|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Diablo 3, Crisis 2, DNF, Warhound, Chrome 2, Medal of Honor nowy ? nie wiem strzelałem.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Wszystkie gry które wyżej wymieniłeś wiadomo że wyjdą na 100%, cubiemu chodziło zapewne o te gry które nikt nie wie ze mialyby wyjsc Polecam przeczytanie artykułu, w ktoryms playu niedawnym był "10 najbardziej oczekiwanych gier, które nie wiadomo czy wyjdą", to zaloze sie ze Cubi mowil o ktorejs z nich
|
|
|
Neelah pisze:Wszystkie gry które wyżej wymieniłeś wiadomo że wyjdą na 100%, cubiemu chodziło zapewne o te gry które nikt nie wie ze mialyby wyjsc Polecam przeczytanie artykułu, w ktoryms playu niedawnym był "10 najbardziej oczekiwanych gier, które nie wiadomo czy wyjdą", to zaloze sie ze Cubi mowil o ktorejs z nich Warhound, Chrome 2 - miały dawno wyjść no i Dead Island jeszcze.
|
|
|
Ehh przeczytaj jeszcze raz mojego posta Chodzi o gry które nie wiadomo czy wyjdą, czaisz? nikt nie jest pewny, tak jak diablo 3 kiedyś nikt nie widzial czy wyjdzie na pewno, tylko byly pogloski
|
|
|
Neelah pisze:Ehh przeczytaj jeszcze raz mojego posta Chodzi o gry które nie wiadomo czy wyjdą, czaisz? nikt nie jest pewny, tak jak diablo 3 kiedyś nikt nie widzial czy wyjdzie na pewno, tylko byly pogloski Ja to powiem tak standardowo moim zdaniem nowy numer Play będzie można sobie wsadzić wiadomo gdzie  Jednak to jest tylko moja opinia. Ja na szczęście już tego nie czytam, bo szkoda mi pieniędzy na makulaturę. Gry dają strasznie słabe już od bardzo dawna. Nawet znajomi nie kupują tego.
|
|
|
I jeszcze idiotycznie zmieniasz temat bo dalej nie wiesz o co mi chodzi ; P
|
|
|
Neelah pisze:I jeszcze idiotycznie zmieniasz temat bo dalej nie wiesz o co mi chodzi ; P Wiem o co ci chodzi kalafiorze, więc jak chcesz debatować to możesz wymienić te tytuły to powiem ci co może być, a co nie.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker, ja już Ci powtarzałem kilka razy - jeśli nie czytasz PLAY'a, to NIE OCENIAJ GO ! Aż tak ciężko Ci zrozumieć, że Twoja opinia w tej sprawie jest śmieszna, żałosna, debilna i niepotrzebna ? (zresztą jak spora część Twoich wypowiedzi) Sałato ! Skończ z ciągnięciem dalej, bo to nic nie zmienia...
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Stawiam na Duke Nuke'a.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
Dajcie na luz Warzywka moje drogie bo wezmę jakieś ostrze i zrobię sałatkę.
|
|
|
Ghoran, mógłbyś podać datę zapowiedzi, jeśli takową znasz ? Niestety Cubituss nie podał żadnej informacji na temat zapowiedzi...
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
foidek pisze:Stawiam na Duke Nuke'a. Tak, pierwsza myśl skłania od razu do Duke Nukem. Trzeba przyznać, że DN na okładce z takim Newsem to by było... no, brak słów 
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
Czesioooo pisze:Ghoran, mógłbyś podać datę zapowiedzi, jeśli takową znasz ? Niestety Cubituss nie podał żadnej informacji na temat zapowiedzi... Napiszę to po raz stotrzydziestyósmy: nie pracuję w żadnym piśmie wydawnictwa Axel Springer. Osobiście znam tylko dwie osoby piszące do pism komputerowych (w tym tylko jedna z tych dwóch pisze o grach). Nie biorę żadnego udziału w tworzeniu pisma i do chwili ukazania się oficjalnej zapowiedzi wiem dokładnie tyle samo co Wy. A zapowiedź numeru pojawi się 2010/02/18 o godzinie 00:00 Serio.
|
|
|
Ghoran, ale ja nie mówiłem, że pracujesz  Zdaje mi się (możliwe, ze mi się zdaje), ale kiedyś chyba to Ty wrzuciłeś zapowiedź (w dzień premiery pisma, ale przynajmniej), więc myślałem, że wiesz na kiedy jest planowana. Mowy o tym, że pracujesz w AS nie było  . EDIT: Nie zdawało mi się Ghoran wrzucał zapowiedź (nie oficjalną, ale zawsze) do numeru 2/2010.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/5/2009 Posty: 270
|
Ghoran: północ... dlaczego to zawsze musi być północ? 
|
|
|
Ghoran zamienia się w coś innego i pisze na forach.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Czesioooo, przecież jak rzecze Cubi play_Cubituss pisze: Anyways, z tego gorąca wynika też fakt, że zabronili nam wyraźnie chwalić się okładką i tematem przed premierą to zapowiedzi nie będzie, bo ktoś tam (pewnie producenci) im zabronił pisać przed 18., więc Ghoran nawet jeśliby wiedział to i tak by nie powiedział.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
A ja obstawiam Project V13 jeśli się nie pomyliłem w tytule. Zresztą, w takim wypadku zapowiedź przed wydaniem numeru byłaby błędem. Lepiej poczekać do ostatniego momentu i zaskoczyć publiczność. Sądziłem, że na forum gościmy czytelników, a nie osoby postronne, które gówno wiedzą i je jedzą  Metafora.
|
|
|
MrHush pisze:Sądziłem, że na forum gościmy czytelników, a nie osoby postronne, które gówno wiedzą i je jedzą  Metafora. Czy dobrze myślę o kim mówisz ? Użytkownik, którego nick zaczyna się literą "S" a kończy literą "r" ? 
|
|
|
Nie nie chodziło mu o S, ale nie muszą czytać aby móc sobie oglądać forum itd. Prawda.
|
|
|
Guest |