Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 15:37:44

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 10/13/2008
Pełniak za przeproszeniem do dupy. Dawać takiego pełniaka to chora rzecz. Rodzice się nie czepiają, że gra jest brutalna, ale gdyby zobaczyli, że chodzę gołym facetem, a dookoła gołe baby to dzięki (choć to nie pierwszy raz w końcu dawali już 2 plakaty i okładkę raz). Zresztą nie lubię takich rzeczy. A i gra WCALE nie była dobra... Dziwiłem się kiedyś, że Play dał jej dobrą ocenę... Więc gra zboczona i słaba. Dalej - te Valkyrie czy jak to tam - zwykłe Ascension było słabe, to nie lepsze na pewno. I na deser jakaś tam strzelanka - nie powiem nawet fajna. Recenzje: dać dla American Long Haul 5? Jak dla mnie straszne. Chociaż rzeczywiście, nie każdy lubi takie gry. I ogólnie numer nudny. Takie 4/10 wg mnie (tylko za recenzję Ogniem i Mieczem, Avatara i tą strzelankę na płytce).
Edit: jeszcze trochę plusów i minusów: plusy: powrót krzyżówki. Minusy: Jak to pietrek2 powiedział recenzja ogniem i mieczem powinna być dłuższa, felieton pisany tak jakby na siłę, komiks zastępujący 8bita nadal jest (8bit powinien wrócić).

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
pikikd
Wysłane: 18 grudnia 2009 15:39:32
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 8/18/2009
sebuch321 - może od razu dadzą GTA 8? Ludzie, zapamiętajcie sobie to raz na zawsze, żadne polskie czasopismo nie będzie nigdy dodawało takich gier jak Harry Potter GTA, COD, NFS do czasopisma. Chyba że za wiele, wiele lat.
Co do czasopisma to już go nabyłem i podoba mi się Applause Fajnie, że jest dużo recenzji, że daliście recenzję multi COD-a. No i fajnie, że krzyżówka wróciła, ale myśle, że nie na długo. Pewnie jak będziecie mieli sponsora to będzie krzyżówka, czyli może być co jakieś 4 miesiące pewnie. Ale dobrze że w ogóle jest Applause
thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:20:41

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 10/12/2009
Mamy nowego kandydata do spamera roku jest nim SEBUCH321 gościu mi ciebie jest po prostu żal,tobie się wydaje,że kogoś to obchodzi,że CD-action ma najlepsze pełniaki.Powtarzam tu gadamy o Playu,a nie o drugim czasopiśmie więc spadaj !. Hitman ziom jak możesz powiedzieć że gra jest słaba.Bo co zobaczyłeś nagie osobliwości.Wiem,że dostane bana za to co napiszę,ale jak nigdy nie zobaczyłeś u faceta peni..,a biustu u dziewczyny nie widziałeś to obiaw na to że jesteś dzieckiem.Ty po prostu nie rozumiesz tej gry bo jesteś na to nie przygotowany.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:34:02

Widziałem i to i to, nie martw się po prostu nie mam potrzeby gapienia się na członki i cycki (czyli tym samym chciałeś powiedzieć, że mam ścianę?). Dzięki. Co do słabości gry: czytałem reckę w CDA i w Clicku, to mi wystarczy, aby powiedzieć, że GRA JEST SŁABA. I gdyby gra była dobra nic by mi nie przeszkadzały golasy. Ale gra jest słaba, a goliznę dodali, aby zwiększyć popularność...

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:37:16

Mylisz się.Nie dlatego,żeby zwiększyć popularność ta gra jest nie typowa,ale wniosła dużo do gatunku gier przygodowych.A jak wyczytałeś z czasopism,że gra jest słaba i ty się z tym zgrałeś to gratuluję rozumu.

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:40:07

W recenzji wytłumaczyli czemu gra jest słaba. I co gra wniosła do gatunku? I po co dawali goliznę?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:43:00

O lol jeżeli czytałeś recenzje to czemu się mnie pytasz po co dawali goliznę,mnie pomysł zaskoczył i podziwiam twórców że się odważyli pokazać nagich ludzi.Po prostu ty tej gry nie rozumiesz i zdziw się że jak za miesiąc pojawi się The Path w playu to też gry nie zrozumiesz.

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:45:46

Nie z The Path bym się ucieszył. Ale co ta gra wniosła do gatunków? I czemu nagość jest plusem?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 16:57:11

Powiedziałem jest nie typowa o co w niej chodzi sam zbytnio nie wiem ta gra to Kinder niespodzianka ostatnich lat.A fajnie jest zobaczyć goliznę od stron oczywiście kobiet.Nie rozumiem zbytnio tej gry,ale nie piszę że jest słaba a widać po avatarze że jesteś fanem Tibi więc wróć do dzieci neo.

Henryk140
Wysłane: 18 grudnia 2009 17:15:50
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 5/21/2009
Krzychu> uważałem cię za mądrego chłopaka, ale teraz zmieniam zdanie...

Po pierwsze: nazywasz kogoś dzieckiem neo, bo gra w Tibię... A co cię to obchodzi kto w co gra? Zmienia to coś?
Po drugie: kłócisz się z Hitmanem, który pyta co Tenison wniósł do gier przygodowych. Co odpowiadasz?
thekrzychu2000 pisze:
Powiedziałem jest nie typowa o co w niej chodzi sam zbytnio nie wiem.

Może jakieś argumenty?

[Quote:]
O lol jeżeli czytałeś recenzje to czemu się mnie pytasz po co dawali goliznę,mnie pomysł zaskoczył i podziwiam twórców że się odważyli pokazać nagich ludzi.Po prostu ty tej gry nie rozumiesz i zdziw się że jak za miesiąc pojawi się The Path w playu to też gry nie zrozumiesz.

[Quote:]
Powiedziałem jest nie typowa o co w niej chodzi sam zbytnio nie wiem ta gra to Kinder niespodzianka ostatnich lat.A fajnie jest zobaczyć goliznę od stron oczywiście kobiet.Nie rozumiem zbytnio tej gry,ale nie piszę że jest słaba a widać po avatarze że jesteś fanem Tibi więc wróć do dzieci neo.

Krzychu fail...
thekrzychu2000
Wysłane: 18 grudnia 2009 17:25:07

Henryk140 dziękuje,że mnie uważałeś za mądrego gościa,ale nie mam za złe,że zmieniłeś teraz zdanie.Co to tibi to tam najwięcej tych dzieciaków się rozrasta.Mogę się założyć że połowa tych dzieciaków nie wie w którym roku ta gra powstała.Ale jak ta gra mu się podoba to w porządku nie będę go już obrażał.Sam się przyznam,że do końca (fabuły) nie rozumiem,ale gościu przeczytał recenzje z różnych czasopism,że gra jest słaba a on w to nawet nie grał.Wywnioskował ją tylko nic więcej.

kpw_pl
Wysłane: 18 grudnia 2009 17:47:36

Przyłączony: 7/20/2009
,,Gra jest do dupy ale w to nie grałem."
Czytałeś recenzję w CDA i Clicku i wyszło średnio? No, nie dziwię się. Najprawdopodobniej grę testowała jedna osoba która także pisała tekst. Były to bratnie czasopisma i wiele osób z Clicka pracowało w CDA. Gratuluję, poznałeś opinię jednej osoby na świecie o Tension.
A ja oglądałem wideo recenzję i czytałem tez trochę więcej niż ty. I wywnioskowałem z kilku źródeł, że nie jest to mega genialna gra ale oryginalna i z tego względu należy się jej przypatrzeć. I nikt nie mówił, że jest do dupy. I rzeczywiście, możesz tej produkcji nie zrozumieć, podaję cytat z testu CDA:
,,Jest trochę jak malarstwo surrealistów. Dla jednym bohomazy Miró będą kosmicznym nieporozumieniem (...), dla innych sztuką przez duże S".
Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 18:45:43

Wiem, jednak w Gamewalkerze nie przypominam sobie przychylnych komentarzy. I każdy ma swój gust? Nie pasuję coś wam w moim zdaniu? A mi w twoim (a jednak nie wyzywałem Ciebie). Nie rozmawiajmy więc o tym. Ja nie wyśmiewałem się z Ciebie, że gra Ci się podoba, ty ze mnie tak (również mnie wyzywałeś, choć ja mówiłem normalnie, nie byłem wobec Ciebie niekulturalny - tu się pokazuję kto jest tym twoim "dzieckiem neo" ) I gram w co chce. Co Cię to obchodzi?

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Pawsik
Wysłane: 18 grudnia 2009 19:38:36

Przyłączony: 12/14/2008
Mogliby dać Far Cry 2 zamiast Tecno: The Base :/

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Ghoran
Wysłane: 18 grudnia 2009 19:42:36

Ranga: Administration
Grupy: Moderator

Przyłączony: 8/17/2007
Pawsik pisze:
Mogliby dać Far Cry 2 zamiast Tecno: The Base :/

I Wiedźmina i Diablo.
No co? Jak gadać bez sensu to przynajmniej z rozmachem Applause
Jakub1996
Wysłane: 18 grudnia 2009 19:52:13

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/14/2009
@Pawsik Jak mogliby tak łatwo i bez straty to pewnie by dali.No nie przesadzajmy aż tak dobrych/nowych gier Play nie daje.
Pełniaki też mi nie przypadły do gustu:Tension-dziwna gra,ciężko jest mi ją ogarnąć jak dla mnie to taka niezła gra,Valkyrie-średniak ale nie znam za bardzo angielskiego i granie staje się mniej przyjemne.Teeno-nawet nawet.Zestaw średni dla ogółu(tak wywnioskowałem po komentarzach) dla mnie słaby.Ale zawartość już lepsza.
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 20:20:10

Przyłączony: 7/13/2009

Czy komukolwiek ruszyło Tecno: The Base? Bo jak do tej pory żadna osoba z Markolfa nie jest w stanie go odpalić, gra się zawiesza albo wyłącza, a szczytem możliwości jest uruchomienie jej menu... Liczę na rozwiązanie problemu, miałem ochotę w tą grę zagrać i także za nią zapłaciłem...

Have you got anything without SPAM?

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:08:25

Mi działa człowieku, mogę screeny dać, nie wiem w czym problem.

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Mieloneq_z_Dolska
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:15:49

Przyłączony: 7/13/2009
Hitman_C47 pisze:
Mi działa człowieku, mogę screeny dać, nie wiem w czym problem.

A, tobie działa "człowieku", więc nie ma problemu? Raaaajt...

Rocznik 2000, czy jeszcze nowszy?

Have you got anything without SPAM?

Hitman_C47
Wysłane: 18 grudnia 2009 21:22:03

Co? Zaraz dam screeny jak nie wierzysz!

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Użytkownicy przeglądający ten temat