|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Jakie są zestawy czyszczeń bardzo mnie to ciekawi.
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
subzero pisze: dostałem dwa PLAY-e, PLAY-a 6/2009 w którym było Czyszczenie i 6/2008 z Splinter Cell Pandora Tommorow Jaki "farciarz", z okazji czyszczenia dostałeś dodatkowy numer z poprzedniego czyszczenia wraz z dodanym numerem ? Szacun ziom ! Komuś też się to zdarzyło, a może dostał ktoś ponad 4 magazyny (czyszczenie z czyszczenia czyszczeń) ? Ja miałem tylko dwie gazety, łeee. A swoją drogą numer całkiem spoko, dwa razy więcej felietonów do dwa razy więcej przyjemności.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 10/19/2008 Posty: 89
|
dederwują mnie już te czyszczenia jak już mają czyścić to niech dadzą jakiś fajny stary numer np. sprzed 3 lat??bo niektóre numery mam podwójnie a jeden bede miał po tym już potrójnie.no bez jaj.może zamiast takich czyszczeń zrbić bromocje 3 PLAY'e za 2 dych??ale pleje takie sprzed 3,4,5 miesięcy??.Aha i pod względem fulli już dawno został w tyle co do CDA.po titan quescie i Devil May Cry 4 to nieżle przegrywają.okładka tego numeru bardzo słaba.kupie głównie ze względu na AvP.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/14/2009 Posty: 146
|
Na razie się za bardzo nie wypowiem,bo dopiero zacząłem czytać.A co do tego czyszczenia mi nie przeszkadzają,ale wolałbym jakieś starsze numery.Mi się trafił nr 4/2009 z Fahrenheitem.Cieszyłbym się jak głupi,ale ten numer już posiadam.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
A mnie się podoba, bo akurat numer, który jest dołączony z czyszczeniem miałem od siódmej strony... Nie wiem czemu nie miałem pierwszych i ostatnich 6 stron... No ale mniejsza o to. Numer dosyć dobry. Świetny tekst o temacie głównym, czyli Aliens vs Predator. Podobnie dobry o Dark Void. Ale to wszystko mało, bo według mnie okładka jest ŚWIETNA ! Ogółem bardzo dobry numer.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
sebuch321 Gier pokroju Titan Quest oraz DMC nie lubię, więc w ogóle nie ima się to Twojej wypowiedzi. W tyle? Chyba z tyłu  Gusta i guściki. A jeżeli już tak bardzo chcesz starsze numery, to proponowałbym takie z, hmm, powiedzmy 2002-2004 roku. Mi się trafił numer z Massive Assault i panem zombi  Ale, że go posiadam, poszedł na makulaturę
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
Łee.. nie lubie czyszczenia... żałuje że nie jest wręcz przeciwnie.. A byłoby gdyby w skład ,,zestawu'' wchodziły jakieś stare numery, które albo zgubiłem albo nie posiadam.. a tak to będę miał 2 raz ten sam bo kupuję Play-a co miesiąc od przeszło ponad 2 lat. No ale nie mogę przerwać tak długiej tradycji rzecz jasna nowy numer również się u mnie pojawi 
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 6/28/2005 Posty: 8
|
Dobrze, że dali czyszczenie w takim słabym numerze (chodzi o to, że nie bardzo jest oczym pisać w tym miesiącu). No ale nie zmienia to faktu, że coś za często są te czyszczenia. Nawet w KŚGry tyle nie było (kiedy jeszcze je kupowałem).
|
|
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
Kupiłem, a co mi tam! W czyszczeniowym numerze dostałem IGI2 , czyli jedna ze starszych gier które chciałem mieć w swojej kolekcji.
Pochwały:
świetne teksty okołogrowe! Świat gier w 2009 roku, Gry które się nei starzeją - mioooodzioo, takie rzeczy właśnie najbardziej lubię czytać. i Dwa felietony! Takie teksty ZAWSZE będą imho lepsze od recenzowania gier na konsole które pecetowców W OGÓLE nie interesują.
Pochwała kolejna - Kane & Lynch ma dobrą kompozycję wizualną. W CD-Action jakiś palant obok czarnego arta z lynchem dał BIAŁE TŁO strony, wy to zrobiliście jak należy - na czarnym.
Reportaż dead space 2 - po raz kolejny udowodniliście, że co jak co, ale kompozycję wizualną stron macie najlepszą na rynku. Świetny dobór koloró, czcionek, układ paragrafów.... piknie.
fajnie że zrecenzowaliście nowego runawaya.
Innymi słowy: good job, soldier!
|
|
Przyłączony: 10/19/2008 Posty: 89
|
ok sorry za błędy bo się spieszyłem. Nie wiem, ale może by na stronce robić ankiety??Bo ja jeszcze żadnej nie widziałem.
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
A ja dopiero dzisiaj ide po swój numer  - i widzę, że keeveek pisze, że jest już recka NOWEGO RUNAWAY'A, nie jak tak to muszę kupić  - przygodówki pany xD 
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Ałła. Cóż za nie trafiony strzał.Piękny początek roku, a jednak falstart. O czym gadam? O nowym PLAYu. Zamiast dać chociaż jedną pełną wersję odgrzewacie stare kotlety w postaci PLAY 5/09. Nieładnie.
|
|
|
Dzisiaj byłem w sklepie zobaczyć te zestawy okazało się,że oprócz aktualnego numeru znalazł się jeszcze setny numer playa... szkoda bo liczyłem,że znajdę Baldur's Gate.Play mnie nie kocha  (  )
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
GARY93, aż Ty materialisto.
|
|
 Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 12/23/2009 Posty: 3
|
Ja kupuje dopiero Play'a od 2 miesięcy i fajnie że mam szanse poczytać stare numery. Szkoda tylko że nowych gier nie ma ;P
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
MrHush, no tak, Play'a kupujemy dla doznań duchowych  . Prawdziwe katharsis przeżywam ilekroć czytam ową gazjetę.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Neelah pisze:Co do okładki to nie podoba mi sie, mogli dać na dole predatora, zamiast tego łysola ; P Próbowali. Nie wyglądało to dobrze, a już na pewno nie jak predator 
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Jak narazie najbardziej mi sie podoba ta okładka z Dirtem, z poprzedniego miesiąca, kolorystycznie była w jednej tonacji, bardzo mi podpasowała ; )
|
|
|
Widział ktoś czyszczenie z Baldur;s Gatem ?? bo jestem bardzo zainteresowany numerem i chętnie bym kupił.
|
|
Przyłączony: 11/25/2009 Posty: 74
|
i znów ten dodatkowy numer ludzie po co???
|
|
|
Guest |