Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
play_Cubituss
Wysłane: 26 grudnia 2009 17:05:10

Ranga: Administration
Grupy: Administration , Moderator

Przyłączony: 8/16/2007
Mi też będzie tęskno i przepraszam, że nie napisałem tego najpierw tutaj - powinienem był. Wiem natomiast ze stuprocentową pewnością, że Quentin będzie ode mnie znacznie lepszym naczelnym, bo gość ma masę świetnych pomysłów, których teraz nie będę mu mógł blokować Applause. A na serio - nie mówię, że się wypaliłem, ale widzę, że w Quentinie ogień buzuje mocniej, o Applause Dla Was to tylko lepiej Applause

Na forum będę na pewno zaglądał i czasami coś nawet napiszę, jak czas pozwoli Applause

Hitman_C47
Wysłane: 26 grudnia 2009 17:33:32

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 10/13/2008
Powodzenia w nowej robocie. Applause

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 26 grudnia 2009 18:03:17

Przyłączony: 12/14/2008
Ciekawe jakie nowe pomysły wprowadzi Quentin do PLAYA Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
keeveek
Wysłane: 26 grudnia 2009 19:09:37
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 6/21/2009
sebuch321 pisze:
drogi foideku poniekąt masz rację ale gra brutalna a erotyczna to bardzo duuuża różnica nie pronie dawać gier 18+ ale jak mają dać to fajne jak np. te zombie co pisałeś,max payn,cod 5, i inne.
PS nie wiedziałem że PLAY kiedyś na da krążku jakąś gre erotyczną(PLAYA CZYTAM 1,5 ROKU) i ostatnia rzecz to MrHush ma rację wiekszość czytelników ma mniej niż 18 lat!!!!!!wszystkie osoby jakie znam i kupują playa mają tak od 11 do 15 lat!!może by w następnym numerze dać jakiegoś fajnego FPSa???np. medala ,coda albo battlefielda?aha kiedyś daliście 40 zł na doładowanie konta w grze ,,Last Chaos'' może by dać na krążku metina i też takie doładowanie ja bym się ucieszyłó bo gram w metka. PoZdRo dla redakcji i wszystkich fanów!
Graj w Tension z zamkniętymi oczami, jeżeli nie lubisz kobiecych piersi.
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 27 grudnia 2009 00:18:21

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/13/2009
No tak, FPS-y to idealne gry dla 11-latków... Applause Tension ma PEGI 12+, jakby co Applause No ale w sumie to też zbyt wysoki rating dla 11-latka ;]

Have you got anything without SPAM?

MrHush
Wysłane: 27 grudnia 2009 01:45:52

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Niekoniecznie dla 11-latka. Bardzo możliwe, że i w gronie starszych graczy owy temat, jest tabu Applause
Pawsik
Wysłane: 27 grudnia 2009 11:54:27

Mam kilka pytań: a) Czy Play ma TYLKO 60 czy 80 stron ? b) Czy jest jeszcze na końcu komiks "Alek Projekt" ? c) Czy w środku numeru jest plakacik a na końcu krzyżówka z nagrodami ?

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Pietrek2
Wysłane: 27 grudnia 2009 12:44:10

Przyłączony: 4/25/2009
Lol Pawsik pomyliły Ci się działy : TO NIE SĄ PYTANIA DO REDAKCJIApplause. Jeśli nie wiesz ile Play ma stron znaczy, że go nie kupiłeś od 2 lat więc po co jesteś na forum. Jak chcesz wiedzieć czy jest plakat kup Play'a ale jeśli krzyżówka i plakat to Twoje główne motywy zakupu gazety to ja nie mam pytań.

A co do Alka to akurat Redaktorzy to zmieniliApplause - któryś z Redaktorów obiecywał w przyszłym numerze, któryś z odcinków Marvel'aApplause.

thekrzychu2000
Wysłane: 27 grudnia 2009 12:48:49

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
No właśnie Pawsik jak chcesz wiedzieć ile ma czasopismo stron ,to masz pytanie do redakcji,ale nie wiem czy ci odpowiedzą bo są zajęci Applause.Zagadka dnia nam się pojawiła czy ty kupujesz Play czy nie ty piszesz,że kupujesz,ale po tym poście którym napisałeś dzisiaj to ja w to wątpię.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Pawsik
Wysłane: 27 grudnia 2009 12:59:23

Nie kupiłem nowego Playa poniewaz wszystkie fundusze przeznaczyłem na gry z Biedronki Applause

Pietrek2
Wysłane: 27 grudnia 2009 13:12:36

Przyłączony: 4/25/2009
Dobra dobra...ok ok...wporzo. Nie kupiłeś numeru styczniowego bo poszedłeś do Biedrony...ok. W takim razie masz na pewno numer grudniowy lub listopadowy a październikowy na mus jeśli kupujesz.
Czy W TAKIM RAZIE NAPRAWDĘ UWAŻASZ, ŻE W JEDEN MIESIĄC!!! Play dokonał takich zmian żeby zwiększyć ilość stron do 80, dać nowy komiks mimo, że nawiązali długa współpracę z obecnym rysownikiem!!! Do tego nie wiesz czy nadal jest plakat. KOGO CHCESZ OSZUKAĆApplause - Twój ostatni Play to pewnie 12/2008.

Pawsik
Wysłane: 27 grudnia 2009 13:33:31

Pietrek2 pisze:
Twój ostatni Play to pewnie 12/2008.

Mój ostatni numer PLAYA to 4/2009 Whistle

MrHush
Wysłane: 27 grudnia 2009 16:31:03

Nie wiem czego Wy chcecie od komiksu. Mi tam przypadł do gustu. A jedyne do czego mogę mieć pretensje, to jedna stronka dla niego zagospodarowana ;q
Pawsik
Wysłane: 27 grudnia 2009 19:40:33

MrHush pisze:
Nie wiem czego Wy chcecie od komiksu. Mi tam przypadł do gustu. A jedyne do czego mogę mieć pretensje, to jedna stronka dla niego zagospodarowana ;q

Ponieważ komiks 8Bit był dużo lepszy od "Projekt Alek". Whistle

MrHush
Wysłane: 27 grudnia 2009 19:54:50

Wiesz. To akurat sprawa gustu. Osobiście obydwa komiksy mi pod pasowały.
Hitman_C47
Wysłane: 27 grudnia 2009 20:40:42

Przyłączony: 10/13/2008
Pawsik pisze:

Dokładnie, też tak uważam.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
LuckyKiller
Wysłane: 27 grudnia 2009 20:47:59

Przyłączony: 3/20/2009
Hitman_C47 pisze:
Pawsik pisze:

Dokładnie, też tak uważam.

A ja niekoniecznie się zgadzam. Alek to fajny komiks, powinien zostać.

UP THE IRONS!
foidek
Wysłane: 28 grudnia 2009 15:09:24

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 6/14/2008
Na bezrybiu i rak ryba. Osobiście jestem fanem talentu Śledzia i wolałem jego komiks, ten od KRL'a jest jakiś taki dziecinny.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
MrHush
Wysłane: 28 grudnia 2009 15:30:11

play_Cubituss pisze:
Mi też będzie tęskno i przepraszam, że nie napisałem tego najpierw tutaj - powinienem był. Wiem natomiast ze stuprocentową pewnością, że Quentin będzie ode mnie znacznie lepszym naczelnym, bo gość ma masę świetnych pomysłów, których teraz nie będę mu mógł blokować Applause. A na serio - nie mówię, że się wypaliłem, ale widzę, że w Quentinie ogień buzuje mocniej, o Applause Dla Was to tylko lepiej Applause

Na forum będę na pewno zaglądał i czasami coś nawet napiszę, jak czas pozwoli Applause

Mam nadzieję Cubi, że zmiana miejsca pracy nie jest wynikiem jakiś sprzeczek między Wami, redaktorami. A i nie ujmuj sobie, żeś naczelnym był złym. Jesteś stereotypowy, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Byłeś w PLAYu od początku jeśli się nie mylę, więc...na pewno nie zostaniesz zapomniany Applause

Właściwie to zawsze się zastanawiałem, gdzie się niektórzy swego czasu podziali... Np. Roos, Delanov, xXx ;q Cubi, mógłbyś mi coś na ten temat powiedzieć?
michcio62
Wysłane: 28 grudnia 2009 16:56:39

Ranga: n00b

Przyłączony: 1/23/2008
fajnie, fajnie ale Valkyrie mi nie działa ;[ Spełniam wymagania, ale po instalacji wyskakuje błąd (bla, bla zainstaluj ponownie ale to nic nie daje). Chciałbym pograć ale trudno.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum