|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Nikt na tym forum nie narzeka ze w PLAYU są artykuły poświęcone konsolom. Czyżby każdy fan Playa miał PC I PS3 lub Xboxa 360 ????
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Też mi się to nie podoba, jednak niektórzy pomimo iż nie mają i tak czytają i to ich interesuje  .
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik, ja posiadam tylko PC. Brat ma PC i PSP. Pożycza często XboX'a 360 od kolegi, a u wujka gramy czasem na PS3. Ale osobiście mam tylko PC i w sumie denerwują mnie artykuły o konsolach, które bardzo rzadko czytam. Jak dla mnie powinna być strona/dwie strony więcej o grach na PC  Ale to oczywiście według mnie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Ja mam oprócz PC także Xbox360 i Play Stadion 2.Jestem graczem konsolowym,ale jak na razie moje serce zostanie przy PC.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
A ja uważam, że jakoby taki dział jest, to powinien on się skupiać na...ekskluzywnych tytułach? Myślę, że to było w jakiś sposób urozmaiciło PCtowemu czytelnikowi lekturę. Skupienie się na PSP w ostatnim numerze to dobry wybór.
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
W każdej odsłonie konsol skupiamy się na grach, których na PC nie ma. Inaczej byłoby to bez sensu 
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Administration
, Moderator
Przyłączony: 8/16/2007 Posty: 208
|
Aha, i a propos zeszłej strony - samozwańczy moderatorzy są znacznie gorsi od Pawsika.
|
|
|
Cubi, racja, ale ACII i tak, i tak wyjdzie na PC. A np. taki Uncharted 2 już nie
|
|
|
play_Cubituss pisze:Aha, i a propos zeszłej strony - samozwańczy moderatorzy są znacznie gorsi od Pawsika. Dzięki Cubituss za miłe słowa
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Pawsik pisze:play_Cubituss pisze:Aha, i a propos zeszłej strony - samozwańczy moderatorzy są znacznie gorsi od Pawsika. Dzięki Cubituss za miłe słowa Nie wiem czy to były na pewno miłe słowa. Może małe pocieszenie.  A jeśli chodzi o konsole to wolałbym 2 strony więcej na PC bo z konsolami mam niewiele wspólnego i ich nie lubię. 
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
pisze:Byłeś w PLAYu od początku jeśli się nie mylę, więc...na pewno nie zostaniesz zapomniany Applause Jakiego początku, jakiego początku... Play panie był kiedyś pismem konsolowym i chyba robili go zupeeeełnie inni ludzie (choć z zamierzchłych czasów swetra i jakiegoś tam banana pamietam) NO WŁAŚNIE przeoczyłem pewną ciekawą kwestię mimo że kupiłem ostatino wszystkie numery, zorientowałem siędopiero przy reckach Fify i Pesa --------------. czemu u licha WIKTOR SWETER BRICK CEGŁA nie jest już redaktorem w playu ani kśg a zostawiliście Krzysztofa mówię po polsku ale nie za bardzo Ogrodnika?
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Ano gdybyś czytał listy na ostatnich stronach to byś doczytał  . Quentin bodajże pisał, że Wiktor przestaje już pisać dla Play'a i podziękował mu za współpracę. Sweter chyba sam zrezygnował bo ponoć jest naczelnym Gamezilli? Zresztą i tak w Play'u stopniowo pisał coraz mniej i mniej z powodu zajęcia się Gamezillą i oto skutki. Już go z nami nie ma  - znaczy się nadal żyje  ale nie ma go w Play'u. A szkoda bo był jednym z bardziej rozpoznawalnych redaktorów. Swoja drogą - patrzcie jak sprytnie i niezauważalnie został zdjęty ze stołka prowadzącego  . Najpierw przestał pisać Wstępniak - podobno miał wakacje  , potem przestał odpowiadać na listy bo był ponoć zajęty  aż w końcu nie dość, że przestał dzierżyć fotel redaktora prowadzącego to jeszcze odszedł  . No ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu Quentin będzie naczelnym a skoro ma tyle pomysłów - o, których wspominał Cubi - zapowiada się ciekawy 2010 rok  .
|
|
|
Pietrek2 prawda jest taka ze jak tak dalej pójdzie do PLAY rozsypie i zniknie z rynku :/
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Gdzie tam Play się rozsypie. Odejście jednego człowieka uwierz mi nie doprowadza do upadku gazety tym bardziej skoro juz tak wszystko liczysz skrupulatnie to dolicz tych, którzy doszli. Koso np. lub inni dobrze a nawet na + rekompensują straty a dzięki Quentinowi Play może tylko wyjść na prostą  więc gdzie tu mowa o upadku.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Pawsik pisze:Pietrek2 prawda jest taka ze jak tak dalej pójdzie do PLAY rozsypie i zniknie z rynku :/ Pawsik nie wiedziałem,że znasz aż takie plany Playa  .Jeżeli wiesz o jakimś np zawieszeniu Playa itp.To nam to napisz.
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/14/2009 Posty: 146
|
A ja mam takie pytanie czy w najbliższym czasie dojdzie ktoś nowy ? No to tak policzmy redaktorów którzy aktualnie piszą w Play-u:Quentin,[rgb],Zooltar,B-side,Sir Haszak,ManJAk,Koso,Knicz,Mielu,Banzai,i jeszcze można dodać Cubitussa(to taki sentyment aby nie było,że został pominięty.) Mam nadzieję,że nikogo nie pominąłem,o i jeszcze trzeba dodać takich pomocników jak ubernerd.Nie jest tak zle.
|
|
|
keeveek pisze: pisze:Byłeś w PLAYu od początku jeśli się nie mylę, więc...na pewno nie zostaniesz zapomniany Applause Jakiego początku, jakiego początku... Play panie był kiedyś pismem konsolowym i chyba robili go zupeeeełnie inni ludzie (choć z zamierzchłych czasów swetra i jakiegoś tam banana pamietam) NO WŁAŚNIE przeoczyłem pewną ciekawą kwestię mimo że kupiłem ostatino wszystkie numery, zorientowałem siędopiero przy reckach Fify i Pesa --------------. czemu u licha WIKTOR SWETER BRICK CEGŁA nie jest już redaktorem w playu ani kśg a zostawiliście Krzysztofa mówię po polsku ale nie za bardzo Ogrodnika? Oświeciłeś mnie. Jestem zszokowany. A tak na poważnie, wiem o tym. Od bardzo, bardzo dawna. Więc żadna to dla mnie nowość. I tak się składa, że wielu obecnych redaktorów pisało także dla wydania konsolowego. Ot Banzai, Sweter, Alex (który teraz jest jedynie dyrektorem wydawczniczym), Zooltar, a także między innymi Banan i Gulash, który pisał materiały także do nowego PCtowego wydania. Pewnie pominąłem parę osób. Wybaczcie. keeveek pisze:[quote=]A ja mam takie pytanie czy w najbliższym czasie dojdzie ktoś nowy ? No to tak policzmy redaktorów którzy aktualnie piszą w Play-u:Quentin,[rgb],Zooltar,B-side,Sir Haszak,ManJAk,Koso,Knicz,Mielu,Banzai,i jeszcze można dodać Cubitussa(to taki sentyment aby nie było,że został pominięty.) Mam nadzieję,że nikogo nie pominąłem,o i jeszcze trzeba dodać takich pomocników jak ubernerd.Nie jest tak zle. A także Pooh, który miał małą przerwę, pisząc poradniki. Frogger też czasami coś skrobnie. Z tych częstszych skrobnięć oczywiście. Można by jeszcze powymieniać parę osób...,ale po co. A no i nasz Zgredaktor  bądź co bądź on jest autorem podpisów pod screenami. I kto wie jeszcze czego ;>
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
Frogger... to za jego czasów Click był taki jaki zawsze powinien być (najbardziej mi się podobał) a jednak się nie sprzedawał...
Wiadomo, wymiana członków redakcji jest naturalna, w CD-Action jest sstara gwardia, ale też wiele osób się poznikało, taka jest kolej rzeczy.
Co innego jednak kiedy się wymienia dobrych i doświadczonych redaktorów na jakichś leszczy.
|
|
|
Sugerujesz coś, czy tylko mi się wydaje?
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
MrHush - gość pewnie chce powiedzieć, że nowe osoby w Play do niczego się nie nadają chyba ja tam nie czytam Play, ale pewnie o to mu chodzi. Jak zwykle żal.
|
|
|
Guest |