|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 199
|
 [Quote:]Temat numeru: Aliens vs Predator; polowanie na zombie: reportaż o Dead Space 2 i recenzja Killing Floor; świat gier w 2009 roku – wielki ranking PLAYA; gry, które się nie starzeją; gry: Medal of Honor, Prince of Persia: Zapomniane piaski, LEGO Star Wars: The Complete Saga, Rogue Warrior, Serious Sam HD, The Saboteur, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City. Trochę przed oficjalną zapowiedzią, ale jest okładka więc...
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 990
|
No i w końcu nadeszło czyszczenie. Ale za to fajna okładeczka i zawartość.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 180
|
Mi czyszczenie magazynów w ogóle nie przeszkadza. Okładka nie przypadła mi do gustu. Dzisiaj, najpóźniej jutro wejdę w jego posiadanie  Dawno z takim utęsknieniem nie czekałem na kolejny numer, ale to może przez to, że poprzedni w bardzo szybkim tempie przeczytałem.
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 699
|
Fajny numer. A czyszczenie musiało w końcu nadejść.
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 160
|
kur... i zaś czyszczenia?! ile tego można dalibyście porządnego fulla, rozumiem że kasy nie macie ale byście dawali dobre tytuły byście nie musieli robić czyszczeń
|
|
|
alek333 pisze:kur... i zaś czyszczenia?! ile tego można dalibyście porządnego fulla, rozumiem że kasy nie macie ale byście dawali dobre tytuły byście nie musieli robić czyszczeń Wyniki sprzedaży mówią co innego, ale jak rozumiem jeśli fakty nie przystają do Twojej teorii to tym gorzej dla faktów?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 2,614
|
A kiedy pojawi się w kioskach ? Póki co nigdzie nie mogę dostrzec daty wydania...
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 3,114
|
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,117
|
No, super numer, bardzo czekam na AvP dlatego jak zwykle kupię. Okładka jest świetna, tylko że pani z kiosku może się czasem przestraszyć 
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 160
|
Ale taki cda nie musi robić tych czyszczeń, a ja prawie każdy lepszy numer już mam 
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 948
|
alek333 pisze:Ale taki cda nie musi robić tych czyszczeń, a ja prawie każdy lepszy numer już mam  Nikt Ci nie każe kupować playa.. Co do okładki to nie podoba mi sie, mogli dać na dole predatora, zamiast tego łysola ; P A co do numeru to oczywiscie chetnie przeczytam, czyszczenie mi nie przeszkadza, grac w co mam, aczkolwiek zawsze przed samym wyjsciem numeru jest ta ciekawosc co by dali i lekki zawod kiedy jest czyszczenie, ale i tak ok ; d
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 905
|
Okładka jest całkiem fajna. Szkoda tylko ze nie dali żadnych gier np. Crysisa :/
|
|
|
Pawsik - masz za duże wymagania co do tej gazety.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,117
|
Pawsik pisze:Okładka jest całkiem fajna. Szkoda tylko ze nie dali żadnych gier np. Crysisa :/ Pawsik, albo to był sarkazm, albo jesteś głupi, albo tylko głupiego udajesz 
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 8/18/2009 Posty: 42
|
alek333 pisze:Ale taki cda nie musi robić tych czyszczeń, a ja prawie każdy lepszy numer już mam  CDA nie musi robić czyszczeń, bo kupuje go dużo więcej ludzi niż PLAY-a przez co mają również więcej kasy. Pawsik - czasem nie wiem czy używasz sarkazmu czy co... Crysis w Play-u ? To może jeszcze dadzą GTA 4... Co do okładki to nie podoba mi się za bardzo, jakoś za duży ten tekst Aliens Vs Predator, mało co obrazek widać.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 948
|
Nawet mi sie nie chcialo komentowac postu pawsika, po co? i tak nie zmadrzeje od tego ; d
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 507
|
Już zakupiłem, okładka słaba chodzi mi o tego łysola, muszę pochwalić B-side, Cubitussa i ManJAka za wspaniałe teksty Retro i Trendy, szkoda że po raz kolejny czyszczenie, dostałem dwa PLAY-e, PLAY-a 6/2009 w którym było Czyszczenie i 6/2008 z Splinter Cell Pandora Tommorow ale z tekstów najgorsze jest to że recenzja takiego SHITU jak ROGUE WARRIOR jet na dwie strony recenzje takich shitów powinny mieć recenzję na pół strony. Numer oceniam na 4+/6
|
|
|
Obrazek strasznie plastikowy i dużo napisów. Co do Grand Theft Auto to na okładce jest następna część gry coś niesamowitego szkoda, że na PC nie wychodzą.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 7/15/2008 Posty: 7
|
Ciekawe od kiedy PLAY jest najtańszym pismem na rynku??? A Top Gear, Piłka Nożna, LOGO, Smart i dziesiątki innych pism?
Nawet w dziedzinie komputerowej nie są najtańsi, więc niech zdejmą ten kretyński napis z okładki.
Pozatym ciekawe jakie maja wyniki sprzedaży skoro podnieśli ceny wszystkich swoich szmatławców. Kto TO wogóle kupuje???
|
|
|
Dirty_Harry pisze:Ciekawe od kiedy PLAY jest najtańszym pismem na rynku??? To jest tak zwany skrót myślowy. Na rynku pism o grach komputerowych na PC. Dirty_Harry pisze:Nawet w dziedzinie komputerowej nie są najtańsi, więc niech zdejmą ten kretyński napis z okładki. W dziedzinie gier? Dirty_Harry pisze:Pozatym ciekawe jakie maja wyniki sprzedaży skoro podnieśli ceny wszystkich swoich szmatławców. Kto TO wogóle kupuje??? Wyniki sprzedaży są ogólnodostępne więc sobie poszukaj. A kto kupuje? Ano ktoś, kto stwierdza, że cena/jakość mu pasuje.
|
|
|
Guest |