Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

O wszystkim i o niczym Opcje
Henryk140
Wysłane: 2 listopada 2009 21:20:03
Ranga: Prawie mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 5/21/2009
Zamiast pisać różne brednie w nieodpowiednich tematach, piszcie je tutaj.Applause
Tematyka dyskusji jest dowolna. Może to chociaż trochę ograniczy spam na tym forum (w co wątpię).
A więc chwalcie się, cieszcie się, płaczcie, składajcie sobie życzenia ile wlezie.

Hitman C47 -> najlepszego Applause
Grzybek_pl
Wysłane: 2 listopada 2009 21:28:09

Przyłączony: 5/2/2009
Napisałem Ci w poprzednim temacie co o tym sądzę.

http://www.playpc.pl/forum/forum,pt21728p2_Tolerancje-kultura-osobista-itp-pierwszy-powazny-temat-w-Play.aspx

Największą chlubą nie jest to, aby nigdy się nie potknąć,
ale to, żeby po każdym upadku dźwignąć się i stanąć na nogi.

http://grzybkers.blox.pl/html
MÓJ BLOG.

Hitman_C47
Wysłane: 2 listopada 2009 21:32:47

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 10/13/2008
Oj już dajcie spokój aktualnie jest dobrze i niech tak będzię Applause
Henryk140 pisze:
Hitman C47 -> najlepszego Applause

Dzięki Applause

Jeszcze raz taki podpis i się pożegnamy.Ghoran

|Steam|||Last.FM|
♥Boiling Point♥
Arturano
Wysłane: 3 listopada 2009 10:45:38

Przyłączony: 1/26/2009
Spóźnione życzenia dla Hitmana C47: Najlepszego Applause

Aktualnie

PC: F1 2010, Bad Company 2 Vietnam, Guitar Hero World Tour

PS3: Brotherhood, Soul Calibur IV, LittleBigPlanet 2

Komórka: Gangstar Miami Vindication, Tron Evolution
Pawsik
Wysłane: 3 grudnia 2009 16:36:36

Przyłączony: 12/14/2008
Byłem w Biedronce i kupiłem sobie grę Sega Rallly Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Joka_
Wysłane: 3 grudnia 2009 16:37:26

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 11/28/2009
Gratuluję

Teraz Polska, kraj Zipa Rzeczpospolita Trzecia
To znaczy dzieciak, że jesteś tu na własnych śmieciach
Neelah
Wysłane: 3 grudnia 2009 16:45:42

Przyłączony: 7/19/2008
Bez sensu.. przecież cały dział hyde park jest praktycznie "o wszystkim i o niczym"... wiec ten temat jest pointless, jak chcesz o czymś pogadać konkretnym to robisz temat, a nie, temat o "wszystkim"..

Joka_
Wysłane: 3 grudnia 2009 17:43:51

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 11/28/2009
Też tak myślę ale użytkownik Henryk140 założył go z powody offtop' u w jednym z tematów. Cóż... był zbulwersowany. Ale myślę Neelah, że masz rację.

Teraz Polska, kraj Zipa Rzeczpospolita Trzecia
To znaczy dzieciak, że jesteś tu na własnych śmieciach
alek333
Wysłane: 3 grudnia 2009 18:18:50

Przyłączony: 1/30/2009
Wiecie może henrykowi chodziło o shoutbox ( czy jak się tam pisze Applause ) a że go tu nie ma to zrobił taki temat ,też kiedyś miałem taki zrobić ale pomyślałem że zrobi się spam i nic z tematu, to może rozwińmy temat jak już jest?

ODRA WODZISŁAW

100 post 14.09.2009 14:09 Applause

Mój komputer : | Procek AMD Athlon 64 X2 4000+ [2.11 mhz] | Karta graficzna NVIDIA GeForce 8600 GT 512 mb | Dysk twardy x2 po 75gb | RAM 2 gb drr2 | win XP | Napęd ASUS x18 | Słuchawy Mint | Myszka a4tech evolution opto o13d | klawiatura Mint | Monitor acer AL1916W | Płyta główna GIGABYTE M61PME-S2P | [kolorem czerwonym są oznaczone nowe części/rzeczy do kompa].
Spyker
Wysłane: 3 grudnia 2009 18:49:36

Przyłączony: 9/25/2009
Pawsik - gratulacje dobra nawet gra, fajna grafika jest. Dzisiaj poszedłem do szkoły byłem w niej cały dzień i teraz jestem w domu będę oglądał Piłę 4. Obejrzałem ostatnio Piła 6,5,3 teraz 4 i zostaną mi jeszcze 2 części. Applause Ma wyjść 7 część w 3D.

Pandorum fajny film - ukończyłem grę Dead Space i właśnie ten film jest bardzo podobny do tej gry. Też statek się psuje i wychodzi go naprawiać Inżynier - mechanik. Są i goście(potwory).

Moon - też bardzo dobry film - dramat opowiadający historię o człowieku na księżycu zbierającym surowce itp. Trzeba zobaczyć, aby docenić.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Play. Applause Żal
Neelah
Wysłane: 3 grudnia 2009 19:17:31

Przyłączony: 7/19/2008
Spyker pisze:
będę oglądał Piłę 4. Obejrzałem ostatnio Piła 6,5,3 teraz 4 i zostaną mi jeszcze 2 części. Applause

Grunt to chronologia ; D

Spyker
Wysłane: 3 grudnia 2009 19:50:42

Neelah - dokładnie tak jakoś wyszło. 4 część najlepiej się zaczyna polecam.
Spyker
Wysłane: 1 maja 2010 22:44:30

Na forum pojawili się nowi użytkownicy dzieci neo - teraz śpią. Ghoran wpadnie i zrobi porządek.
widzu
Wysłane: 1 maja 2010 22:46:24

Przyłączony: 1/23/2010

Możesz mnie już nie zmuszać do dawania tego obrazka?

Czesioooo
Wysłane: 1 maja 2010 22:46:59

Przyłączony: 9/14/2009
Dzieci neo - SPYKER i reszta gromadki...

Powiedz mi, Spajki po jaką cholerę odkopujesz te pieprzone, dawno umarłe tematy ?

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 1 maja 2010 22:48:10

Ten mi się podoba jest ogólny będę swoje wykłady robił z każdego dnia. Takie IMAO.
widzu
Wysłane: 1 maja 2010 22:50:40

Przyłączony: 1/23/2010
widzu pisze:

Zrobiłem ten obrazek do jednego tematu.
Nie myślałem, że będę musiał użyć go dziś kilka razy. Niestety.Eh?

Czesioooo
Wysłane: 1 maja 2010 22:51:36

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker, a ja słyszałem, cholerny idioto, że chciałeś usuwać stare tematy. Więc powiedz mi, cholerny idioto, po co je odkopujesz ? Każe ci ktoś, cholerny idioto ? Czerpiesz z tego przyjemność, cholerny idioto ? Podnieca cię to, cholerny idioto ? Przestań, cholerny idioto, się wydurniać i zmądrzej w końcu.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 1 maja 2010 22:53:55

Tematy nie zostały skasowane, a to znak, że mogą się przydać.
Spyker
Wysłane: 2 maja 2010 07:53:41

[Quote:]
Gwiazdy byle czym nie jeżdżą, a skoro Czarek Pazura jest jednym z najlepiej zarabiających aktorów w Polsce to musi się przemieszczać godnie. Paparazzi Se.pl zauważyli go jak wspólnie z żoną Edytą odbierali nowe BMW 5GT.

Czarek postawił na nowe wcielenie klasycznej limuzyny serii 5. Wersja Gran Turismo cemugole się bardziej opływowym kształtem i lepszymi osiągami. Pazura kupił auto z 3 litrowym Dieslem, które w podstawowej wersji kosztuje 263 tysiące złotych. Do tego trzeba doliczyć indywidualne życzenia klienta.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum