|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Czesioooo - Przecież ty nie masz zwierząt, bo ty masz same plastikowe zabawki.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Och, stary, ale mnie pojechałeś. Weź poszukaj tekstów na internecie, bo ci nie wychodzi...
|
|
|
Ja nie szukam tak jak ty.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
juz3k pisze:Kandydaci są tak marni, że nie robi mi różnicy, to kto zostanie prezydentem. Dlatego nie wybieram się na wybory, szkoda czasu... Mogę się tylko podpisać pod tymi słowami 
|
|
|
Pawsik - Też nie idziesz na wybory ?
|
|
|
Spyker pisze:Pawsik - Też nie idziesz na wybory ? Też nie idę na głupie wybory
|
|
|
Dlaczego tak twierdzisz ?
Podaj rzetelne argumenty które pozwolą mi zrozumieć twoją decyzję.
|
|
|
Spyker pisze:Dlaczego tak twierdzisz ? Ponieważ twierdzę że i tak wszystko jest ustawione Spyker pisze: Podaj rzetelne argumenty które pozwolą mi zrozumieć twoją decyzję.
Rządy które już były nie poradziły sobie z: - przestępczością; - służbą zdrowia; - bezrobociem w Polsce; - szkolnictwem;
|
|
|
Dziękuję za podanie argumentów.
Chciałbym się odnieść do jednego, a mianowicie za rządów PiS dużo bandziorów, pedofilów wyłapywano. Ziobro bardzo ładną łapankę robił. CBA bardzo dobrze pracowało. A za rządów PO które ich wypuszczało i zniszczyło CBA tylko wzrosła IMO.
Twierdzisz, że wszystko jest ustawione czyli kto wygra twoim zdaniem ?
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
No Komorowski. Przynajmniej według mnie nikt inny szans nie ma. Na Leppera chyba raczej głosować nie będą... Choć kto ich tam wie.
|
|
|
Spyker pisze: Twierdzisz, że wszystko jest ustawione czyli kto wygra twoim zdaniem ?
Bronisław Komorowski 
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
skoro nie idzie to jest tylko jeden argument po podaniu ktorego nie musi ci juz dalej tlumaczyc czemu nie idzie, a mianowicie: nie ma kandydata ktory moglby w chociaz w polowie spelnic swoje obietniice. ja pojde na 2 ture wyborow zebym pozniej mial pelne prawo do narzekania na kandydata ktorego sam wybralem.
|
|
|
Każdy ma szanse te sondaże można sobie wsadzić wiadomo gdzie, to jest wszystko oszukane i robione na zamówienie. PO z Hrabią Komorowskim organizują koncert dla powodzian, bo dali dupy z ogłoszeniem o wycofaniu z NATO. kubaaa67 - Idź i głosuj każdy głos się liczy.
|
|
|
Czesioooo pisze: Na Leppera chyba raczej głosować nie będą... Choć kto ich tam wie. Lepper musi wygrać żeby w Sejmie było więcej pięknych dup do zaliczenia
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 5/24/2008 Posty: 618
|
lepper nie osiagnie pewnie nawet 5%, co ja mowie 3%. ostatnio zyskal napieralski ale mysle ze to i tak duzo za malo wiec nie tym razem. 2 tura Komorowski vs Kaczynski i tu moze byc ciekawie bo ciekawe jak rozloza sie glosy ktore wczeniej byly oddane na innych kandydatow.
|
|
|
Napieralski jest całkiem fajny i sympatyczny 
|
|
|
A co powiecie o Pawlaku ?
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Spyker pisze:juz3k - Jesteś doskonałym przykładem człowieka politycznie obojętnego. Widać, że jeszcze nie masz dorosłego życia i nie odczuwasz cholernej biurokracji i złodziejstwa jakie obecnie panuje. Ty jesteś doskonałym przykładem nolajfa... Za to ty masz dorosłe życie, lepiej ustaw budzik żebyś jutro do szkoły nie zaspał. Chyba, że mama cię budzi, to przepraszam. Biurokrację odczuwam, ale tego nie zmieni żaden z kandydatów, więc to nie argument... Gdy czytam w postach dzieciaków "złodziejstwo", to wiem, że gówno wiedzą o polityce, sugerują się tylko tym co usłyszą od kumpli gimbusów, albo innych dzieci neo w internecie, więc skończ Spajki, wstydu oszczędź... Może napiszesz, na którego kandydata idziesz zagłosować, i co takiego może on zmienić? Jak nie udzielisz na to pytanie sensownej odpowiedzi, to przegrałeś życie...
|
|
|
Odezwał się ten co dużo wie.
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
juz3k, za długie