Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Tolerancje,kultura osobista itp pierwszy poważny temat w Play Opcje
kubaaa67
Wysłane: 17 maja 2010 21:38:51

Ranga: Mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 5/24/2008
dokladnie. i nadal jest bo pomylily ci sie lata ;p on jest teraz zamieszany w afere hazardowa ale za czasow pis bylo o wiele wiecej afer, sytuacji bez wyjasnien o ktorych opinia publioczna nigdy sie nie dowie. ja po prostu nie trawie tej partii a jeszcze bardziej ludzi ktorzy sie w niej znajduja. nie moge patrzec jak kaazdy ruch opozycji hejtuja.nawet gdyby po rozdalo jedzenie biednym to pis na bank by zaraz sie doczepil ze albo nie wszyscy dostali albo nie zaplacony podatek (dla jasnosci to taki wyimaginowany przyklad). koalicja z ta partia jest niemozliwa gdyz sa lasi na wladze chca decydowac o wszystkim i to dlatego nigdy nie bede glosowal na nikogo z pis.
Spyker
Wysłane: 17 maja 2010 21:40:58

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
Zagłosuj na Korwina będzie paliwo za 2 zł i marihuana.
kubaaa67
Wysłane: 17 maja 2010 21:45:56

haha myslalem o tym ale on nie ma zadnych szans na wygrana a poza tym to zwykla kielbasa wyborcza. o ile legalizacja marihuany jest mozliwa( to przeciez dodatkowy zysk dla pansta z akcyzy) to paliwo za 2 zl jest niemozliwe.nawet gdyby zostalo to wprowadzone co juz jest nierealne to w tydzien powstalaby dziura budzetowa jaka normalnie ksztaltuje sie przez rok.
Spyker
Wysłane: 17 maja 2010 21:49:31

To może Marek Jurek będzie jeszcze zabawniej.
juz3k
Wysłane: 17 maja 2010 21:50:27

Przyłączony: 11/26/2007
Eeee tam, rozcieńczy się 50/50 z wodą i będzie OK. Applause Zdradzał jakieś szczegóły tego planu? Applause Lepiej niech zacznie pisać bajki...
kubaaa67
Wysłane: 17 maja 2010 21:52:42

nie chce zeby bylo zabawnie tylko zeby w tym kraju zaczelo sie zmieniac chociaz i tak uwazam ze dzieku UE nasz kraj poszedl w dobra strone i powoli, nawet baredzo powoli, zaczal sie rozwijac wiec az tak nie bede narzekal. zaglosuje na kandydata ktory ma realne szanse na zwyciestwo, ktory jest zdolny pokonac jarka i pewnie bedzie to komorowski chociaz nie bede klamal ze podoba mi sie ten kandydat
Spyker
Wysłane: 17 maja 2010 21:57:31

Projekt budżetu na 2010 rok z deficytem sięgającym 52,2 mld zł.
foidek
Wysłane: 17 maja 2010 21:57:52

Przyłączony: 6/14/2008
Widzę, że nikt mi tego precedensu nie może wyjaśnić, trudno. Widocznie jest to sprawa mocno subiektywna, co do wyboru partii. Ciekaw jestem, czy sejm następnej kadencji (o ile nie będzie to PO) wynajdzie jakieś haki na PO... I tak w kółko.

Właśnie się dowiedziałem, że mój wybrany admirał polskiej floty marynarskiej nie kandyduje, buu... No i na kogo mam ja bidak głosować?

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Spyker
Wysłane: 17 maja 2010 22:00:48

Lepper ostatnia deska ratunku.

Wszyscy leżą.
juz3k
Wysłane: 17 maja 2010 22:13:01

Nie widzę żadnego dobrego kandydata, więc albo nie pójdę wcale, albo pójdę i oddam głos na Morawieckiego lub Ziętka. Applause Z tych, którzy mają realne szanse na zwycięstwo mimo wszystko oddałbym głos na Jarka.
SWAT_
Wysłane: 17 maja 2010 23:35:14

Przyłączony: 9/5/2007
Ja oddam mój głos na Kaczyńskiego. Na pewno nie zagłosuję na PO.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

Spyker
Wysłane: 17 maja 2010 23:50:41

PO - Premier. PO - Prezydent śmiech na sali będzie jak tak będzie.
kubaaa67
Wysłane: 18 maja 2010 13:01:33

to nie bedzie smiech na sali.juz tak byywalo ze prezydet byl z tej samej partii co premier i to nie jest wcale dziwne. jedak jest sporo fanow kaczynskiego, a myslalem ze glosuja na niego tylko ludzie starsi (bez obrazy) i ci ktorym zrobilo sie go zal po tragedii w smolensku. moim zdaniem jesli po pregra wybory to na wlasna prosbe- wystawili beznadziejnego kandydata, gorszy moglby byc chyba tylko palikot...
Spyker
Wysłane: 18 maja 2010 13:21:00

Palikot ma w dupie prezydenturę. Ma tyle pieniędzy, że Sejm, to dla niego plac zabaw.
juz3k
Wysłane: 18 maja 2010 14:32:58

Palikot ma u mnie ogromnego plusa za Żołądkową Gorzką, gdyby startował to miałby mój głos. Applause Głosowałbym na Jarka ponieważ uważam go za lepszego kandydata niż Komorowski, który ma problemy z wysłowieniem się. Dziwię się tylko Kaczyńskiemu, że startuje w wyborach... Po Smoleńsku poparcie PiS skoczyło do góry, miałby szanse zostać premierem.
Spyker
Wysłane: 13 czerwca 2010 14:01:19

Wybory już na dniach, więc proszę podejść do niech z dojrzałą i pełną odpowiedzialności postawą.

Każdy głos się liczy.
Pawsik
Wysłane: 13 czerwca 2010 14:08:42

Przyłączony: 12/14/2008
Spyker pisze:
Wybory już na dniach, więc proszę podejść do niech z dojrzałą i pełną odpowiedzialności postawą.

Oczywiście panie premierze
Spyker pisze:
Każdy głos się liczy.

Ma pan rację panie premierze

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
juz3k
Wysłane: 13 czerwca 2010 14:12:51

Kandydaci są tak marni, że nie robi mi różnicy, to kto zostanie prezydentem. Dlatego nie wybieram się na wybory, szkoda czasu...
Spyker
Wysłane: 13 czerwca 2010 14:18:03

juz3k - Jesteś doskonałym przykładem człowieka politycznie obojętnego. Widać, że jeszcze nie masz dorosłego życia i nie odczuwasz cholernej biurokracji i złodziejstwa jakie obecnie panuje.

Na pewno PO się nie nadaje, bo to nic nie warta partia polityczna.

Czesioooo
Wysłane: 13 czerwca 2010 14:21:43

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker - wiesz, że za obrażanie można nawet do więzienia iść ? Ja ci radzę cofnąć to co napisałeś. BTW ty za to jesteś tak dojrzały politycznie, jak mój pięciomiesięczny pies, który liże się po jajach. Pozdro.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum