|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/21/2009 Posty: 106
|
Zamiast pisać różne brednie w nieodpowiednich tematach, piszcie je tutaj. Tematyka dyskusji jest dowolna. Może to chociaż trochę ograniczy spam na tym forum (w co wątpię). A więc chwalcie się, cieszcie się, płaczcie, składajcie sobie życzenia ile wlezie. Hitman C47 -> najlepszego
|
|
Przyłączony: 5/2/2009 Posty: 156
|
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
Oj już dajcie spokój aktualnie jest dobrze i niech tak będzię  Henryk140 pisze:Hitman C47 -> najlepszego Dzięki 
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Spóźnione życzenia dla Hitmana C47: Najlepszego 
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Byłem w Biedronce i kupiłem sobie grę Sega Rallly 
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/28/2009 Posty: 636
|
Gratuluję
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Bez sensu.. przecież cały dział hyde park jest praktycznie "o wszystkim i o niczym"... wiec ten temat jest pointless, jak chcesz o czymś pogadać konkretnym to robisz temat, a nie, temat o "wszystkim"..
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/28/2009 Posty: 636
|
Też tak myślę ale użytkownik Henryk140 założył go z powody offtop' u w jednym z tematów. Cóż... był zbulwersowany. Ale myślę Neelah, że masz rację.
|
|
Przyłączony: 1/30/2009 Posty: 172
|
Wiecie może henrykowi chodziło o shoutbox ( czy jak się tam pisze  ) a że go tu nie ma to zrobił taki temat ,też kiedyś miałem taki zrobić ale pomyślałem że zrobi się spam i nic z tematu, to może rozwińmy temat jak już jest?
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Pawsik - gratulacje dobra nawet gra, fajna grafika jest. Dzisiaj poszedłem do szkoły byłem w niej cały dzień i teraz jestem w domu będę oglądał Piłę 4. Obejrzałem ostatnio Piła 6,5,3 teraz 4 i zostaną mi jeszcze 2 części.  Ma wyjść 7 część w 3D. Pandorum fajny film - ukończyłem grę Dead Space i właśnie ten film jest bardzo podobny do tej gry. Też statek się psuje i wychodzi go naprawiać Inżynier - mechanik. Są i goście(potwory). Moon - też bardzo dobry film - dramat opowiadający historię o człowieku na księżycu zbierającym surowce itp. Trzeba zobaczyć, aby docenić. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Play.  Żal
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Spyker pisze:będę oglądał Piłę 4. Obejrzałem ostatnio Piła 6,5,3 teraz 4 i zostaną mi jeszcze 2 części.  Grunt to chronologia ; D
|
|
|
Neelah - dokładnie tak jakoś wyszło. 4 część najlepiej się zaczyna polecam.
|
|
|
Na forum pojawili się nowi użytkownicy dzieci neo - teraz śpią. Ghoran wpadnie i zrobi porządek.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
 Możesz mnie już nie zmuszać do dawania tego obrazka?
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Dzieci neo - SPYKER i reszta gromadki... Powiedz mi, Spajki po jaką cholerę odkopujesz te pieprzone, dawno umarłe tematy ? 
|
|
|
Ten mi się podoba jest ogólny będę swoje wykłady robił z każdego dnia. Takie IMAO.
|
|
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,229
|
Zrobiłem ten obrazek do jednego tematu. Nie myślałem, że będę musiał użyć go dziś kilka razy. Niestety.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker, a ja słyszałem, cholerny idioto, że chciałeś usuwać stare tematy. Więc powiedz mi, cholerny idioto, po co je odkopujesz ? Każe ci ktoś, cholerny idioto ? Czerpiesz z tego przyjemność, cholerny idioto ? Podnieca cię to, cholerny idioto ? Przestań, cholerny idioto, się wydurniać i zmądrzej w końcu.
|
|
|
Tematy nie zostały skasowane, a to znak, że mogą się przydać.
|
|
|
[Quote:]Gwiazdy byle czym nie jeżdżą, a skoro Czarek Pazura jest jednym z najlepiej zarabiających aktorów w Polsce to musi się przemieszczać godnie. Paparazzi Se.pl zauważyli go jak wspólnie z żoną Edytą odbierali nowe BMW 5GT. Czarek postawił na nowe wcielenie klasycznej limuzyny serii 5. Wersja Gran Turismo cemugole się bardziej opływowym kształtem i lepszymi osiągami. Pazura kupił auto z 3 litrowym Dieslem, które w podstawowej wersji kosztuje 263 tysiące złotych. Do tego trzeba doliczyć indywidualne życzenia klienta.
|
|
|
Guest |