|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 337
|
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaką ocenę dostała gra Ninja Blade? Bardzo proszę.
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Chyba dostał ocenę 7/10.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,000
|
subzero - 7/10 to dobra ocena nawet. W CD-Action ją dali, więc dzisiaj wezmę od kumpla grę, bo wygląda naprawdę dobrze. Lubię tego typu gry i zacznę grać.
|
|
Przyłączony: 10/15/2007 Posty: 340
|
Jedna rzecz jest denerwująca - i wcale nie chodzi mi o sam fakt czyszczenia magazynów i tak fulle z PLAY-a rzadko instaluję, niestety pod tym względem trochę kulejecie. Ale jak już żadnych fulli nie macie to moglibyście zrobić zestaw ze starym numerem po normalnej oraz wersja bez starego numeru np. za pół ceny. Niby 5zł to nie jest dużo, ale tu chodzi o możliwość wyboru, tak dla zasady.
Numer i tak kupiłem, bo PLAY-a kupuję głównie dla tekstów. Na razie ich jeszcze nie ocenię, bo dopiero zacząłem czytać.
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 526
|
Dało by radę zrobić Alex Projekt na dwie strony tak jak w dawnych PLAY'ach? Komiks fajny ale trochę za mało jak na cały miesiąc.
|
|
Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 244
|
Potwierdzam GARY93 mądrze pisze ale nie liczył bym bo w którymś numerze był list na ten sam temat i redakcja sie nie zgodziła
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,883
|
GARY93 pisze:Dało by radę zrobić Alex Projekt na dwie strony tak jak w dawnych PLAY'ach? Komiks fajny ale trochę za mało jak na cały miesiąc.
Kiedyś jeden z redaktorów albo Ghoran powiedział coś takiego: "Gdy daliśmy 8 Bita na dwie strony to stracił on na śmieszności i teraz nie chcemy popełniać tego błędu"
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,158
|
[Quote:]Gdy daliśmy 8 Bita na dwie strony to stracił on na śmieszności i teraz nie chcemy popełniać tego błędu A co z serią 8-bit? Kiedy znowu ruszy?
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
widzu w PLAYu już raczej nie ruszy.
|
|
|
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,194
|
LuckyKiller pisze:widzu w PLAYu już raczej nie ruszy. No mam dobra wiadomość w tym względzie prosto z Bloga Śledzia cytuję "...oraz stripy i plansze do Playa, bo gościnnie wystąpię zamiast KRLa...." http://mrherring.blogspot.com/2010/01/becikowe-recenzowane-i-znikane.html
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,158
|
Spójrz w linka, przerwa od 1 września. Pytałem się o to. Wiem, że nie ten dział, ale przy okazji wspomnienia o tym komiksie spytałem się. Zresztą NERDZ znowu nie ma. Śledziu, co z tobą ?!
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/17/2009 Posty: 32
|
Mi tam pasuje Alek projekt na jedną stronę. No, akcja szybka, a my jak tylko kupimy Play'a, to po zobaczeniu recenzji od razu skoczymy do komiksu zobaczyć jak Alkowi idzie.
|
|
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 482
|
Kiedy zapowiedź PLAY 3/2010 ? Bo ma być w nim dużo Exclusive'ów.
|
|
|
Za 2 dni.
|
|
Przyłączony: 8/18/2007 Posty: 57
|
KamZ123 pisze:Kiedy zapowiedź PLAY 3/2010 ? Bo ma być w nim dużo Exclusive'ów. Zapowiedź ukaże się w tym tygodniu - postaram się, żeby było to trochę przed czwartkiem  .
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 33
|
To tak właściwie, kiedy nowy PLAY wychodzi? W czwartek? Myślałem, że już w poniedziałek... :>
|
|
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
W czwartek, 18 lutego.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Temat okładkowy następnego PLAYa jest chyba najgorętszy w historii. Jeśli nic się nie spieprzy (fingers crossed) to PLAY będzie miał pierwszą zapowiedź na świecie bardzo wyczekiwanej gry - wyczekiwanej (nie oczekiwanej) ponieważ mało kto się spodziewa, że ta gra w ogóle powstaje Anyways, z tego gorąca wynika też fakt, że zabronili nam wyraźnie chwalić się okładką i tematem przed premierą i wprawdzie Quentin mógłby wszystko zwalić na mnie - bo to jeszcze w jakiejś cząstce mój numer - to postanowił tego nie robić, i chwała mu za to. Expect the unexpected.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,565
|
No i PLAY wie jak co zrobić żeby ludzie zapomnieli o pełniakach ;+)
|
|
|
Guest |