|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Narescie już jest jakaś informacja na temat Nowego Playa.A o to one. Tension PL-(Oryginalna gra najbliżej jej do przygodówki) Valkyrie: Ascension to the Throne-( Rpg rok wydania gry 2009) Tecno: The Base-(Ruski Fps,całkiem niezły) Niezłe pełne wersje,ale okładka czasopisma miażdży. http://www.e-kiosk.pl/images/5324_fs.jpg
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Pełniaki dla mnie jakieś nieznane. Ale okładka genialna
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 33
|
Świetny numer! Dobre pełniaki, recki też ciekawe no i chętnie poczytam o Napoleon: Total War. Ale co ja się będę rozpisywać, lecę do sklepu...
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Super,że jest już pełna zapowiedź,ale ja byłem na forum pierwszy  .Dobrze koniec głupiego pisania.Czas opowiedzieć o nowym Playu,którego w tym miesiącu,nie można przejść obojętnie.Na początku napiszę o okładce,jak ją zobaczyłem to paszcza mi się uśmiechnęła  przy czym humorek mi się poprawił  .Co jeszcze jest ciekawego na pewno z recenzji np Painkiller,Ogniem i Mieczem oraz Colin McRae DiRT 2.Nie gorzej zapowiada się historia o grach Rpg,mam nadzieję,że tam zobaczę Icewijd Dale czy Baldur's Gate.Na plus również zasługuję krzyżówka,już dość 1000 panoramicznych  .Co do pełnych wersji nie wszystkim się gry spodobają np Tension jest grą nie typową,oryginalną i bajkową taki np Pawsik rzuci płytkę w kąt po dziesięciu minutach.Reszta równie dobrze się prezentuję dodam,że Ascesion to Throne: Valkyrie i Tecno - The Base są grami z tego roku,oraz premierami w Polsce.To oznacza że jeszcze w naszym kraju te gry zostały nie wydane.Jutro lecę do sklepu po Playa jestem zadowolony,znów mamy co wybierać.Oceniam czasopismo na 8/10.
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Kolejna świetna okładka.. chociaż co do pełniaków to ani jednego nie znam ;+), dopisze więcej jak kupie numer..
|
|
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Tension jest o tyle unikalny, że nie mogę go wręcz ominąć. Pozostałe dwa pełniaki też są świetne( szczególnie, że Valkyrie pochodzą z Polski). Zapowiada się więc nie tylko ciekawe czytanie(Painkiller,Ogniem i Mieczem oraz Colin McRae DiRT 2) ale i pożądne granie w 100 smakach.BomBa!
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Bosheeee...brawo GARY93!!! [Quote:]szczególnie, że Valkyrie pochodzą z Polski - szkoda, że to nie polska gra tylko polska premiera a to dwie INNE sprawy...ludzie myślcie coś. Co do numeru : 1. Genialna okładka  - dla mnie nalepsza w historii  - Play daje je coraz lepsze. 2. Nawet przyjazne fulle - Tension warto zobaczyć a i od dawna po raz pierwszy ciekawy jest też 2 i 3 full  3. Krzyżówka miły dodatek, fajny odcinek Jojoy'a & Padie'ego. 4. Dużo ciekawych recek  5. Dział technika na plus - akurat monitor będę kupował a tamten w Play'ujest ciekawą opcją  6. Bardzo fajne etui na płytkę  - kolory w sam raz do gry Tension  7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie więcej tekstu Mount & Blade - w końcu ciekawsza  8. Również na minus list Grzybka_PL  - chłopie gry to tylko hobby i nie zmusisz do czytania pism o grach kumpli bo może wolą spotykać się z innymi w realu. Numer : 8,5/10 Aha - Quentin już podgrzewa atmosferę, pisze o jakiś specjalnych niespodziankach  , na kolejnego Plexa bym się nie obraził  a może będzie większa niespodzianka  .
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Troszkę się dziwię, że numer wyszedł tak szybko (jeśli się nie mylę czekaliśmy tylko 3 tygodnie), ale jak widzę na ilość recenzji nie można narzekać. Jak ten czas szybko leci, jeszcze mi zara kto powie, że święta się zbliżają.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pietrek2 pisze:7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie więcej tekstu Mount & Blade - w końcu ciekawsza Jak dla mnie ciekawszy jest Painkiller, bo nie przepadam za grami typu Mount & Blade... Za to dobry tekst (choć krótki) o multi w Modern Warfare 2. A do tego świetny plakat z Battlefield: Bad Company 2. O nowym S.T.A.L.K.E.R.Z.E. troszkę malutko, ale za to dobrze napisane.
|
|
Przyłączony: 10/19/2008 Posty: 89
|
ja się o gierka wyraziłem ! w temacie w dziale news ale tu też napisze a oto co tam napisąłem: same gry +18!?(nie wiem co do tego tecno bo go nie mogłem znaleść na gry-online)ludzie to czytajągłownie dzieci i nastolatki)chciałbym zobaczyć reakcję rodzica(np. matki)ja widzi że syn gra w tension w którym co chwila gołe baby!!!za niedługo w playu też będą takie rzeczy dla bardzo dorosłych?ma na myśli czasopisma erotyczne
|
|
Przyłączony: 8/23/2008 Posty: 44
|
uummm... rajcuje się zapachem nowego Play-a. Zaraz odpalę płytkę 
|
|
Przyłączony: 6/21/2009 Posty: 78
|
mam pytanie do redakcji: Tension to gra w której jest wiele elementów erotyki. Wy daliście temu znaczek PEGI 12. Mam nadzieję, że to nie jest jakaś ocenzurowana wersja gry, tylko w pełnym tego słowa znaczeniu balą-balą figo fago przygodówka?
|
|
Przyłączony: 8/18/2009 Posty: 50
|
sebuch321 - nie wiem czy wiesz, ale kiedyś w Play-u było 7 Sins... A to jest gra erotyczna. Wiem,bo mam ten numer  . Więc Play już od dawna daje gry które nie są dla dzieci. Co do samego numeru to nie mogę jeszcze nic na ten temat napisać, bo jeszcze go nie kupiłem, ale nie wiem czemu wszyscy się tak "podniecają" okładką Play. Jak dla mnie jest "normalna", niczym się nie wyróżnia.
|
|
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 37
|
fajnie, fajnie choć okładka mi się nie specjalnie podoba. Tak już na mnie działają samochody na okładce czasopisma o grach  Numeru jeszcze nie kupiłem ale kupię jutro na pewno. A Tension jest akurat grą którą najmniej spodziewałem się w PLAYU ale czy to źle? Może być fajne.
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
sebuch321 pisze:ja się o gierka wyraziłem ! w temacie w dziale news ale tu też napisze a oto co tam napisąłem: same gry +18!?(nie wiem co do tego tecno bo go nie mogłem znaleść na gry-online)ludzie to czytajągłownie dzieci i nastolatki)chciałbym zobaczyć reakcję rodzica(np. matki)ja widzi że syn gra w tension w którym co chwila gołe baby!!!za niedługo w playu też będą takie rzeczy dla bardzo dorosłych?ma na myśli czasopisma erotyczne Kurczę, a jak dano Stubbs the zombie to nikt nie protestował, a przecież gra według pegi jest od 18 lat. Myślisz że ktokolwiek się tym przejmuje ? Gdyby wszyscy przestrzegali zasad pegi to zdecydowana większość na tym forum by nie grała w gry dawane przez play'a.
|
|
Przyłączony: 8/18/2007 Posty: 58
|
"7. Na minus - SKANDALICZNIE KRÓTKI TEKST OGNIEM I MIECZEM (co to ma być) a do tego taki shit jak Painkiller zajmuje stronę caluśką po brzegi podczas gdy powinien trafić do recek na pół strony a w jego miejsce dać znacznie" A czego według Ciebie w nim brakuje  - listy jednostek, broni do zdobycia, spisu miast i wsi  ? Pamiętaj też, że to nie osobna gra, a mod do Mount & Blade, które wyszło rok temu.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Tak się składa, że nie wszyscy czytelnicy posiadają poniżej 18 lat... Nie wiem o co te pretensje. Ale mniejsza o to. Świetna zielonkawa okładka. Zabolało mnie, że jedynie Tension jest w wersji polskiej. Mój angielki jest (jeszcze) słaby, więc nie wiem jak ogarnę Valkyrie. A bardzo lubię crpgi. Chyba siądę ze słowniczkiem, ewentualnie translatorem  Zawartości pisma jeszcze nie czytałem, więc swoją obszerniejszą, uzupełniającą opinię wyrażę za jakiś czas  Szkoda tylko, że dział listy został uszczuplony. Banzai
|
|
|
drogi foideku poniekąt masz rację ale gra brutalna a erotyczna to bardzo duuuża różnica nie pronie dawać gier 18+ ale jak mają dać to fajne jak np. te zombie co pisałeś,max payn,cod 5, i inne. PS nie wiedziałem że PLAY kiedyś na da krążku jakąś gre erotyczną(PLAYA CZYTAM 1,5 ROKU) i ostatnia rzecz to MrHush ma rację wiekszość czytelników ma mniej niż 18 lat!!!!!!wszystkie osoby jakie znam i kupują playa mają tak od 11 do 15 lat!!może by w następnym numerze dać jakiegoś fajnego FPSa???np. medala ,coda albo battlefielda?aha kiedyś daliście 40 zł na doładowanie konta w grze ,,Last Chaos'' może by dać na krążku metina i też takie doładowanie ja bym się ucieszyłó bo gram w metka. PoZdRo dla redakcji i wszystkich fanów!
|
|
|
dodam jeszcze coś!nie wiem o co chodzi ale ostatnie 3 numery CDA to hity(1-Titan Quest,2-Dark Sector,3- Devil May cry4)czego mlej nie poszaleje??moim zdaniem po grach w cda play został dalego w tyle!
Nie pisz posta pod postem. Jeśli czegoś zapomniałeś dopisać, edytuj. Ghoran
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/14/2009 Posty: 146
|
Numer świetny dobry felieton,super recenzje,dział trendy mi się spodobał.Dobrze,że powróciła krzyżówka.Pełne wersje też idę w coraz lepszym kierunku.Ogólnie numer bardzo dobry.
|
|
|
Guest |