|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Spyker pisze:A dlaczego w Bieszczadach ? na Syberię do Rosji. Racja, w Bieszczadach będą tylko płoszyć turystów i dziką zwierzynę...
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Ogolnie mnie rozdupia ze kazdy miedzynarodowy spisek, wszelkie zbrodnie tego swiata, gdy nie maja autora to przypisuje sie je żydom i masonom ; D
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Żydzi to ścierwo dla wielu ludzi.
|
|
Przyłączony: 9/5/2007 Posty: 1,395
|
Neelah pisze:Ogolnie mnie rozdupia ze kazdy miedzynarodowy spisek, wszelkie zbrodnie tego swiata, gdy nie maja autora to przypisuje sie je żydom i masonom ; D CO? Przecież każdy wie że to czarnoskórych wina. (taa... mam coś z rasisty)
|
|
|
Neelah pisze:Ogolnie mnie rozdupia ze kazdy miedzynarodowy spisek, wszelkie zbrodnie tego swiata, gdy nie maja autora to przypisuje sie je żydom i masonom ; D Bo to prawda... Spyker pisze: Żydzi to ścierwo dla wielu ludzi. Ścierwo > Żydzi > Internetowi hejterzy
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Żydzi to taki sam naród jak Polacy. Nie wiem co wy do nich macie... Tak samo oni mogą mówić o nas...
|
|
|
I mówią: http://www.youtube.com/watch?v=lfbktrDLI44http://www.youtube.com/watch?v=s3wNmIZjyhA poza tym jak mówi stare chińskie przysłowie: "Co Żyda nie zabije, to Żyd ukradnie".
|
|
|
Żydzi to znienawidzony naród tak jak Rosja, Niemcy itd.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Spyker, znienawidzony, ale chyba przez Ciebie... Ja jak już mówiłem nic do nich nie mam. Podobnie jak do Rosjan i Niemców. To co było kiedyś, nie jest teraz.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 81
|
A co macie do Niemców, Rosjan czy Żydów. Po pierwsze to nie to pokolenie, które teraz żyje rozpoczęło drugą wojnę światową, to nie to pokolenie dokonało rozbioru Polski, więc nie wiem o co wam chodzi??? Po prostu jesteście nietolerancyjni. Może ktoś z forumowiczów wyznaje judaizm albo czci "Putina od gazu" albo z przyjemnością sprawdziłby kto na tym forum zanieczyszcza rasę, więc nie można myśleć w ten sposób o innych narodach, bo oni też mają kilka stereotypów na nasz temat.
|
|
|
Czesioooo pisze:Spyker, znienawidzony, ale chyba przez Ciebie... Ja jak już mówiłem nic do nich nie mam. Podobnie jak do Rosjan i Niemców. To co było kiedyś, nie jest teraz. matijas_20 pisze:A co macie do Niemców, Rosjan czy Żydów. Po pierwsze to nie to pokolenie, które teraz żyje rozpoczęło drugą wojnę światową, to nie to pokolenie dokonało rozbioru Polski, więc nie wiem o co wam chodzi??? Po prostu jesteście nietolerancyjni. Może ktoś z forumowiczów wyznaje judaizm albo czci "Putina od gazu" albo z przyjemnością sprawdziłby kto na tym forum zanieczyszcza rasę, więc nie można myśleć w ten sposób o innych narodach, bo oni też mają kilka stereotypów na nasz temat. Też do nich nic nie mam, ale nawet w grach online Niemcy czepiają się do Polski wyzywają ich w wyścigach spychają z dróg przecież widziałem takie rzeczy. A raz w Call of Juarez grałem i powiedziałem, że I from Russia jak się na mnie rzucili to coś niesamowitego. Takie epitety leciały.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/7/2010 Posty: 191
|
Adam i Ewa chyba byli żydami. tak czy nie?(jeśli tak to wszyscy nimi są)
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Chyba to ja miałem kozę w nosie. Epitety leciały najwyraźniej od osób skretyniałych  Normalny człowiek się tak nie zachowuje. Zresztą, większość graczy to osoby "niepoukładane", że tak to ładnie ujmę. Nie wiem dlaczego macie takie pretensje do narodowości żydowskiej. A, wróć, wiem. Otoczenie tak na co poniektórych działa. Nie lubimy Was, bo tak. Niektóre osoby stan pewnej dojrzałości osiągają w bardzo późnym wieku. Zdarza się jednak, że niektóre do końca życia są imbecylami.
|
|
|
MrHush pisze:Chyba to ja miałem kozę w nosie. Epitety leciały najwyraźniej od osób skretyniałych  Normalny człowiek się tak nie zachowuje. Zresztą, większość graczy to osoby "niepoukładane", że tak to ładnie ujmę. Nie wiem dlaczego macie takie pretensje do narodowości żydowskiej. A, wróć, wiem. Otoczenie tak na co poniektórych działa. Nie lubimy Was, bo tak. Niektóre osoby stan pewnej dojrzałości osiągają w bardzo późnym wieku. Zdarza się jednak, że niektóre do końca życia są imbecylami. Nie lubię dlatego grać online w FPS, bo to jest zwykła zbieranina leszczy i prostaków. A no i cwaniaków co mają kody. Ja mam gdzieś żydów niech robią co chcą tylko nie wchodzą w drogę Polsce. A znając różne opinie to strasznie kradną czy to prawda nie wiem.
|
|
|
"...tylko niech nie wchodzą w drogę Polsce." Rozbawiłeś mnie. Kradną? No popatrz, a od kogóż żeś to usłyszał?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bez komentarza... Następnym razem pomyślcie zanim coś wstawicie/napiszecie.
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vb3IMTJjzfoDobra, teraz na poważnie - powinniście brać ostatnie moje posty z tego tematu z przymrużeniem oka. Większość tak zrobiła. MrHush widocznie nie zczaił. Tak naprawdę nie mam nic do Żydów, Chińczyków, Rosjan, Polaków, Arabów, Pakistańczyków ani żadnego innego narodu. Nie interesują mnie również ich wyznania, ani orientacja seksualna (dopóki nie robią jakichś idiotycznych pochodów przez miasto). @ Edit: Spyker - 10/10, popłakałem się ze śmiechu.
|
|
|
|
|
|
Guest |