|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Wreszcie dorwałem się do numeru i muszę powiedzieć, że jest całkiem całkiem. O wiele lepszy od poprzedniego, może z powodu większej ilość recenzji ? Taki okres i ich musi być w bród. Co do tekstów: całkiem spoko jest zapowiedź SW:TOR, choć może dlatego, że na niego czekam z niecierpliwością. Poza tym recenzja NBA 2K10 rozbudziła we mnie od dawien dawna drzemiącą chęć ponownego zagrania w wirtualną koszykówkę i chyba się nawet skuszę. Jak zwykle retro i felieton stoją na wysokim poziomie. Tylko wciąż nie mogę przekonać się do komiksów KRL'a, wolałem 8bit'a.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem. Numer wydawał mi się słaby po przeczytaniu zapowiedzi, ale jak dostałem go do rąk to już inaczej  . Retro było świetne (pisanie na karce mapek? To jest coś  ). Tossa Seth! Felieton też git. Najmilej mnie zaskoczył Alek. Świetny odcinek, który sprawił, że w końcu nie mogę się doczekać następnego! O to chodzi! Reszta jak zwykle świetna. Czego nie mogę znaleźć tego dodatku Valkyrie na gry-online.pl? Czy ona jest aż tak eee... beznadziejna?
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
piter1996 pisze:Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem.
Przeczytaj tą wymianę zdań jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem takich słów jak np. "ironia".
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Przeczytalem cały w weekend, rozwiązałem krzyżówkę, pograłem. Jestem zadowolony, nawet kolor op. płyty zmienili tak jak radziłem. Czekam z utęsknieniem na następny numer.
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Ghoran pisze:piter1996 pisze:Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem.
Przeczytaj tą wymianę zdań jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem takich słów jak np. "ironia". Ok, sorry! Mój błąd: nie przeczytałem ze zrozumieniem i się niepotrzebnie wtrąciłem
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/18/2008 Posty: 139
|
piter1996 pisze:Jeśli ktokolwiek spamuje, to tylko Melonqa, Hitman przecież chciał mu pomóc, a ten z pyskiem. Numer wydawał mi się słaby po przeczytaniu zapowiedzi, ale jak dostałem go do rąk to już inaczej  . Retro było świetne (pisanie na karce mapek? To jest coś  ). Tossa Seth! Felieton też git. Najmilej mnie zaskoczył Alek. Świetny odcinek, który sprawił, że w końcu nie mogę się doczekać następnego! O to chodzi! Reszta jak zwykle świetna. Czego nie mogę znaleźć tego dodatku Valkyrie na gry-online.pl? Czy ona jest aż tak eee... beznadziejna? Nie wiem, faktycznie o dodatku jest mało informacji w sieci, ale na pewno nie jest beznadziejny, już trochę pograłem, no i cieszę się niezmiernie że gra została dołączona do Playa, bo po przejściu dołączonego kiedyś do Clicka Ascension miałem olbrzymią ochotę na więcej, no i proszę, jest dodatek  Choć gra się nieco inaczej, na pewno trudniej ze względu na fakt że do tej pory(aktualnie próbuję dostać się do Gunnara) nie można było nigdzie kupić porządnych jednostek strzelających (tzn takich z dużym zasięgiem i wysoką inicjatywą), ale jest to uzasadnione fabułą gry (główna bohaterka korzysta <póki co, nie wiem co będzie dalej  > głównie z wojsk orków/goblinów/no, zielonoskórych i wikingów, siłą rzeczy nie spodziewałbym się po nich jakichś wybitnych jednostek strzelających. Ale i tak gra się fajnie, grunt to przebić się przez te pierwsze chwile w grze, kiedy rzeczywiście wojska jest mało, a autorytet (chyba "najważniejszy" surowiec jeśli chodzi o najmowanie wojska) zdobywa się dość powoli.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
Na markolf.pl Cubituss napisał, że: "Przy swoich pismach do końca stycznia." http://markolf.pl/forum/viewtopic.php?t=7217&postdays=0&postorder=asc&start=375Czy to prawda?  Co wy o tym myślicie?
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/13/2009 Posty: 37
|
TUTAJ - sama prawda i tylko prawda 
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
U niemilo, a na forum Play nic nie powiedział. Przykro, ale powodzenia.  Kto tera bedzie naczelnym?
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Bardzo nieładnie. Na marklofie powiedzieć ale czytelnikom na forum to nie... 
|
|
|
LuckyKiller pisze:Bardzo nieładnie. Na marklofie powiedzieć ale czytelnikom na forum to nie...  To była uroczysta gala, Cubi dostał nagrodę dla najlepszego dziennikarza i z tego powodu wzruszył się, uległ emocjom i opowiedział co mu leży na wątrobie 
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Mieloneq_z_Dolska pisze:LuckyKiller pisze:Bardzo nieładnie. Na marklofie powiedzieć ale czytelnikom na forum to nie...  To była uroczysta gala, Cubi dostał nagrodę dla najlepszego dziennikarza i z tego powodu wzruszył się, uległ emocjom i opowiedział co mu leży na wątrobie  Ale mógł to zrobić tu. 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Dla kilkunastu spamerów i dosłownie garstki ludzi, którzy mają coś w łepetynie? Ironia.
|
|
Przyłączony: 10/19/2008 Posty: 89
|
szkoda tylko że PLAY przestał dawać datę wydania w gazecie(kiedy wyjdzie następny PLAY)wcześniej na plakacie pisało ale miom zdaniem quentin powinien pisać kiedy następny PLAY we wstepniaku.
|
|
|
http://markolf.pl/harmonogram.php - tu masz harmonogram wydawniczy wszystkich pism komputerowych, póki co harmonogram Playa i KŚG nie jest zaktualizowany, ale niedługo winien być.
|
|
Przyłączony: 8/18/2007 Posty: 58
|
Spokojnie, na pewno po Nowym Roku Cubi jeszcze tu wymieni z Wami wszystkimi solidną porcję zdań i opowie "co i jak"  .
|
|
|
Mnie będzie gryzło jedno zdanie: "Nigdy nie sądziłem, że praca redaktora może być dziedziczna" - możliwe, że odrobinkę zniekształciłem. Ale jak napisałeś Backside, poczekam do Nowego Roku. Mam parę pytań i chciałbym przeprowadzić małą rozmowę
|
|
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
to mnie zawsze dziwiło. że cubi się zwykle wypowiada NAJPIERW na innych forach a dopiero na końcu doczłapuje siędo forum playa i cośtam skrobnie. dziwne.
|
|
Przyłączony: 4/10/2009 Posty: 514
|
Cubi w GG Network no to się bardzo zdziwiłem.
|
|
|
Ja także. Ale jeżeli praca jest - powiedzmy sobie w prost - lepiej płatna, to trzeba się łapać rękoma i nogami. Tak czy inaczej, będzie mi tęskno.
|
|
|
Guest |