|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/13/2009 Posty: 37
|
Hitman_C47 pisze:Co? Zaraz dam screeny jak nie wierzysz! ... Dobra, zagrajmy w twoją grę. No nie wierzę, pokaż co tam masz! Pewnie odpaliłeś Kłejka i udajesz, że grasz w Tecno! Uwierz - to, że tobie gra działa nie oznacza, że działa wszystkim skoro już kilka osób zgłosiło z nią problemy. Idź sprzedawać tibijskie kilofy...
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Mieloneq spokojnie.Ziom pewnie gościu się zgrywa,pewnie screeny będzie miał z Google.
|
|
|
Ale ja mu wierzę, że sobie tą grę odpalił, tyle że co mi po tym, że jemu działa? I dlaczego skoro jemu działa to innym też musi, mimo że na Markolfie nikt sobie z odpaleniem tej gry nie radzi? 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Co cię obchodzi w co gram? Moja sprawa w co gram, nie twoja.   2 po sporo zajmowały. Z 5mb jeden nie chciało mi się więcej. Jak chcecie więcej - żaden problem, ale bez przesady stu nie dam.
|
|
|
Nadal nie jestem przekonany, moim zdaniem to są screeny z Simsów, wszystko na to wskazuje.
|
|
|
To dam zaraz jeszcze jeden. Odnośnie problemu: Komp mam słabiutki, więc to na pewno nie wina waszych kompów. Rozdziałkę jakby co biorę 1600x1200. I gdzie jest wasz problem? Albo się zawiesza albo wyłącza? Jakiś błąd wyskakuje?
|
|
|
Ok, dla pewności daj trzy, wyślę je do prokuratury żeby zbadali czy to nie jakiś przekręt bo jak dla mnie to skriny The Sims 3: Wymarzone podróże.
Niektórym osobom gra nie chce nawet wejść do menu, innym włącza się menu, filmik początkowy i wywala grę, a kompów słabiutkich nie mają.
|
|
|
http://www.tecno-base.com/ może spróbujcie demko stąd? I po filmiku wywala?
|
|
|
Ano po filmiku. Niektórym już przed filmikiem. Nikomu nie wywaliło w trakcie filmika, to jest dość podejrzane.
Michał powiedział, że wejdzie na twoje konto bo nie wierzy, że Tecno ci działa.
|
|
|
Jakie konto? A i od tego Tecno łeb boli. Szczególnie od noktowizora. Może przegońcie filmik, po kawałku w dolnym prawym rogu pojawia się żeby coś wcisnąć aby pominąć.
|
|
|
Nie mogę przegonić filmików skoro ich nie widzę. Michał powiedział, że kłamiesz i że Tecno wcale Ci nie działa :/
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Hmmm....very very nice offtop! Jest tu wszystko - począwszy od nazywania się Dziećmi Neo skończywszy na zagorzałej dyskusjii, że jakoby Hitman gra w Tecno a Mieloneq próbuje jak może go podejść żeby udowodnić jakoby Hitman nie gra w tę grę. Ludzie czy to jest ważne!!! - nawet jeśli Hitman gra bądź kłamie to co to za znaczenie. Tu jest temat O NOWYM NUMERZE Playa a rozwiązywanie problemów technicznych jest w innym dziale!. PS. A skoro jesteśmy przy teoriach spiskowych - może Play umówił sięz twórcami Tecno, że jeśli da ferelną wersję gry to zapłaci mniej za licencję  ...ludzie trochę racjonalności, jeśli Hitmanowi poszło to ok, jeśli nie trudno. A problemem jest już raczej to, że niektórzy moga mieć za dobre kompy na tą leciwą grę - są takie przypadki, np. ja dawno temu miałem z KŚG Wehikuł Czasu, wszystko pięknie jest pokazany elegancki filmik, który się kończy i... i co - przez ułamek sekndy widać postać i teren gry i nagle gra off.
|
|
|
Tak ja bardziej wierzę Mielonkowi (mój ziom  ) niż Hitmanowi,który tylko czeka na idiotę.Piotrek ziom zgadzam się z tobą powinniśmy skończyć temat bo to się robi żałosne.Dziwne bo ja kupuję czasopisma od 1998 i jeszcze żadna,ale to żadna gra nie zrobiła mi psikusa.Nie wiem,może mnie redaktorzy kochają  i chcą żebym miał produkt na wysokim poziomie  .
|
|
|
Wcale nie kłamie gra mi działa, jak mam Ci to udowodnić? Filmik? Ale to nagram z 15 sekund. thekrzychu2000- nie lubisz mnie,bo jakaś gra mi się nie podoba? ...
|
|
 Ranga: Administration Grupy: Moderator
Przyłączony: 8/17/2007 Posty: 266
|
Może jednak już dacie sobie na luz? Hitman, nie dociera do Ciebie, że jeśli gierka Ci działa to jest to raczej marna pociecha dla ludzi, którym NIE działa? Mielon - nie wkręcaj już Hitmana  Wracamy do tematu.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Hitman_C47 może ci cos klawiatura zle dziala ????
|
|
|
Ghoran pisze:Mielon - nie wkręcaj już Hitmana  Psuja, a on już chciał filmik nagrywać...  No ale dobra, postaram się 
|
|
Przyłączony: 8/18/2009 Posty: 50
|
 Dyskusja jest przednia. Co do Tecno to potwierdzam że działa, więc nie jest to wina płyki tylko pewnie karty graficznej/procesora itp. Ja mam kartę Nvidii, może na Radeonie nie działa? Nie wiem. A szkoda że mi działa a innym nie, bo gra mi się za bardzo nie podoba... Co do tematu - przeczytałem już parę recenzji, zauważyłem, że pomyliliście się w spisie treści - jest tam napisane, że Król Artur jest w dziale " już grane", a tak naprawdę jest jego recenzja  A skoro już o recenzjach wspomniałem, to są napisane tak jak zawsze, czyli bardzo dobrze
|
|
|
Czyli widzę,że opłaca się kupić ten numer,a więc 22 grudnia muszę iść do sklepu zresztą kusi mnie ten numer,ale wolałem jeszcze czekać na numer cd-action i wtedy kupię oba czasopisma.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Ja dzisiaj chciałem kupić i... Nie było!  Trzeba z nadzieją kontynuować poszukiwania.
|
|
|
Guest |