Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
foidek
Wysłane: 21 grudnia 2009 16:35:52

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 6/14/2008
Wreszcie dorwałem się do numeru i muszę powiedzieć, że jest całkiem całkiem. O wiele lepszy od poprzedniego, może z powodu większej ilość recenzji ? Taki okres i ich musi być w bród. Co do tekstów: całkiem spoko jest zapowiedź SW:TOR, choć może dlatego, że na niego czekam z niecierpliwością. Poza tym recenzja NBA 2K10 rozbudziła we mnie od dawien dawna drzemiącą chęć ponownego zagrania w wirtualną koszykówkę i chyba się nawet skuszę. Jak zwykle retro i felieton stoją na wysokim poziomie. Tylko wciąż nie mogę przekonać się do komiksów KRL'a, wolałem 8bit'a.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
piter1996
Wysłane: 21 grudnia 2009 18:28:28

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 3/10/2009
Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem.

Numer wydawał mi się słaby po przeczytaniu zapowiedzi, ale jak dostałem go do rąk to już inaczej Applause. Retro było świetne (pisanie na karce mapek? To jest coś Applause). Tossa Seth! Felieton też git. Najmilej mnie zaskoczył Alek. Świetny odcinek, który sprawił, że w końcu nie mogę się doczekać następnego! O to chodzi! Reszta jak zwykle świetna.

Czego nie mogę znaleźć tego dodatku Valkyrie na gry-online.pl? Czy ona jest aż tak eee... beznadziejna?

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Ghoran
Wysłane: 21 grudnia 2009 19:03:17

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
piter1996 pisze:
Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem.

Przeczytaj tą wymianę zdań jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem takich słów jak np. "ironia".
GARY93
Wysłane: 22 grudnia 2009 09:13:33

Przyłączony: 6/17/2009
Przeczytalem cały w weekend, rozwiązałem krzyżówkę, pograłem. Jestem zadowolony, nawet kolor op. płyty zmienili tak jak radziłem. Czekam z utęsknieniem na następny numer.

Dla pewności

piter1996
Wysłane: 22 grudnia 2009 17:48:37

Przyłączony: 3/10/2009
Ghoran pisze:
piter1996 pisze:

Przeczytaj tą wymianę zdań jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem takich słów jak np. "ironia".

Ok, sorry! Mój błąd: nie przeczytałem ze zrozumieniem i się niepotrzebnie wtrąciłem

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

kal3jdoskop
Wysłane: 22 grudnia 2009 22:17:22

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 4/18/2008
piter1996 pisze:

Numer wydawał mi się słaby po przeczytaniu zapowiedzi, ale jak dostałem go do rąk to już inaczej Applause. Retro było świetne (pisanie na karce mapek? To jest coś Applause). Tossa Seth! Felieton też git. Najmilej mnie zaskoczył Alek. Świetny odcinek, który sprawił, że w końcu nie mogę się doczekać następnego! O to chodzi! Reszta jak zwykle świetna.

Czego nie mogę znaleźć tego dodatku Valkyrie na gry-online.pl? Czy ona jest aż tak eee... beznadziejna?

Nie wiem, faktycznie o dodatku jest mało informacji w sieci, ale na pewno nie jest beznadziejny, już trochę pograłem, no i cieszę się niezmiernie że gra została dołączona do Playa, bo po przejściu dołączonego kiedyś do Clicka Ascension miałem olbrzymią ochotę na więcej, no i proszę, jest dodatek Applause Choć gra się nieco inaczej, na pewno trudniej ze względu na fakt że do tej pory(aktualnie próbuję dostać się do Gunnara) nie można było nigdzie kupić porządnych jednostek strzelających (tzn takich z dużym zasięgiem i wysoką inicjatywą), ale jest to uzasadnione fabułą gry (główna bohaterka korzysta <póki co, nie wiem co będzie dalej Applause > głównie z wojsk orków/goblinów/no, zielonoskórych i wikingów, siłą rzeczy nie spodziewałbym się po nich jakichś wybitnych jednostek strzelających. Ale i tak gra się fajnie, grunt to przebić się przez te pierwsze chwile w grze, kiedy rzeczywiście wojska jest mało, a autorytet (chyba "najważniejszy" surowiec jeśli chodzi o najmowanie wojska) zdobywa się dość powoli.

"Jestem Polakiem- więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka"
Roman Dmowski, "Myśli nowoczesnego Polaka"
Henryk140
Wysłane: 23 grudnia 2009 21:39:38
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 5/21/2009
Na markolf.pl Cubituss napisał, że:
"Przy swoich pismach do końca stycznia."
http://markolf.pl/forum/viewtopic.php?t=7217&postdays=0&postorder=asc&start=375
Czy to prawda? Applause
Co wy o tym myślicie?
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 24 grudnia 2009 00:09:14

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 7/13/2009
TUTAJ - sama prawda i tylko prawda Applause

Have you got anything without SPAM?

Hitman_C47
Wysłane: 24 grudnia 2009 00:21:09

Przyłączony: 10/13/2008
U niemilo, a na forum Play nic nie powiedział. Przykro, ale powodzenia. Applause Kto tera bedzie
naczelnym?

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
LuckyKiller
Wysłane: 24 grudnia 2009 11:29:47

Przyłączony: 3/20/2009
Bardzo nieładnie. Na marklofie powiedzieć ale czytelnikom na forum to nie...Applause

UP THE IRONS!
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 24 grudnia 2009 12:20:12

LuckyKiller pisze:
Bardzo nieładnie. Na marklofie powiedzieć ale czytelnikom na forum to nie...Applause

To była uroczysta gala, Cubi dostał nagrodę dla najlepszego dziennikarza i z tego powodu wzruszył się, uległ emocjom i opowiedział co mu leży na wątrobie Applause

LuckyKiller
Wysłane: 24 grudnia 2009 13:33:53

Przyłączony: 3/20/2009
Mieloneq_z_Dolska pisze:
LuckyKiller pisze:

To była uroczysta gala, Cubi dostał nagrodę dla najlepszego dziennikarza i z tego powodu wzruszył się, uległ emocjom i opowiedział co mu leży na wątrobie Applause

Ale mógł to zrobić tu. Applause

UP THE IRONS!
MrHush
Wysłane: 24 grudnia 2009 13:54:20

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Dla kilkunastu spamerów i dosłownie garstki ludzi, którzy mają coś w łepetynie? Ironia.
sebuch321
Wysłane: 24 grudnia 2009 15:54:05

Przyłączony: 10/19/2008
szkoda tylko że PLAY przestał dawać datę wydania w gazecie(kiedy wyjdzie następny PLAY)wcześniej na plakacie pisało ale miom zdaniem quentin powinien pisać kiedy następny PLAY we wstepniaku.

Najlepsze Gry W jAKIE graŁEM
COd4 Crysis
Homm 5 Diablo2
MEtin2 Wolfensetin(2009)
Return to Castle Wolfenstein Counter Strike
BattleFIeld Heroes SpellForce
Gta 4 Assasins Creed
NFS Most Wanted hitman SIlent Assasin
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 24 grudnia 2009 22:42:30

http://markolf.pl/harmonogram.php - tu masz harmonogram wydawniczy wszystkich pism komputerowych, póki co harmonogram Playa i KŚG nie jest zaktualizowany, ale niedługo winien być.

Backside
Wysłane: 25 grudnia 2009 02:35:02

Przyłączony: 8/18/2007
Spokojnie, na pewno po Nowym Roku Cubi jeszcze tu wymieni z Wami wszystkimi solidną porcję zdań i opowie "co i jak" Applause.
MrHush
Wysłane: 25 grudnia 2009 13:32:07

Mnie będzie gryzło jedno zdanie: "Nigdy nie sądziłem, że praca redaktora może być dziedziczna" - możliwe, że odrobinkę zniekształciłem. Ale jak napisałeś Backside, poczekam do Nowego Roku. Mam parę pytań i chciałbym przeprowadzić małą rozmowę Applause
keeveek
Wysłane: 25 grudnia 2009 17:03:13

Przyłączony: 6/21/2009
to mnie zawsze dziwiło. że cubi się zwykle wypowiada NAJPIERW na innych forach a dopiero na końcu doczłapuje siędo forum playa i cośtam skrobnie. dziwne.
subzero
Wysłane: 25 grudnia 2009 17:51:28

Przyłączony: 4/10/2009
Cubi w GG Network no to się bardzo zdziwiłem.
MrHush
Wysłane: 25 grudnia 2009 23:10:55

Ja także. Ale jeżeli praca jest - powiedzmy sobie w prost - lepiej płatna, to trzeba się łapać rękoma i nogami. Tak czy inaczej, będzie mi tęskno.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum