Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
LuckyKiller
Wysłane: 28 grudnia 2009 17:34:36

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 3/20/2009
A ja właśnie kupiłem numer i zauważyłem że mój wątek został wyróżniony. Applause Ale to nic. Numerek jak to PLAY ma w standardzie bardzo fajny.

UP THE IRONS!
piteroo23
Wysłane: 28 grudnia 2009 18:17:21
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/20/2009
Numer fajny jest git ale fulle to mi coś nie podpadły Tension w ogóle zryte, Valkyrie nie patrzyłem, Tecno też nudaApplause
Pawsik
Wysłane: 28 grudnia 2009 19:29:55

Przyłączony: 12/14/2008
piteroo23 pisze:
Numer fajny jest git ale fulle to mi coś nie podpadły Tension w ogóle zryte, Valkyrie nie patrzyłem, Tecno też nudaApplause

A czegoś się spodziewał za czasopismo o grach za 10 zl ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
thekrzychu2000
Wysłane: 28 grudnia 2009 20:34:03

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
Pawsik pisze:
piteroo23 pisze:

A czegoś się spodziewał za czasopismo o grach za 10 zl ????

Ja na przykład bardzo fajnych tytułów,ja jestem zadowolony z tego co nam oferują czasopisma,ale jak nie potrafisz tego docenić to jesteś zakłamany.Mógłbym pisać wiele na temat twojej osoby,ale bym odleciał do ciepłych krajów dzięki tobie Applause.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Hitman_C47
Wysłane: 28 grudnia 2009 20:47:40

Przyłączony: 10/13/2008
Każdy ma inny gust... Boli Ciebie to, że komuś nie podoba się coś, co tobie się podoba?? Wiem, że to zawiłe Applause.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
thekrzychu2000
Wysłane: 28 grudnia 2009 20:52:38

Nie,że boli tylko młodzieniaszek ma niesłychane życzenia.Ostatnio chciał Heroesa 5 zresztą chyba on sam nie wie co ze sobą robi na tym forum.Powinni mu rodzice zabrać komputer i czekać aż sam dorośnie, do pisania mądrych postów.A mnie się podoba np(Baldur's Gate,Mortyr 3,Jade Empire,Puzzle Quest,Titan Quest).Dużo bym mógł wymieniać.Wracajmy do tematu.

Pawsik
Wysłane: 28 grudnia 2009 21:09:06

Przyłączony: 12/14/2008
thekrzychu2000 pisze:
Nie,że boli tylko młodzieniaszek ma niesłychane życzenia.Ostatnio chciał Heroesa 5

Ponieważ Heroes V był w zagranicznym czasopiśmie i chciałbym go u nas zobaczyć
[Quote:]
Powinni mu rodzice zabrać komputer i czekać aż sam dorośnie, do pisania mądrych postów.

I zamiast PC kupić mu konsole do gania oraz tv full HD
A mnie się podoba np(Baldur's Gate,Mortyr 3,Jade Empire,Puzzle Quest,Titan Quest).Dużo bym mógł wymieniać.

PLAY TO NIE CDA. !!!!

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Hitman_C47
Wysłane: 28 grudnia 2009 21:19:04

Po co te pogrubienie?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Neelah
Wysłane: 28 grudnia 2009 21:20:01

Przyłączony: 7/19/2008
Pawsik pisze:
PLAY TO NIE CDA. !!!!

To won na forum CDA a nie suszysz głowę ludziom ; F

foidek
Wysłane: 28 grudnia 2009 21:25:39

Przyłączony: 6/14/2008
Ej, panowie co za emocja nad wami górują, bądźcie ponad to. Pawsik chce was troszkę po wkurzać i jak widzę pięknie to robi. Relax.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
thekrzychu2000
Wysłane: 28 grudnia 2009 21:41:44

No niestety Foidek masz rację ale jak na razie to nie tylko wkurza,ale także irytuje pod względem postów.

Neelah
Wysłane: 28 grudnia 2009 22:02:43

Przyłączony: 7/19/2008
Ja sie nie wkurzam tylko mu pisze ; P, Wy jak uzywacie emotka "rofl" to sie tarzacie po podlodze piszac to..? ;' ~)

Pietrek2
Wysłane: 28 grudnia 2009 22:23:41

Przyłączony: 4/25/2009
Ano cóż Pawsik - ewidentnie zgrywasz inteligenta po naszych słusznych zresztą pretensjach do Ciebie o spam i skrajna głupotęApplause. Niestety nawet udawać nie potrafisz i sam siebie wkopujesz przykład?

Ponieważ Heroes V był w zagranicznym czasopiśmie i chciałbym go u nas zobaczyć

A potem piszesz

PLAY TO NIE CDA. !!!!

Skoro Play to nie CDA a nawet CD-Action nie dało Herosów to się ucisz bo POLSKA TO NIE JEST ZAGRANICA!

Jak już wcześniej wspomniałem sam się wkopujesz i widać, że nieudolnie próbujesz klecić posty, które by wyglądały na w miarę normalne. Ale niestety nawet żeby udawać trzeba mieć trochę oleju więc niestety nawet udawanie sprawia Ci problem.

Aha Baldurs był w Play'u wiesz? Tak samo jak Mafia i Fahrenheit i eXperience 112.

Więc Pawsik cóż - naprawdę niewidzisz, jak Ty chrzanisz? Zostałeś okrzyknięty spamerem nr.1 i nadal piszesz bzdurne posty i nawet tego nie widzisz. Jak myślisz za co dali Ci bana na CDA? Czy nie lepiej opuścić forum żeby nie rozsiewać takich farmazonów jakie piszesz prawie codziennieApplause?Zastanów się czy nie warto z tym skończyć.

thekrzychu2000
Wysłane: 28 grudnia 2009 22:29:35

No po raz kolejny stwierdzam,że Pietrek2 ma rację.No cóż specjalnie napisałem pierwsze Baldura a potem gry z Cd-Action po to by zobaczyć czy Pawsik się zorientuje,że to gra z Playa.I widać,że się nie zorientował,ale są postępy Play to nie Cd-a to chciałem pawsik usłyszeć od ciebie Applause.Ciekawe czy chociaż widzisz jak bardzo tobą są z irytowani użytkownicy Playa.

Pietrek2
Wysłane: 28 grudnia 2009 22:40:19

No właśnie o to się rozchodzi. Pawsik Ty tego nie widzisz? Wszyscy są poiritowani, jesteś okrzyknięty spamerem nr.1. Godnie zająłeś miejsce paxi'ego 5 ze starego forum. Naprawdę to jest aż tak fajne uczucieApplause?. Czy lubisz być pierwszy w kategorii spamer roku?Może czasz tym skończyć? Po co Ty tak spamujesz co? Podnieca Cię to? Gdybyś był choć trochę starszy zauważyłbyś jak innym psujesz atmosferę. Nie czas z tym skończyć. A Krzychu też juz resztę dobrze napisał więc do dodania nic nie maApplause.

juz3k
Wysłane: 28 grudnia 2009 22:52:19

Przyłączony: 11/26/2007
Pietrek2 pisze:
A Krzychu też juz resztę dobrze napisał więc do dodania nic nie maApplause.

To po cholerę dopisujesz?

Pietrek2 pisze:
No właśnie o to się rozchodzi. Pawsik Ty tego nie widzisz? Wszyscy są poiritowani, jesteś okrzyknięty spamerem nr.1. Godnie zająłeś miejsce paxi'ego 5 ze starego forum. Naprawdę to jest aż tak fajne uczucieApplause?. Czy lubisz być pierwszy w kategorii spamer roku?Może czasz tym skończyć? Po co Ty tak spamujesz co? Podnieca Cię to? Gdybyś był choć trochę starszy zauważyłbyś jak innym psujesz atmosferę. Nie czas z tym skończyć.

IMO atmosfery na forum nie da się już bardziej spieprzyć. Jest fatalna głównie przez bandę samozwańczych moderatorów, z Tobą na czele. Ghoran wielokrotnie już wspominał o tym, żebyście nie karmili trolli. Takie to trudne?
Ghoran
Wysłane: 29 grudnia 2009 09:50:39

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
juz3k pisze:
IMO atmosfery na forum nie da się już bardziej spieprzyć. Jest fatalna głównie przez bandę samozwańczych moderatorów, z Tobą na czele. Ghoran wielokrotnie już wspominał o tym, żebyście nie karmili trolli. Takie to trudne?

Spoko, spoko. Jak zapowiedziałem, teraz mam sporo więcej czasu i możliwości siedzenia na forum i póki co zapisuję sobie w kajeciku to i owo.
I czuję, że jak tak dalej pójdzie to znów posypią się żale na mnie za to, że "niewinni" dostali parodniowy zakaz pisania a przecież oni tylko się chcieli pozbyć spamera...
Pietrek2
Wysłane: 29 grudnia 2009 12:05:14

Aha juz3k czyli uważasz, że Pawsik i tych kilku innych, których nie chce mi się pisać nic złego nie robią? Jeśli tak to nie mamy o czym gadać bo widzę, że ich działania uważasz za dobre dla forum.

PS. Bandę samozwańczych moderatorówApplauseA kto niby do nich należy Twoim zdaniem i czemu mnie uważasz jakobym był na czele? To tylko Twoje urojenia. Podam przykład - w dawnych czasach władze zaprzeczały jakoby istniała Gildia Złodzi, ale tacy ludzie jak Ty usilnie twierdzili, że owszem istnieje. Tak samo jest z Twoim wymysłem o samozwańczych modachApplause.

Ghoran
Wysłane: 29 grudnia 2009 12:11:23

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Pietrek2 pisze:
Aha juz3k czyli uważasz, że Pawsik i tych kilku innych, których nie chce mi się pisać nic złego nie robią?

A cóż takiego złego robią? Że dość często piszą brednie? To nie reaguj na nie.
Pietrek2 pisze:
Tak samo jest z Twoim wymysłem o samozwańczych modachApplause.

No sorry, ale to już nie wymysł. Parę osób ma tutaj tzw. "syndrom moderatora".

Po prostu się nie napinajcie tak. To jest forum i TYLKO forum. Luźne i dla każdego. Jak Wam ktoś mocno przeszkadza to go ignorujcie po prostu.
Hitman_C47
Wysłane: 29 grudnia 2009 13:12:46

Zabawnie to wygląda, Pawsik napisał 1 posta, wcale nie jakiegoś strasznego, a w odpowiedzi dostał po kilka postów od jednej osoby Applause. I wy wyzywacie go od spamerów. ^^

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum