Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Pytania Opcje
Joka_
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:12:16

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 11/28/2009
W tym temacie zadajemy pytania innym użytkownikom. Możemy również powiedzieć co nam się w nim nie podoba lub ich za coś pochwalić (wiem jak to brzmi). Ja niestety nie mam pomysłu ale czekam na wasze pytania. Będę zaszczycony jeśli napiszecie coś do mnie. Applause

Teraz Polska, kraj Zipa Rzeczpospolita Trzecia
To znaczy dzieciak, że jesteś tu na własnych śmieciach
Czesioooo
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:21:00

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
Mam pytanie do Spyker'a dlaczego w temacie o Operation Flashpoint: Dragon Rising napisał, że odradza kupno gry bez uargumentowania i podania powodu.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Neelah
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:21:48

Przyłączony: 7/19/2008
Hah, ciekawy temat, cały czas mi brakowało na tym forum czegoś podobnego a teraz jak już powstał to nie wiem co napisac ; P
Pawsik po co piszesz na forum PLAY'a skoro co drugi Twój post wychwala CDA..? Dali Ci tam bana czy co..? :+)

Pawsik
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:25:17

Przyłączony: 12/14/2008
Neelah pisze:

Pawsik po co piszesz na forum PLAY'a skoro co drugi Twój post wychwala CDA..? Dali Ci tam bana czy co..? :+)

Niby gdzie ja wychwalam CDA ???? Think d'oh! Podaj konkretne przykłady Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Joka_
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:39:07

Pawsik pisze:
Neelah pisze:

Niby gdzie ja wychwalam CDA ???? Think d'oh! Podaj konkretne przykłady Applause

Multum tego. Sam pamiętam.

A ja mam pytanie do Pietrka (dobrze napisałem?[bez obrazy]). Co oznacza twój podpis?

Spyker
Wysłane: 7 grudnia 2009 20:52:36

Przyłączony: 9/25/2009
Czesioooo - gra - Operation Flashpoint: Dragon Rising jest grą przede wszystkim trudną - wymaga koncentracji i szczególnej uwagi. Nie jest to gra typu Call of Duty, gdzie wchodzisz i strzelasz w kogo popadnie itd. W takie gry gram głównie w wakacje i dłuższe przerwy, bo to nie jest gra na 1 czy 2 dni. Gra ma też wysokie wymagania sprzętowe, więc nie każdy będzie grał na wysokich detalach graficznych ja na szczęście mam taką opcję i się z niej bardzo cieszę, że chodzi na najwyższych szczegółach.

Lepiej kupić łatwiejszą i dynamiczniejszą grę jak: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 czy Call of Duty: Modern Warfare 2.

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę pytać. Applause
Pawsik
Wysłane: 7 grudnia 2009 21:02:26

Spyker: Czy Operation Flashpoint: Dragon Rising jest trudniejsze od poprzednika ?

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Spyker
Wysłane: 7 grudnia 2009 21:12:45

Przyłączony: 9/25/2009
Pawsik - Nie grałem, więc nie mogę stwierdzić, która część jest trudniejsza. Jednak Operation Flashpoint: Dragon Rising jest jedną z trudniejszych gier w jakie grałem. Mówię o strzelaninach(Fps).

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę pytać. Applause
Czesioooo
Wysłane: 7 grudnia 2009 21:44:37

Spyker, wszystko to napisałem gdy doradzałem kupno gry goOd Master'owi (sorry jeśli przekręciłem)... On nie chciał gry prostej ! Chciał się trochę pomęczyć ! Po co więc powiedziałeś mu, żeby nie kupował ? Kompletnie niezrozumiałe dla mnie było Twoje zachowanie w tej sytuacji... A po za tym, czy dla Ciebie gra trudna to gra, której nie warto kupować ? Z Twojej wypowiedzi w temacie o Operation Flashpoint: Dragon Rising mogę stwierdzić, że chyba tak... Nie mam więcej pytań. Sądzę jedynie, że właśnie na tym polega pic tworzenia dobrych gier. Muszą być one dosyć trudne, bo gdy są za łatwe nie daje to żadnej frajdy i satysfakcji z ukończenia... Muszą mieć świetną fabułę (i IMO OF: DR ją ma), dobrą oprawę (tu także nie mam żadnych zastrzeżeń) i muszą sprawiać frajdę, a tu akurat OF: DR radzi sobie świetnie. Jak widzę Ty wolisz jednak gry łatwe na jeden-dwa wieczory więc jak mówiłem wcześniej - nie mam więcej pytań.

Co do Pawsik'a, to tak - OF: DR jest trudniejsze od poprzednika. Ale na pewno się nie zawiedziesz grając.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Neelah
Wysłane: 8 grudnia 2009 21:38:05

Dobra Pawsik ale dalej mi nie odpowiedziałeś na moje pytanie, jak dotąd tylko się wyparłeś tego co Ci zarzuciłem ale nawet Joka_ mnie poparł więc coś w tym musi być ;+)

Pawsik
Wysłane: 8 grudnia 2009 22:04:38

Neelah pisze:
Dobra Pawsik ale dalej mi nie odpowiedziałeś na moje pytanie, jak dotąd tylko się wyparłeś tego co Ci zarzuciłem ale nawet Joka_ mnie poparł więc coś w tym musi być ;+)

Owszem kiedys bylo tego sporo ale teraz jest tego mniej. Think

Czesioooo
Wysłane: 14 grudnia 2009 17:04:19

Mam pytanie do użytkownika kulkaPLAY. Po co udzielasz się w tematach, o których nie masz pojęcia ? Zasady użytkowania for internetowych są proste - udzielasz się tam gdzie masz jako-takie pojęcie. Jeśli nie grałeś w jakąś grę (Batman: AA) lub nie lubisz jakiejś serii (Harry Potter), to się nie wypowiadaj, bo zaśmiecasz forum. To zwykły SPAM nic więcej.

piter1996
Wysłane: 14 grudnia 2009 17:37:45

Przyłączony: 3/10/2009
Czesio, po co się nim przejmować. Wystarczy spojrzeć na jego "10 ostatnich postów" i się odechciewa o nim gadać Applause

EDIT: Czesio, przeczytałeś WSZYSTKIE części HP? A jak tak to ile razy, tak na oko? Applause

Mój kanał YT

"Kiedy patrzymy na (...) ciemność, lękamy się tylko nieznanego, niczego więcej".
.........................................................................................Albus Dumbledore, "Harry Potter i Książę Półkrwii".

"Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem."

Jakub1996
Wysłane: 14 grudnia 2009 17:49:46

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 7/14/2009
Czesio jaką serię gier uważasz za najlepszą?
I drugie pytanie również do ciebie jakim sportem interesujesz się najbardziej ?
Nerolit
Wysłane: 14 grudnia 2009 18:39:32

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 10/31/2007
dobra bez wzmianek co do podpisu pracuje nad tym

pytanie: dlaczego nikt nie odpowie na mój temat b.chciałbym mieć taką tapeta ale pan google nigdzie nie ma takiego obrazka..

http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21848_mala-pomoc-.aspx

"I'm the man with destiny" -Lucas Kane
"Maybe it was supposed to happen. Maybe it was my destiny..."
Zawsze możesz zmienić bieg historii..

historyja wersja II poprawiona

http://rapidshare.com/files/312556572/Przysz__a_baba_do_kiosku_kupiae___2_lipca_2008Paniae__Domu.doc.html

Komputer:
http://img15.imageshack.us/img15/1831/komputernowy.png

Czesioooo
Wysłane: 14 grudnia 2009 18:52:45

piter1996, wszystkie, nie raz. Na oko całą serię ok. 5-6 razy.

Jakub1996, jaką serię gier uważam za najlepszą ? Hmm... Ciężki wybór. Prawdopodobnie Heroes of Might & Magic. Później Call of Duty, Medal of Honor, Harry Potter (osobiście pierwsze dwie części były dla mnie najlepsze, późniejsze troszkę zmieniły klimat). Jakim sportem najbardziej ? Snookerem Applause Taka odmiana bilarda, dla tych co nie wiedzą. Interesuję się też samym bilardem i większością jego odmian. Lubię czasem popatrzeć na mecz piłki nożnej, ale jak grają zespoły światowej klasy. Czasem oglądam siatkówkę i koszykówkę. A zapomniałbym o Wrestlingu. Kiedyś na potęgę oglądałem ile się dało, ale teraz zmniejszyłem "dawkę". Choć nadal lubię pooglądać. Jednak najbardziej chyba Snookerem.

Neelah
Wysłane: 14 grudnia 2009 18:53:03

Weź ten podpis zmień bo wali po gałach -.-'

Joka_
Wysłane: 14 grudnia 2009 20:06:57

Hej Czesioooo czyżbyś miał fanklub? Applause żarcik

A co do prośby Nerolita. Nikt ci tego nie zrobi, bo to bardzo trudne. Robota dla zawodowca, chociaż postaram się w PhotoShop' ie.

Neelah
Wysłane: 14 grudnia 2009 22:39:20

Joka_ pisze:
Hej Czesioooo czyżbyś miał fanklub? Applause

1500 postów robi swoje ;+)

LuckyKiller
Wysłane: 15 grudnia 2009 07:26:11

Przyłączony: 3/20/2009
Neelah pisze:
Joka_ pisze:
Hej Czesioooo czyżbyś miał fanklub? Applause

1500 postów robi swoje ;+)

A dlaczego to 1500 postów (swoją drogą szokujące) miałoby o tym decydować? Dziwny powód.

UP THE IRONS!
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum