Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 2/2010 Opcje
Pawsik
Wysłane: 15 stycznia 2010 18:25:54

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 12/14/2008
Jakie można znaleźć archiwalne numery Playa ?

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
MrHush
Wysłane: 15 stycznia 2010 18:43:49

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Foidek, czułem się odosobniony. Teraz wiem, że jest nas co najmniej dwóch Applause
piter1996
Wysłane: 15 stycznia 2010 20:32:13

Przyłączony: 3/10/2009
Ok, mi się trafił numer z Fahrenheitem. I co z tego? Nic. Więc przejdę do rzeczy:
W tym miesiącu trendy i retro po prostu wgniatają w ziemię! Czyta się niezwykle przyjemnie (jak zwykle). Jak tak na razie przerzucałem strony, wybałuszyłem gały na Dead Space 2. Applause Nie mam pytań! Design na najwyższym światowym poziomie! Już od kilku miesięcy zauważyłem, że stajecie się coraz lepsi i tak trzymać! I nie mam żadnych pretensji do czyszczenia magazynów...
Tym razem komiks KRLa się udał. "Czy nasz pilot nie jest przypadkiem ślepy na jedno oko? Swoje jedyne oko..." Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na śmierć albo na ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

kpw_pl
Wysłane: 15 stycznia 2010 22:02:50

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/20/2009
a mi się drugi raz trafił numer z podsumowaniem roku 2008...
co mi się podoba - tekst o AVP, choć ostatnio tyle o nim piszecie, że zaczyna mnie to nudzić jak przy MW 2. Niezłe podsumowanie roku choć wyobrażałem sobie coś innego. Fajnie że pojawiły się dwa felietony. Oraz beta test LoL-a, chyba mnie do niego przekonaliście bo lubię tego typu mody w WarCrafcie.
co mi się nie podoba - myślę, że na newsy można by przeznaczyć max 4 strony bo i tak większość czytelników czyta na portalach tego typu rzeczy jak np. Gamezilla. Oraz tradycyjnie, według mnie niepotrzebny plakat. Zamiast niego moglibyście pisać o grach mmo o których w liście wspomina ,,witti". Oraz nie podoba mi się, że trochę olewacie swoją stronę i czytelników - na żadnego mojego maila NIGDY nie dostałem odpowiedzi jeżeli nie ukazał się w piśmie a sama strona... Nie ma na niej nawet informacji o nowym numerze.
Hitman_C47
Wysłane: 16 stycznia 2010 11:47:28

Przyłączony: 10/13/2008
Słaby numer, nawet nie z powodu czyszczenia... Te wszytkie recki czytałem w CD-A, żadnych ciekawych tekstów. Nic ciekawego. Nawet żałuję tej dyszki przeznaczonej na Playa z przyzwyczajenia. Play coraz bardziej IMO spada. :/ I te 2/10 dla Rogue Warrior, a dla Venetici w poprzednim numerze 7/10...

Zapraszam wszystkich do gry w Shakes & Fidget - The Game
Mój nick: Hitmanos

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.
Ghoran

keeveek
Wysłane: 16 stycznia 2010 13:53:19

Przyłączony: 6/21/2009
To jest ciekawe. Ja trafiłem na numer z lipca 2008 z Project I.G.I. 2 na coverku. Można też porównać postęp, jaki w playu miał miejsce przez ten cały czas - numer z 2008 roku jest nieciekawy pod względem wizualnym, każda strona prawie taki sam układ, taki sam kolor tła, nic na czym można by zawiesić oko. Jednak było tych kilka stron więcej które przydałyby się nowemu playowi żeby można było o nim mówić jak o piśmie do czytania, nie do grania na poważnie.

Co innego komputer śwait gry, gdzie tekstu ostatnio jest w zasadzie odrobinę więcej niż w CD-Action! I to mi się podoba!

A jak nie pasują wam numery z czyszczeniami to ich nie kupujcie. Jak na razie praktyka pokazuje, że numery z czyszczeniami sprzedają się TAK SAMO jak zwykłe numery, a w niektórych przypadkach nawet LEPIEJ. Dlaczego więc redakcja i zwłaszcza WYDAWCA mieliby porzucić pomysł, który przynosi zyski (nie muszą kupować licencji na nowy tytuł wiec zysk się zwiększa) ?
Artyliusz
Wysłane: 16 stycznia 2010 20:19:32

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/22/2008
Kupiłem najnowszy numer 2/2010, który zawierał oprócz aktualnego wydania 3 inne: 1/2008, 4/2008 i 6/2009. Jestem z tego zadowolony, bo wypełniła mi się jedna luka z wydaniem, które jeszcze nie miałem.
Zacząłem dopiero analizować zawartość pisma, ale wkrótce dodam też i ja moją sugestie.

range">Markolf- Twój przegląd czasopism.
majan_pl
Wysłane: 16 stycznia 2010 22:42:22

Ranga: Młody padawan

Przyłączony: 6/26/2008
Ja dorwałem pleja z tymi numerami: 3/2005 (okładka rox ;D) właśnie z tego miałem płytę(skoki narciarskie 2004 i Sudden Strike II); 4/2008 czyszczenie; 6/2009 czyszczenie (lol).
Osobiście chciałbym dorwać znów numer z hirosami (mój pierwszy, miałem go już w czyszczeniu ale chcę 3 egzemplarz ze względu na gierkę Applause) lub z serious samami (mam gry ale bym poczytał też co nieco.
Na razie wchłaniam jeszcze newsy z pisma z alienem na okładce
MrHush
Wysłane: 17 stycznia 2010 00:34:45

3/2005 Applause no to ładny archiwal zgarnąłeś Applause Nie spodziewałem się, że aż takie stare są dodawane. Chyba, że jestem taki niedoinformowany.
Neelah
Wysłane: 17 stycznia 2010 11:49:47

Przyłączony: 7/19/2008
Ja miałem w pakiecie łącznie 3 playe, play z czyszczeniem i dodany do niego... kolejny play z czyszczeniem, czyli in the end i tak zostalem bez plytki ~~

piter1996
Wysłane: 17 stycznia 2010 11:54:16

Przyłączony: 3/10/2009
Artyliusz pisze:
Kupiłem najnowszy numer 2/2010, który zawierał oprócz aktualnego wydania 3 inne: 1/2008, 4/2008 i 6/2009

Fajnie ci, też bym chciał 1 i 4/2008, bo mój "dodatkowy" numer 4/2009 leży nieotwierany w półce na niepotrzebne gazety Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na śmierć albo na ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

keeveek
Wysłane: 17 stycznia 2010 15:29:40

Przyłączony: 6/21/2009
Neelah pisze:
Ja miałem w pakiecie łącznie czy playe, play z czyszczeniem i dodany do niego... kolejny play z czyszczeniem, czyli in the end i tak zostalem bez plytki ~~
Nie wiem jak to możliwe, chyba jesteś jedynym człoewiekiem na ziemi, któremu się to przytrafiło. Jeżeli trafiasz na numer z czyszczeniem a w nim numer z czyszczeniem to powinien być jeszcze jeden numer w któym jest płytka.
Neelah
Wysłane: 17 stycznia 2010 17:27:02

Przyłączony: 7/19/2008
Tak czy siak je mam bo kupuje regularnie wiec na nic mi te numery, jedyne co moge z nimi zrobic to komus dac/sprzedac ..

Arturano
Wysłane: 18 stycznia 2010 10:42:32

Przyłączony: 1/26/2009
Ja miałem 6/2009 z IGI 2 i dodatek na konsole. Czytając powyższe komentarze -u mnie cieniutko.

GARY93
Wysłane: 18 stycznia 2010 14:21:30

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 6/17/2009
Poszukam w całym mieście, jeżeli nie znajdę dodatku, którego nie mam( wątpie) nie obrażę się i nie zfocham, ale mówi się trudno i lekki żal, że do mojej listy gier nie wpłyną nowe tytuły.
Osobiście chciałbym znaleść PLAY 3/09, czytam od roku ale ten numer jakoś mnie ominął.

Dla pewności

foidek
Wysłane: 18 stycznia 2010 14:52:52

Przyłączony: 6/14/2008
Numer nie jset taki zły. Fakt, okładka nie jest jakaś tam ekstra, ale ogólnie nie przepadam za Play'owymi, gdyby zrobić jakąś bardziej mroczną, doroślejszą, a nie tak kolorową to by było coś. Ale nie o okładkę przecież w gazecie chodzi nie nie wieszałbym na niej psów. Przyjemnie mi się czytało zapowiedź Kane & Lyncha 2, Bioshocka 2 i nowego AvP. Co do recenzji to Runaway był nawet wprzo wraz z Serious Samem. Nie rozumiem tylko dlaczego daliście tak długą recenzję Rogue Warrior, strona byłaby aż nad to. A felietony i retro - bomba.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
LuckyKiller
Wysłane: 18 stycznia 2010 17:35:06

Przyłączony: 3/20/2009
Ja dostałem numer który już mam ale to nieważne bo nowy jest fajny. Najbardziej podobał mi się "poetycki" tekst Śledzia. Niech pisze więcej! Applause

UP THE IRONS!
Pawsik
Wysłane: 19 stycznia 2010 11:37:18

Przyłączony: 12/14/2008
Nowego Playa jeszcze nie kupiłem :/

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
GARY93
Wysłane: 19 stycznia 2010 14:56:31

Przyłączony: 6/17/2009
Trafiłem na 7/08, wzięłem i się cieszę. W sumie taka reedycja nie jest zła, no chyba ,że ma się wszystkie numery.

Dla pewności

MrHush
Wysłane: 19 stycznia 2010 23:30:17

Przeczytałem calutki numer, od deski do deski. Stosunkowo nie było o czym pisać w dziale testowym. Trzy strony newsów - bardzo dużo. Spodziewałem się innej formuły podsumowania 2009 roku, ale i ta przypadła mi do gustu. Tak, inaczej. Przy braku recenzji, wypełniliście te luki publicystyką. I fajnie, właściwie ona mnie najbardziej w tym momencie interesuje w PLAYu. Pojąłem już, dlaczego poświęciliście, aż dwie strony na takiego crapa jakim jest Rogue Warrior. Popadłem w zdumienie, że gra została wypuszczona przez Rebellion. Żeby się już nie rozdrabniać, na koniec powiem Wam, że jestem po raz kolejny (jak zawsze) usatysfakcjonowany.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum