum