Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:25:09

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia
Grupy: Member

Przyłączony: 7/13/2009
Hitman_C47 pisze:
Co? Zaraz dam screeny jak nie wierzysz!

... Dobra, zagrajmy w twoją grę.

No nie wierzę, pokaż co tam masz! Pewnie odpaliłeś Kłejka i udajesz, że grasz w Tecno!

Uwierz - to, że tobie gra działa nie oznacza, że działa wszystkim skoro już kilka osób zgłosiło z nią problemy. Idź sprzedawać tibijskie kilofy...

Have you got anything without SPAM?

thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:35:23

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
Mieloneq spokojnie.Ziom pewnie gościu się zgrywa,pewnie screeny będzie miał z Google.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:39:27

Ale ja mu wierzę, że sobie tą grę odpalił, tyle że co mi po tym, że jemu działa? I dlaczego skoro jemu działa to innym też musi, mimo że na Markolfie nikt sobie z odpaleniem tej gry nie radzi? Applause

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:39:52

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 10/13/2008
Co cię obchodzi w co gram? Moja sprawa w co gram, nie twoja.

2 po sporo zajmowały. Z 5mb jeden nie chciało mi się więcej.
Jak chcecie więcej - żaden problem, ale bez przesady stu nie dam.

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:42:54

Nadal nie jestem przekonany, moim zdaniem to są screeny z Simsów, wszystko na to wskazuje.

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:45:38

To dam zaraz jeszcze jeden. Odnośnie problemu: Komp mam słabiutki, więc to na pewno nie wina waszych kompów. Rozdziałkę jakby co biorę 1600x1200. I gdzie jest wasz problem? Albo się zawiesza albo wyłącza? Jakiś błąd wyskakuje?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:47:52

Ok, dla pewności daj trzy, wyślę je do prokuratury żeby zbadali czy to nie jakiś przekręt bo jak dla mnie to skriny The Sims 3: Wymarzone podróże.

Niektórym osobom gra nie chce nawet wejść do menu, innym włącza się menu, filmik początkowy i wywala grę, a kompów słabiutkich nie mają.

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:49:41

http://www.tecno-base.com/ może spróbujcie demko stąd? I po filmiku wywala?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:52:07

Ano po filmiku. Niektórym już przed filmikiem. Nikomu nie wywaliło w trakcie filmika, to jest dość podejrzane.

Michał powiedział, że wejdzie na twoje konto bo nie wierzy, że Tecno ci działa.

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 22:06:22

Jakie konto? A i od tego Tecno łeb boli. Szczególnie od noktowizora. Może przegońcie filmik, po kawałku w dolnym prawym rogu pojawia się żeby coś wcisnąć aby pominąć.

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 22:19:20

Nie mogę przegonić filmików skoro ich nie widzę. Michał powiedział, że kłamiesz i że Tecno wcale Ci nie działa :/

Pietrek2
Wysłane: 18 grudnia 2009 23:07:56

Przyłączony: 4/25/2009
Hmmm....very very nice offtop! Jest tu wszystko - począwszy od nazywania się Dziećmi Neo skończywszy na zagorzałej dyskusjii, że jakoby Hitman gra w Tecno a Mieloneq próbuje jak może go podejść żeby udowodnić jakoby Hitman nie gra w tę grę. Ludzie czy to jest ważne!!! - nawet jeśli Hitman gra bądź kłamie to co to za znaczenie. Tu jest temat O NOWYM NUMERZE Playa a rozwiązywanie problemów technicznych jest w innym dziale!.

PS. A skoro jesteśmy przy teoriach spiskowych - może Play umówił sięz twórcami Tecno, że jeśli da ferelną wersję gry to zapłaci mniej za licencjęApplause...ludzie trochę racjonalności, jeśli Hitmanowi poszło to ok, jeśli nie trudno. A problemem jest już raczej to, że niektórzy moga mieć za dobre kompy na tą leciwą grę - są takie przypadki, np. ja dawno temu miałem z KŚG Wehikuł Czasu, wszystko pięknie jest pokazany elegancki filmik, który się kończy i... i co - przez ułamek sekndy widać postać i teren gry i nagle gra off.

thekrzychu2000
Wysłane: 19 grudnia 2009 09:11:05

Tak ja bardziej wierzę Mielonkowi (mój ziom Applause) niż Hitmanowi,który tylko czeka na idiotę.Piotrek ziom zgadzam się z tobą powinniśmy skończyć temat bo to się robi żałosne.Dziwne bo ja kupuję czasopisma od 1998 i jeszcze żadna,ale to żadna gra nie zrobiła mi psikusa.Nie wiem,może mnie redaktorzy kochają Applause i chcą żebym miał produkt na wysokim poziomie Applause.

Hitman_C47
Wysłane: 19 grudnia 2009 16:06:06

Wcale nie kłamie gra mi działa, jak mam Ci to udowodnić? Filmik? Ale to nagram z 15 sekund. thekrzychu2000- nie lubisz mnie,bo jakaś gra mi się nie podoba? ...

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Ghoran
Wysłane: 19 grudnia 2009 16:58:47

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Może jednak już dacie sobie na luz?

Hitman, nie dociera do Ciebie, że jeśli gierka Ci działa to jest to raczej marna pociecha dla ludzi, którym NIE działa?
Mielon - nie wkręcaj już Hitmana Applause

Wracamy do tematu.
Pawsik
Wysłane: 19 grudnia 2009 18:15:12

Przyłączony: 12/14/2008
Hitman_C47 może ci cos klawiatura zle dziala ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 19 grudnia 2009 18:57:24

Ghoran pisze:

Mielon - nie wkręcaj już Hitmana Applause

Psuja, a on już chciał filmik nagrywać... Applause

No ale dobra, postaram się Applause

pikikd
Wysłane: 19 grudnia 2009 19:16:21

Przyłączony: 8/18/2009
Applause Dyskusja jest przednia. Co do Tecno to potwierdzam że działa, więc nie jest to wina płyki tylko pewnie karty graficznej/procesora itp. Ja mam kartę Nvidii, może na Radeonie nie działa? Nie wiem. A szkoda że mi działa a innym nie, bo gra mi się za bardzo nie podoba...
Co do tematu - przeczytałem już parę recenzji, zauważyłem, że pomyliliście się w spisie treści - jest tam napisane, że Król Artur jest w dziale " już grane", a tak naprawdę jest jego recenzja Applause A skoro już o recenzjach wspomniałem, to są napisane tak jak zawsze, czyli bardzo dobrzeApplause
thekrzychu2000
Wysłane: 20 grudnia 2009 17:58:12

Czyli widzę,że opłaca się kupić ten numer,a więc 22 grudnia muszę iść do sklepu zresztą kusi mnie ten numer,ale wolałem jeszcze czekać na numer cd-action i wtedy kupię oba czasopisma.

LuckyKiller
Wysłane: 20 grudnia 2009 18:03:20

Przyłączony: 3/20/2009
Ja dzisiaj chciałem kupić i... Nie było! Applause Trzeba z nadzieją kontynuować poszukiwania.

UP THE IRONS!
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum