Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Tolerancje,kultura osobista itp pierwszy poważny temat w Play Opcje
juz3k
Wysłane: 5 lutego 2010 20:27:17

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 11/26/2007
Spyker pisze:
A dlaczego w Bieszczadach ? na Syberię do Rosji.

Racja, w Bieszczadach będą tylko płoszyć turystów i dziką zwierzynę... Applause
Neelah
Wysłane: 5 lutego 2010 20:33:40

Przyłączony: 7/19/2008
Ogolnie mnie rozdupia ze kazdy miedzynarodowy spisek, wszelkie zbrodnie tego swiata, gdy nie maja autora to przypisuje sie je żydom i masonom ; D

Spyker
Wysłane: 5 lutego 2010 20:40:03

Przyłączony: 9/25/2009
Żydzi to ścierwo dla wielu ludzi.
SWAT_
Wysłane: 5 lutego 2010 20:52:24

Przyłączony: 9/5/2007
Neelah pisze:
Ogolnie mnie rozdupia ze kazdy miedzynarodowy spisek, wszelkie zbrodnie tego swiata, gdy nie maja autora to przypisuje sie je żydom i masonom ; D

CO? Przecież każdy wie że to czarnoskórych wina.
(taa... mam coś z rasisty)

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

juz3k
Wysłane: 6 lutego 2010 12:44:47

Neelah pisze:

Bo to prawda...

Spyker pisze:
Żydzi to ścierwo dla wielu ludzi.

Ścierwo > Żydzi > Internetowi hejterzy
Czesioooo
Wysłane: 6 lutego 2010 12:46:38

Przyłączony: 9/14/2009
Żydzi to taki sam naród jak Polacy. Nie wiem co wy do nich macie... Tak samo oni mogą mówić o nas...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
juz3k
Wysłane: 6 lutego 2010 13:04:42

I mówią:
http://www.youtube.com/watch?v=lfbktrDLI44
http://www.youtube.com/watch?v=s3wNmIZjyh

A poza tym jak mówi stare chińskie przysłowie: "Co Żyda nie zabije, to Żyd ukradnie". Applause
Spyker
Wysłane: 6 lutego 2010 13:08:31

Żydzi to znienawidzony naród tak jak Rosja, Niemcy itd.
Czesioooo
Wysłane: 6 lutego 2010 13:23:41

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker, znienawidzony, ale chyba przez Ciebie... Ja jak już mówiłem nic do nich nie mam. Podobnie jak do Rosjan i Niemców. To co było kiedyś, nie jest teraz.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
matijas_20
Wysłane: 6 lutego 2010 13:29:03

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 11/15/2009
A co macie do Niemców, Rosjan czy Żydów. Po pierwsze to nie to pokolenie, które teraz żyje rozpoczęło drugą wojnę światową, to nie to pokolenie dokonało rozbioru Polski, więc nie wiem o co wam chodzi??? Po prostu jesteście nietolerancyjni. Może ktoś z forumowiczów wyznaje judaizm albo czci "Putina od gazu" albo z przyjemnością sprawdziłby kto na tym forum zanieczyszcza rasę, więc nie można myśleć w ten sposób o innych narodach, bo oni też mają kilka stereotypów na nasz temat.

Oglądajcie GLEE!

Muzyka według mnie warta uwagi:
the asteroids galaxy tour " the golden age", " lady jesus", "the sun ain t shining no more"
frederika stahl " twinkle, twinkle"
israel kamakawiwo'ole " what a wonderful life'
the beatles " yeasterday", " let it be"
not doubt " dont speak"
myslovitz " scenariusz dla moich sąsiadów", " lubiła tańczyć"
kazik i yugoton " malcziki"
ben cocks " your firefly"
green day " 21"
paul anka "put your head on my shoulder"
mama cass elliot "its getting better"
dannt elfman "the little things"
amy winehouse "back to black", "you know i'm no good", "b boy baby"
regina spektor "two birds"
skunk anansie "weak"
miles cane "come closer"
j.cole "i'm coming home"
robbie williams "a man for all seasons"
Spyker
Wysłane: 6 lutego 2010 13:32:02

Czesioooo pisze:
Spyker, znienawidzony, ale chyba przez Ciebie... Ja jak już mówiłem nic do nich nie mam. Podobnie jak do Rosjan i Niemców. To co było kiedyś, nie jest teraz.

matijas_20 pisze:
A co macie do Niemców, Rosjan czy Żydów. Po pierwsze to nie to pokolenie, które teraz żyje rozpoczęło drugą wojnę światową, to nie to pokolenie dokonało rozbioru Polski, więc nie wiem o co wam chodzi??? Po prostu jesteście nietolerancyjni. Może ktoś z forumowiczów wyznaje judaizm albo czci "Putina od gazu" albo z przyjemnością sprawdziłby kto na tym forum zanieczyszcza rasę, więc nie można myśleć w ten sposób o innych narodach, bo oni też mają kilka stereotypów na nasz temat.

Też do nich nic nie mam, ale nawet w grach online Niemcy czepiają się do Polski wyzywają ich w wyścigach spychają z dróg przecież widziałem takie rzeczy.

A raz w Call of Juarez grałem i powiedziałem, że I from Russia jak się na mnie rzucili to coś niesamowitego. Takie epitety leciały.
Ameile_Mia
Wysłane: 7 lutego 2010 18:45:36
Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 2/7/2010
Adam i Ewa chyba byli żydami. tak czy nie?(jeśli tak to wszyscy nimi są)

F-RAP-INEM
MrHush
Wysłane: 7 lutego 2010 18:47:18

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Chyba to ja miałem kozę w nosie.
Epitety leciały najwyraźniej od osób skretyniałych Applause Normalny człowiek się tak nie zachowuje. Zresztą, większość graczy to osoby "niepoukładane", że tak to ładnie ujmę.
Nie wiem dlaczego macie takie pretensje do narodowości żydowskiej. A, wróć, wiem. Otoczenie tak na co poniektórych działa. Nie lubimy Was, bo tak. Niektóre osoby stan pewnej dojrzałości osiągają w bardzo późnym wieku. Zdarza się jednak, że niektóre do końca życia są imbecylami.
Spyker
Wysłane: 7 lutego 2010 19:17:22

MrHush pisze:
Chyba to ja miałem kozę w nosie.
Epitety leciały najwyraźniej od osób skretyniałych Applause Normalny człowiek się tak nie zachowuje. Zresztą, większość graczy to osoby "niepoukładane", że tak to ładnie ujmę.
Nie wiem dlaczego macie takie pretensje do narodowości żydowskiej. A, wróć, wiem. Otoczenie tak na co poniektórych działa. Nie lubimy Was, bo tak. Niektóre osoby stan pewnej dojrzałości osiągają w bardzo późnym wieku. Zdarza się jednak, że niektóre do końca życia są imbecylami.

Nie lubię dlatego grać online w FPS, bo to jest zwykła zbieranina leszczy i prostaków. A no i cwaniaków co mają kody.

Ja mam gdzieś żydów niech robią co chcą tylko nie wchodzą w drogę Polsce. A znając różne opinie to strasznie kradną czy to prawda nie wiem.
MrHush
Wysłane: 7 lutego 2010 19:43:08

"...tylko niech nie wchodzą w drogę Polsce." Rozbawiłeś mnie. Kradną? No popatrz, a od kogóż żeś to usłyszał? Applause
juz3k
Wysłane: 7 lutego 2010 19:51:02

Spyker
Wysłane: 7 lutego 2010 20:00:23

MrHush
Wysłane: 7 lutego 2010 20:25:14

Bez komentarza... Następnym razem pomyślcie zanim coś wstawicie/napiszecie.
juz3k
Wysłane: 7 lutego 2010 20:32:45

http://www.youtube.com/watch?v=Vb3IMTJjzfo

Dobra, teraz na poważnie - powinniście brać ostatnie moje posty z tego tematu z przymrużeniem oka. Większość tak zrobiła. MrHush widocznie nie zczaił. Tak naprawdę nie mam nic do Żydów, Chińczyków, Rosjan, Polaków, Arabów, Pakistańczyków ani żadnego innego narodu. Nie interesują mnie również ich wyznania, ani orientacja seksualna (dopóki nie robią jakichś idiotycznych pochodów przez miasto).

@ Edit: Spyker - 10/10, popłakałem się ze śmiechu. Applause
Spyker
Wysłane: 7 lutego 2010 20:36:53

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum