Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Play 1/2010 Opcje
thekrzychu2000
Wysłane: 17 grudnia 2009 09:57:48

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 10/12/2009
Narescie już jest jakaś informacja na temat Nowego Playa.A o to one.
Tension PL-(Oryginalna gra najbliżej jej do przygodówki)
Valkyrie: Ascension to the Throne-( Rpg rok wydania gry 2009)
Tecno: The Base-(Ruski Fps,całkiem niezły)
Niezłe pełne wersje,ale okładka czasopisma miażdży.
http://www.e-kiosk.pl/images/5324_fs.jpg

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Pawsik
Wysłane: 17 grudnia 2009 10:28:47

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 12/14/2008
Pełniaki dla mnie jakieś nieznane. Ale okładka genialna Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
pabloo_96
Wysłane: 17 grudnia 2009 12:22:52

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 9/20/2009
Świetny numer! Dobre pełniaki, recki też ciekawe no i chętnie poczytam o Napoleon: Total War. Ale co ja się będę rozpisywać, lecę do sklepu... Applause
thekrzychu2000
Wysłane: 17 grudnia 2009 12:28:47

Przyłączony: 10/12/2009
Super,że jest już pełna zapowiedź,ale ja byłem na forum pierwszyApplause.Dobrze koniec głupiego pisania.Czas opowiedzieć o nowym Playu,którego w tym miesiącu,nie można przejść obojętnie.Na początku napiszę o okładce,jak ją zobaczyłem to paszcza mi się uśmiechnęłaApplause przy czym humorek mi się poprawiłApplause.Co jeszcze jest ciekawego na pewno z recenzji np Painkiller,Ogniem i Mieczem oraz Colin McRae DiRT 2.Nie gorzej zapowiada się historia o grach Rpg,mam nadzieję,że tam zobaczę Icewijd Dale czy Baldur's Gate.Na plus również zasługuję krzyżówka,już dość 1000 panoramicznych Applause.Co do pełnych wersji nie wszystkim się gry spodobają np Tension jest grą nie typową,oryginalną i bajkową taki np Pawsik rzuci płytkę w kąt po dziesięciu minutach.Reszta równie dobrze się prezentuję dodam,że Ascesion to Throne: Valkyrie i Tecno - The Base są grami z tego roku,oraz premierami w Polsce.To oznacza że jeszcze w naszym kraju te gry zostały nie wydane.Jutro lecę do sklepu po Playa jestem zadowolony,znów mamy co wybierać.Oceniam czasopismo na 8/10.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Neelah
Wysłane: 17 grudnia 2009 13:08:19

Przyłączony: 7/19/2008
Kolejna świetna okładka.. chociaż co do pełniaków to ani jednego nie znam ;+), dopisze więcej jak kupie numer..

GARY93
Wysłane: 17 grudnia 2009 14:14:17

Przyłączony: 6/17/2009
Tension jest o tyle unikalny, że nie mogę go wręcz ominąć. Pozostałe dwa pełniaki też są świetne( szczególnie, że Valkyrie pochodzą z Polski). Zapowiada się więc nie tylko ciekawe czytanie(Painkiller,Ogniem i Mieczem oraz Colin McRae DiRT 2) ale i pożądne granie w 100 smakach.BomBa!

Dla pewności

Pietrek2
Wysłane: 17 grudnia 2009 17:02:16

Przyłączony: 4/25/2009
Bosheeee...brawo GARY93!!!
[Quote:]
szczególnie, że Valkyrie pochodzą z Polski
- szkoda, że to nie polska gra tylko polska premiera a to dwie INNE sprawy...ludzie myślcie coś.

Co do numeru :

1. Genialna okładkaApplause - dla mnie nalepsza w historiiApplause - Play daje je coraz lepsze.
2. Nawet przyjazne fulle - Tension warto zobaczyć a i od dawna po raz pierwszy ciekawy jest też 2 i 3 fullApplause
3. Krzyżówka miły dodatek, fajny odcinek Jojoy'a & Padie'ego.
4. Dużo ciekawych recekApplause
5. Dział technika na plus - akurat monitor będę kupował a tamten w Play'ujest ciekawą opcjąApplause
6. Bardzo fajne etui na płytkęApplause - kolory w sam raz do gry TensionApplause
7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie więcej tekstu Mount & Blade - w końcu ciekawszaApplause
8. Również na minus list Grzybka_PLApplause - chłopie gry to tylko hobby i nie zmusisz do czytania pism o grach kumpli bo może wolą spotykać się z innymi w realu.

Numer : 8,5/10

Aha - Quentin już podgrzewa atmosferę, pisze o jakiś specjalnych niespodziankachApplause, na kolejnego Plexa bym się nie obraziłApplause a może będzie większa niespodziankaApplause.

foidek
Wysłane: 17 grudnia 2009 18:24:02

Przyłączony: 6/14/2008
Troszkę się dziwię, że numer wyszedł tak szybko (jeśli się nie mylę czekaliśmy tylko 3 tygodnie), ale jak widzę na ilość recenzji nie można narzekać. Jak ten czas szybko leci, jeszcze mi zara kto powie, że święta się zbliżają.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Czesioooo
Wysłane: 17 grudnia 2009 18:53:14

Przyłączony: 9/14/2009
Pietrek2 pisze:
7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie więcej tekstu Mount & Blade - w końcu ciekawsza

Jak dla mnie ciekawszy jest Painkiller, bo nie przepadam za grami typu Mount & Blade... Za to dobry tekst (choć krótki) o multi w Modern Warfare 2. A do tego świetny plakat z Battlefield: Bad Company 2. O nowym S.T.A.L.K.E.R.Z.E. troszkę malutko, ale za to dobrze napisane.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
sebuch321
Wysłane: 17 grudnia 2009 19:26:01

Przyłączony: 10/19/2008
ja się o gierka wyraziłem ! w temacie w dziale news ale tu też napisze a oto co tam napisąłem:
same gry +18!?(nie wiem co do tego tecno bo go nie mogłem znaleść na gry-online)ludzie to czytajągłownie dzieci i nastolatki)chciałbym zobaczyć reakcję rodzica(np. matki)ja widzi że syn gra w tension w którym co chwila gołe baby!!!za niedługo w playu też będą takie rzeczy dla bardzo dorosłych?ma na myśli czasopisma erotyczne

Najlepsze Gry W jAKIE graŁEM
COd4 Crysis
Homm 5 Diablo2
MEtin2 Wolfensetin(2009)
Return to Castle Wolfenstein Counter Strike
BattleFIeld Heroes SpellForce
Gta 4 Assasins Creed
NFS Most Wanted hitman SIlent Assasin
matembo
Wysłane: 17 grudnia 2009 19:26:07

Przyłączony: 8/23/2008
uummm... rajcuje się zapachem nowego Play-a. Zaraz odpalę płytkę Applause

Sumienie to to co boli, gdy cała reszta ciebie czuje się świetnie.
keeveek
Wysłane: 17 grudnia 2009 19:33:28

Przyłączony: 6/21/2009
mam pytanie do redakcji: Tension to gra w której jest wiele elementów erotyki. Wy daliście temu znaczek PEGI 12. Mam nadzieję, że to nie jest jakaś ocenzurowana wersja gry, tylko w pełnym tego słowa znaczeniu balą-balą figo fago przygodówka?
pikikd
Wysłane: 17 grudnia 2009 19:36:41

Przyłączony: 8/18/2009
sebuch321 - nie wiem czy wiesz, ale kiedyś w Play-u było 7 Sins... A to jest gra erotyczna. Wiem,bo mam ten numerApplause . Więc Play już od dawna daje gry które nie są dla dzieci. Co do samego numeru to nie mogę jeszcze nic na ten temat napisać, bo jeszcze go nie kupiłem, ale nie wiem czemu wszyscy się tak "podniecają" okładką Play. Jak dla mnie jest "normalna", niczym się nie wyróżnia.
kpw_pl
Wysłane: 17 grudnia 2009 20:06:36

Przyłączony: 7/20/2009
fajnie, fajnie choć okładka mi się nie specjalnie podoba. Tak już na mnie działają samochody na okładce czasopisma o grach Applause
Numeru jeszcze nie kupiłem ale kupię jutro na pewno. A Tension jest akurat grą którą najmniej spodziewałem się w PLAYU ale czy to źle? Może być fajne.
foidek
Wysłane: 17 grudnia 2009 21:33:59

Przyłączony: 6/14/2008
sebuch321 pisze:
ja się o gierka wyraziłem ! w temacie w dziale news ale tu też napisze a oto co tam napisąłem:
same gry +18!?(nie wiem co do tego tecno bo go nie mogłem znaleść na gry-online)ludzie to czytajągłownie dzieci i nastolatki)chciałbym zobaczyć reakcję rodzica(np. matki)ja widzi że syn gra w tension w którym co chwila gołe baby!!!za niedługo w playu też będą takie rzeczy dla bardzo dorosłych?ma na myśli czasopisma erotyczne

Kurczę, a jak dano Stubbs the zombie to nikt nie protestował, a przecież gra według pegi jest od 18 lat. Myślisz że ktokolwiek się tym przejmuje ? Gdyby wszyscy przestrzegali zasad pegi to zdecydowana większość na tym forum by nie grała w gry dawane przez play'a.

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Backside
Wysłane: 17 grudnia 2009 23:33:04

Przyłączony: 8/18/2007
"7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie"

A czego według Ciebie w nim brakuje Applause - listy jednostek, broni do zdobycia, spisu miast i wsi Applause? Pamiętaj też, że to nie osobna gra, a mod do Mount & Blade, które wyszło rok temu.
MrHush
Wysłane: 18 grudnia 2009 00:01:24

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Tak się składa, że nie wszyscy czytelnicy posiadają poniżej 18 lat... Nie wiem o co te pretensje. Ale mniejsza o to.
Świetna zielonkawa okładka. Zabolało mnie, że jedynie Tension jest w wersji polskiej. Mój angielki jest (jeszcze) słaby, więc nie wiem jak ogarnę Valkyrie. A bardzo lubię crpgi. Chyba siądę ze słowniczkiem, ewentualnie translatorem Applause
Zawartości pisma jeszcze nie czytałem, więc swoją obszerniejszą, uzupełniającą opinię wyrażę za jakiś czas Applause Szkoda tylko, że dział listy został uszczuplony. Banzai Applause
sebuch321
Wysłane: 18 grudnia 2009 09:33:48

drogi foideku poniekąt masz rację ale gra brutalna a erotyczna to bardzo duuuża różnica nie pronie dawać gier 18+ ale jak mają dać to fajne jak np. te zombie co pisałeś,max payn,cod 5, i inne.
PS nie wiedziałem że PLAY kiedyś na da krążku jakąś gre erotyczną(PLAYA CZYTAM 1,5 ROKU) i ostatnia rzecz to MrHush ma rację wiekszość czytelników ma mniej niż 18 lat!!!!!!wszystkie osoby jakie znam i kupują playa mają tak od 11 do 15 lat!!może by w następnym numerze dać jakiegoś fajnego FPSa???np. medala ,coda albo battlefielda?aha kiedyś daliście 40 zł na doładowanie konta w grze ,,Last Chaos'' może by dać na krążku metina i też takie doładowanie ja bym się ucieszyłó bo gram w metka. PoZdRo dla redakcji i wszystkich fanów!

COd4 Crysis
Homm 5 Diablo2
MEtin2 Wolfensetin(2009)
Gta 4 Assasins Creed
sebuch321
Wysłane: 18 grudnia 2009 09:35:19

dodam jeszcze coś!nie wiem o co chodzi ale ostatnie 3 numery CDA to hity(1-Titan Quest,2-Dark Sector,3- Devil May cry4)czego mlej nie poszaleje??moim zdaniem po grach w cda play został dalego w tyle!

Nie pisz posta pod postem. Jeśli czegoś zapomniałeś dopisać, edytuj. Ghoran

COd4 Crysis
Homm 5 Diablo2
MEtin2 Wolfensetin(2009)
Gta 4 Assasins Creed
Jakub1996
Wysłane: 18 grudnia 2009 13:12:06

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/14/2009
Numer świetny dobry felieton,super recenzje,dział trendy mi się spodobał.Dobrze,że powróciła krzyżówka.Pełne wersje też idę w coraz lepszym kierunku.Ogólnie numer bardzo dobry.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum